Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a két CR-es a legjobb, bár a 2.on a felirat nem annyira jön be.MessiFan írta:Poldi, House. Baromi jók lettek! Tényleg nagyon eltaláltátok mind a ketten.
Próbálgattam megint:![]()
Szvsz ez lett a legjobb.
És hogy ne csak CR legyen:
Vélemények?
Mindegyik tetszik, csak egyvalami szúrja a szemem: nem igen használsz színeket. Használj színeket..MessiFan írta:Poldi, House. Baromi jók lettek! Tényleg nagyon eltaláltátok mind a ketten.
Próbálgattam megint:![]()
![]()
![]()
Szvsz ez lett a legjobb.
És hogy ne csak CR legyen:
Vélemények?
Nagyon jó lett ténylegHouse írta:Akkoris a kedvencem marad mindörökké Leo mellet!
És hiszek abban, hogy vissza fog jönni a formájába.
Egyszerűen fantasztikus, csodálatos.House írta:Akkoris a kedvencem marad mindörökké Leo mellet!
És hiszek abban, hogy vissza fog jönni a formájába.
Huh nagyon kösz.. Iszonyat jók be is teszem az egyiketKatalán88 írta:Danikaa10! Nem vagyok Poldi és nem is sigmester.De megpróbálkoztam a képpel.:
Ez egy régebbi:
EZT OLVASD EL!Hof írta:Vki tudna nekem segítnei abban h beírom így az aláírásképet az aláírásnál,azt hiszem így kell de leeht h mégse yo ezér nem megy:
szal ez így yo v ez má alapból nem yo?
Szerintem ezután a 3 kép után nyugodtan hívd magad SIGmesternek!Katalán88 írta:Danikaa10! Nem vagyok Poldi és nem is sigmester.De megpróbálkoztam a képpel.:
Meg ha szoszerint komoly nem is lett, de nagyon utos sig.danikaa10 írta:Komoly lett!..:Poldi:.. írta:
...
png-ben mentsd, nem romlik a minőségeMessiFan írta:MegoldhatóHof írta:Kösz, jók lettek csak az a baj h mind2 nagyobb mint 10kbyte szal azt h tudnám kisebbre venni?.
kész is.