Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.25. 16:45:10

Varga Tamás írta:Mr. Dopping helyét átvette Senor Dopping!

Ennyi a véleményem a Tour de Dopping nevű 3 hetes cirkuszról. :wink:
Szerintem ezt kár volt ide leírnod...

Ez egy olyan vélemény amit nyugodtan megtarthattál volna magadnak!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.25. 16:44:16

Bányász írta:Vicc,h ez a Garate gyerek megnyerte ezt a szakaszt... :)

Nem igazán értem Andy Schlecket.Simán szakaszt nyerhetett volna sztem mert már rég eldőlt,h nem lesz meg a tesó dobogója...nyugodtan otthagyhatták volna azt a brigádot Contadorral.Ezt sztem eltaktikázták...nagy kár érte.

Egyébként ez megint egy jó szakasz lett.Armstrong előtt le a kalappal,nagyot küzdött a dobogóért.

Gratulálok Contadornak,Andynak az ezüst is szépen csillog sztem.De jövőre már meg kell nyerni a Tourt nincs mese. :)
Szerintem Andynak szóltak, h nem mehet.A Saxosok abban reménykedtek, h a végén megfogják Armstrongot, de erős volt az amerikai, megérdemli, h dobogóra álljon.

Nagyon jó szakasz volt, ez a hegy kriminál, nehéz azt hittem nem érnek fel soha :roll: :roll:

Gratulálok én is Contadornak, nem vitás jelenleg ő a legjobb.
Számomra Andy Shleck a legszimpatikusabb nagyon bátran, agressziven versenyzett végig, ő tenyleg mindent megprobált, de Contador túl erős volt.

Hólnap jöhet a pezsgőzés és az ünneplés.Jó kis versenyeket hozott az idei Tour de France is

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.25. 16:42:46

Mr. Dopping helyét átvette Senor Dopping!

Ennyi a véleményem a Tour de Dopping nevű 3 hetes cirkuszról. :wink:
Kép
Bányász

2009.07.25. 16:37:40

Vicc,h ez a Garate gyerek megnyerte ezt a szakaszt... :)

Nem igazán értem Andy Schlecket.Simán szakaszt nyerhetett volna sztem mert már rég eldőlt,h nem lesz meg a tesó dobogója...nyugodtan otthagyhatták volna azt a brigádot Contadorral.Ezt sztem eltaktikázták...nagy kár érte.

Egyébként ez megint egy jó szakasz lett.Armstrong előtt le a kalappal,nagyot küzdött a dobogóért.

Gratulálok Contadornak,Andynak az ezüst is szépen csillog sztem.De jövőre már meg kell nyerni a Tourt nincs mese. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.25. 16:33:22

Replay írta:Andy-Frank tengely Armstrong ellen!

Lance tud menni velük, csakúgy, mint Contador.
nah megvan a 3.hely 8)

ard-n néztem végül.

GRT AZ ELSŐ 3NAK!

Főleg Lancenek 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Replay
Director del Fútbol

2009.07.25. 16:21:31

Andy-Frank tengely Armstrong ellen!

Lance tud menni velük, csakúgy, mint Contador.

Birta Lance (Contador simán), hogy meglett a harmadik hely.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2009.07.25. 16:33:35-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.25. 16:05:13

Replay írta:
TZS írta:Kissé meglepett, de kíváncsian várom, hogy mi fog ebből kisülni.
Nincs ebben semmi meglepő. Már a Giro után biztos volt, hogy le fog lépni.
Bizom benne, hogy sikerül összehozni egy erős amerikai csapatot, sztem sokan mennének az ő és Bruyneel által irányitott profi csapatba.

Ráadásul a Team RadioShack-et támogatni fogja a Nike és a Trek.

Ezek után szinte biztos, hogy távozni fog Contador, Klöden és Leipheimer is, de a többiek is és majd jön Vinokurov és kazah társai :)
Én is nagy érdeklődéssel várom az új csapat "mutatványait" majd.

azért Lance teljesítménye előtt le a kalappal,ha dobogón lesz,de még ha csak 4-5.ben végez akkor is hihetetlen teljesítményt nyújtott,és jó sok +szurkolót szerzett ezzel a Tourral, ebben biztos vagyok.

annak meg nagyon örülök,h most a SCRAMBLED feliratot olvasom ahelyett,h nézném a mindent eldöntő (dobogóért) szakaszt...
Kép
Bányász

2009.07.24. 19:52:10

Replay írta:.
Ezek után szinte biztos, hogy távozni fog Contador, Klöden és Leipheimer is, de a többiek is és majd jön Vinokurov és kazah társai :)
Én annak csak örülnék,csipázom Vino-t. :)

Egyébként sztem teljesen mindegy lesz,h Armstorng esetleg más csapatban fog tekerni és esetleg Ő lesz az első számú ember.Nem azon múlt sztem idén se.(persze ha Ő lenne az első ember)

Az minden esetre jó lenne ha lenne még egy erős csapat.Egy erős emberrel.Mert így,h kb kétszereplős(de inkább megint egy) a Tour így nem az igazi.(bár nem lehet panasz az ideire mert jó)

Kellene Contador mögé egy jó csapat,Schleckék ugye adottak akkor ott lenne ez a Team RadioShack meg jó lenne ha maradna egy erős Astana egy erős Vinokurovval(ez sztem nem jön össze,nem is tudom,h teker e még a srác).
Kép

Replay
Director del Fútbol

2009.07.24. 11:54:34

TZS írta:Kissé meglepett, de kíváncsian várom, hogy mi fog ebből kisülni.
Nincs ebben semmi meglepő. Már a Giro után biztos volt, hogy le fog lépni.
Bizom benne, hogy sikerül összehozni egy erős amerikai csapatot, sztem sokan mennének az ő és Bruyneel által irányitott profi csapatba.

Ráadásul a Team RadioShack-et támogatni fogja a Nike és a Trek.

TZS
Capitá del Barça

2009.07.24. 01:48:51

Lance Armstrong távozik az Astana-csapattól

http://www.nemzetisport.hu/kerekpar/veg ... 47912.html

Kissé meglepett, de kíváncsian várom, hogy mi fog ebből kisülni.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Bányász

2009.07.23. 20:56:26

Replay írta: Nagyon bizom benne, hogy szombatra összeáll az Astana Lance harmadik helyéért :)
Nem hiszem,h meglesz neki.Én valami hasonlóra számítok mint tegnap.

Nagyon kemény kis időfutam volt.Contador valami hihetetlen pali.Egyszerűen nincs gyenge pontja.

Szombaton hajrá Schleckek :) De remélem ezúttal Andy nyeri a szakaszt.
Kép

Replay
Director del Fútbol

2009.07.23. 17:42:44

Szombaton a harmadik helyért megy majd a harc: Armstrong, Wiggins, F. Schleck.

A többi kérdés eldőlt, Contador óriásit ment, nem gondoltam volna, hogy még Cancellara-t is legyomja.

Nagyon bizom benne, hogy szombatra összeáll az Astana Lance harmadik helyéért :)
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.23. 17:42:07

18UvB85 írta:Contador verhetetlen gyerekek !!! ez van .. :lol:
Contador más bolygóról jött :roll: :roll: elképesztő :roll: :roll: :)

Andynak meglesz a második hely \:D/

A harmadik helyért lesz igazi harc a Mount Venteux-on, az én véleményem az, h Frank Shleck képes lesz annyit rá verni Armstrongra, Klodenre és WIgginsre, h a dobogó legalsó foka az övé legyen

:wink: :wink:
18UvB85
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.23. 17:37:37

Contador verhetetlen gyerekek !!! ez van .. :lol:
Kép
No brain, no pain. No pain, no game.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.23. 17:10:51

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Contador nem emberi, osztály külömbség van közte és a mezőny többi tagja között :roll: :roll:

Andy Shleck is nagyon jól megy magához képest :wink:

Gyerünk ANDY :wink: :wink:
Replay
Director del Fútbol

2009.07.23. 16:37:48

Na gyerünk Lance és Klödi!!!

Mutatták a két Schleck testvért, nagyon szimpatikusak ők is.
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.22. 18:33:09

Hatalmas volt a mai szakasz, volt ott minden eső, napsütés, szökés, egyszóval kerékpár verseny a legmagasabb szinten.

A Shelck testvérek előtt le a kalappal, minden dicséretet megérdemelnek =D> =D> Támadtak, DE Contador túl erős végig kontrolálta a versenyt.

A hólnapi időfutamon hatalmas harc lesz a dobógós helyekért.Remélem Andy és Frank a dobógón marad, de nagyon nehéz dolguk lesz...Armstrong, Kloden, Wiggins mind kiváló időfutam menők.

Hushovd előtt le a kalappal nagyot küzdött azért a pár pontért :D

Replay
Director del Fútbol

2009.07.22. 17:08:25

ÁÁÁ, Lance de komolyan jött fel a hegyre!
Leszakitotta Wiggins-t.

A két Schleck semmit nem tudott kezdeni Contador-ral, Klöden pedig már leszakadt.
Replay
Director del Fútbol

2009.07.22. 16:04:52

Danilo Di Luca 2 éves eltiltásra számithat, miután az UCI nyilvánosságra hozta, hogy az idei Giro alatt 2x is pozitiv mintát produkált (CERA).

Közben Thor a hős :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.22. 12:33:25

Tegnapit csak a vége felé néztem meg, nem volt rossz, azt hittem Lance végleg leszakad,erre mégis tudott úgy ahogy robbantani.

maira is kíváncsi leszek,bár nem tudom mennyit látok belőle.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.22. 12:29:55

Ma van Tour király etapja :lol: :lol:

A mai szakasz gyakorlatilag ''hegyre föl hegyre le'', nagyon nehéz szakasz lesz ahol a még nyitott kérdések is megváloszolódnak..

Contador verhetetlen, de a dobogóért nagy csata lesz: Armstrong, Wiggins Andy Shleck és talán Kloden(ha hagyják, h menjen) között.

Shlecknek szoritok, h legalább dobogós legyen, mert ő az egyetlen aki támadni probál és látszik rajta, h nagyon akar.

Bányász

2009.07.21. 18:29:24

Hát a két Schleck igazából az üde színfolt.Próbálkozgatnak bár sztem Andy már csak a második helyért meg a fehér trikóért megy.A többieknek meg sajnos elveszi az az erejét,h tartsák a lépést Contadorral,támadni már nem marad erejük.Mondjuk értelme se sok lenne mert szinte verhetetlen a spanyol.Ha ma visszatámad akkor ugyan úgy leszakadt volna még Schleck is mint vasárnap...

Nagyon egyben van ő most.Időfutamot is tud menni,hegyen is félelmetes...Még Wiggins okozhatott volna meglepetést ha nem lenne ilyen jó időfutamon is Contador.De így...

Armstrong meg Sastre meg a két öreg róka. :) Hagyják hadd nyírják ki egymást a fiatalok...amikor meg elfáradnak akkor szép nyugissan feltekernek rájuk...
Kép

kanty
Llegenda del Barça

2009.07.21. 17:33:47

Astarloza hatalmasat ment, megérdemelte a szakasz győzelmet =D> Jókor robbantott a végén a többieknek esélyük se volt.

A Shleck testvérek nagyon szimpatikusak mindent megprobálnak, de Contador túl erős, nem lehet megverni.

Armstrong is hatalmasat küzdött :lol: már nem birja annyira a ritmus váltásokat, de saját tempoban szépen felért.

Voightot sajnálom, nagyot bukott a német

:wink:
Bányász

2009.07.21. 16:48:46

Na ma megint egy elég komoly kis bicóverseny jött össze...kár,h nem tudom végig nézni.

Szegény Voigt mekkorát esett... :( :shock:
Kép

Replay
Director del Fútbol

2009.07.19. 21:25:49

ozsimiki írta:Lance pontosan erezte mar egy ideje,h nem eleg eros, szerintem. nagy dolog igy is amit csinal,ahogy te is irtad.

contrador megnyerte, megerdemelten. remelem armstrong papa legalabb igy folytatja :)
Nagyon profi módon is reagált a ma történtekre.
Elmondta, hogy jelenleg Contador a mezőny és a világ legjobbja és ő a legjobb hegyi menő is.
Továbbá, hogy a végén már nagyon szenvedett, nem tudott többet menni.

Tehát akkor ezzel a hátralévő szakaszokra ott lesz Contador mögött Lance és Klöden. Ezt már el rontani nem lehet.
Válasz küldése