Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a két csapat játéka között is ég és föld a különbség. Az Inter egy jóval defenzivebb csapat volt, szintelen játékkal, és Zlatan egyéni megmozdulásaival rengetegszer kisegitette a csapatot. Mig Etoo tömve volt labdával.Rivaldo11 írta:Szerintem felesleges bebeszélni magunknak, hogy az interben Rósa henrikek, meg Németh Norbik szolgáják ki a támadókat.
Nem.
a két játékos hatékonysága között ég és föld a különbség.
Úgy szeretem, mikor valaki tényként közli az összehasonlíthatatlant!Rivaldo11 írta:Szerintem felesleges bebeszélni magunknak, hogy az interben Rósa henrikek, meg Németh Norbik szolgáják ki a támadókat.
Nem.
a két játékos hatékonysága között ég és föld a különbség.
Összehasonlításnak semmi értelme, mert ez esetben máris kijelenthető hogy Samu teljesítményének a közelében sem lesz Ibra. Ebben biztos vagyok.Rivaldo11 írta:
Minden esetre nagyon - nagyon remélem hogy ez nem így lesz.
Összehasonlításnak semmi értelme, mert ez esetben máris kijelenthető hogy Samu teljesítményének a közelében sem lesz Ibra. Ebben biztos vagyok.danikaa10 írta: Azonban sajnos a szezon alatt, ha Zlatan valamit elkövet, most speciel nem tudok semmit felhozni, ezt bízza mindenki a saját gondolatára, de összefogják hasonlítani majd Samuval. És akkor jönnek majd, hogy mekkora barom ez a Pep, Eto'o biztos berúgta volna stb..
Minden esetre nagyon - nagyon remélem hogy ez nem így lesz.
Ha esélyt se adsz neki, hogy bizonyítson akkor nem is.Varga Tamás írta:Engedd meg nekem, hogy szimplán elfogadjam, és ne kedveljem meg!
Én Barca-drukker vagyok, nem pedig egyes játékosok szurkolója. A csapatban vannak kedvencebbek a kedvenceknél, és vannak, akik jelenlétét konstatálom, hisz a Csapat tagjai, amely csapatot szeretek, tisztelek, nagyra tartok.
Ibra sosem lesz kedvenc. Csupán egyike azon játékosoknak, akik felhúzhatták magukra a Blaugrana szent mezét!
Engedd meg nekem, hogy szimplán elfogadjam, és ne kedveljem meg!Varatrix írta:Danikaa egyet értek.
Innentől kezdve bármi történik majd, valaki pufogni fog.
Nem segít a helyzeten.
Ebben a vitában, senkinek, és mindenkinek igaza van.
Fogadjuk el az ami történni fog.
Ha Ibrahimovic ideigazol, úgy is megkedveli mindenki, mert a blugranák meze lesz rajta.
Eto'o-ról pedig a legkedvesebb emlékeink fognak meg maradni.
(Ha távozik)
De Samu nélkül SEM!Asys írta:
Ér bizony Guardiola annyit, mert ha Samu nélkül esetleg nem lett volna triplázás, Pep-nélkül szinte biztos nem lett volna!
Na béke!
Azt azért ne felejtsük el, hogy ki van kiért. Eto'o is rengeteget köszönhet a Barcának, ahogy ez fordítva is igaz. Eto'o minden erényét és eredményét elismerve mondom, jó, hogy jön ez a transzfer. Egyrészről a hercehurca, amit csinál... Mert csinál. Ha csak a Barcáért élne elfogadta volna az azonos kondíciók melletti hosszabítást, mondva majd bizonyít. Nem tett semmit. Eto'o egyáltalán nem egy áldozati bárány, de erről majd kicsit lejjebb.robertinho10 írta:...
Nem volt még meg a vizsgálat eredményének nyilvánosságra hozása. Vgy eltört vagy zúzódott.bali 15 írta:Igen azt tudjuk, azt is mondják el is tört az a kéz.Erről nem tudsz valamit?Laji írta:Ibra kézsérülést szenvedett a Chelsea ellen...
Igen azt tudjuk, azt is mondják el is tört az a kéz.Erről nem tudsz valamit?Laji írta:Ibra kézsérülést szenvedett a Chelsea ellen...
jaja. és még a végén kiderül, hogy alíráspénzt is akar(amit belőle kinézek!) és emiatt híúsul meg az Ibra<->Eto'o csere...visca el barca írta:ez már vicc amit eto'o meg az ügynöke össze nem nyavajog ezen a szaros fél-egy millión. lassan jobban megutálom mint júdás figót.remélem mielobb dulore jutnak és mehet Isten hírével. lehetett volna szép búcsúja, de amit itt nyegléskedik....
Hmm...robertinho10 írta: De most nincsenek észérvek.
Azt még ő is belátja, Eto'o nélkül nem lett volna triplázás.
De mivel úgy érzi, öt év után váltásra van szükség, egy olyan igazolással szabadul meg tőle, ami ellenkezik mindazzal, amit a klub megtestesít. Eto'o száműzése – ne szépítsük, erről van szó – egyfelől méltatlan a Barcelonához, amely annyi, de annyi mindent köszönhet a kameruninak, másfelől gazdaságilag is teljességgel megalapozatlan.
Guardiola nem szereti Eto'o-t.
Én rajongom. Szerencséje, hogy itt állandóan nálunk a labda. Azt hiszem, ha Eto'o-nak muszáj menni, sokkal jobb megoldás lett volna Villa.
Noha igazamról tökéletesen meg vagyok győződve.
Úgy vélem, Eto'o nem annyira kapzsi, mint amennyire annak van beállítva. (Nem véletlen, hogy a pénzszeretete csak az utóbbi évben vált közismertté.) Persze, a pénz fontos, de Guardiola nyári első sajtótájékoztatójából is sejthető, hogy nem arról volt szó, hosszú tárgyalássorozat után sem sikerült vele szerződése hosszabbításáról megállapodni. Txikiék el akarták adni. Ez ma már deklarált tény. Ezek után: az vessen rá követ, aki ilyen helyzetben nem hasonlóképp akarna minél több milliót kisajtolni attól a klubtól, amelyhez túlzottan nem akart menni. Eto'o maradni akart.
Én is ezt akartam volna. De ha a vezetés ekként dönt, legalább ne elvetemült áron.
Ér-e ennyit Guardiola nimbusza, érdemes-e nekünk kifizetni ennyi pénzt, azért, hogy fiatal edzőnk olyan trénernek hasson a játékosai szemében, amilyennek látszódni szeretne?
Eto'o nem érdemelt ilyen bánásmódot. Neki nem az Interbe kellett volna menni.
Nem mondom sok igazság van benne, de azért vannak aggályaim!robertinho10 írta:Sziasztok.
A kezdetek óta rendszeres látogatója vagyok ennek az oldalnak, de még soha nem szóltam hozzá egyetlen fórumhoz sem. Sem a sikerek idején, sem a fájó kudarcokkor. Akkor sem, amikor elment tőlünk a világ valaha volt egyik legkiválóbb labdarúgója, az egyetemes futball korszakos egyénisége. Nem gondoltam, hogy érdemes. Ronaldinho távozása mellett jó néhány érvet lehetett fölsorakoztatni tudniillik.
De most nincsenek észérvek.
...