Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
30-hoz közel kinőttem már ebből a hú de kafa trükköket csinál korszakomból. bocsiEde72 írta:Ember...te ezt nem gondolod komolyan hogy Ibra gyengébb, mint Eto'o!?visca el barca írta:ibrahimovics lényegében gyengébb játékos mint eto'o. sőt villa is gyengébb mint a kameruni. ha meg a spanyolt, meg a bosnyákot kellene összehasonlítanom, azt mondanám, hogy két teljesen más felfogású játékos, de nagyjából egy szint. villa már bizonyította, hogy jó a spanyol ligában, zlatan nem. sztem nemigazán idevaló játékos, de inkább megvárom az első pár fordulót, s majd azután meglátjuk h mozog.... érdekes lesz... nemtom' a katalán szurkolók örülnek e neki egyáltalán, van úgy vannak vele mint itt a többség: jó, jó DE...
Ajánlom figyelmedbe a lenti videókat....én csipázom a kemerunit, de ő ilyen trükköket sosem tudott, lővőereje, fejjátka és az egy az egybeni játéka, messze elmarad Ibráétól. Csak a futásban és akaratban erősebb, talán...
VAGY nem csak szimplán a játékosról van szó hanem arról is, hogy egyúttal eto'o is távozik, és ezért lehet ez jobb megoldás többek szemében mint a villa ügy...nagyi írta:Az az igazság h érdekes a szavazás eddigi eredménye, mert az előző szavazáson 50% volt kb aki Villára cserélte volna Samut, és olyna 18% aki Ibrára..na most ezzel szemben most 52% nagyon jó húzásnak tartja,és csak 7% látta volna szivesebben Villát...érdekes eredmény, nemtudom, hogy Ibra fejlődött ennyit azóta, vagy Villa gyengült?na mindegy, lehet, hogy eddig csak olyanok szavaztak jórészt, akik az előzőn is Ibrára voksoltak
Ember...te ezt nem gondolod komolyan hogy Ibra gyengébb, mint Eto'o!?visca el barca írta:ibrahimovics lényegében gyengébb játékos mint eto'o. sőt villa is gyengébb mint a kameruni. ha meg a spanyolt, meg a bosnyákot kellene összehasonlítanom, azt mondanám, hogy két teljesen más felfogású játékos, de nagyjából egy szint. villa már bizonyította, hogy jó a spanyol ligában, zlatan nem. sztem nemigazán idevaló játékos, de inkább megvárom az első pár fordulót, s majd azután meglátjuk h mozog.... érdekes lesz... nemtom' a katalán szurkolók örülnek e neki egyáltalán, van úgy vannak vele mint itt a többség: jó, jó DE...
Azt mindenki elismeri hogy az egyik, ha nem a legtechnikásabb középcsatár a világon. Itt mindenkinek a személyiségével, nagyképűségével, önzőségével, illetve azzal van a baja, hogy hogy fog tudni beilleszkedni ebbe a rendkívül gyorsan, rövidpasszokkal játszó csapatba a maga lassúságával, és termetéből adódóan picit nehézkes mozgásával.
Ez mi?! 90 milla IbráértM.I.P.A.X. írta:A szavazásba betehettetek volna egy olyat hogy nem éri meg
Szvsz: hatalmas melléfogás pénzügyileg... Akkor már Villát is megvehettük volna... De kezdem megszokni azt hogy Ibra valószínűleg Barcás lesz... Szerinetm Eto'o-val pénzügyileg minimum egálban vannak. Ez olyan mintha 90 millát fizettünk volna Ibráért.. Kicsit Real beütés...
szted egálban van de a valóságban nem éppenM.I.P.A.X. írta:A szavazásba betehettetek volna egy olyat hogy nem éri meg
Szvsz: hatalmas melléfogás pénzügyileg... Akkor már Villát is megvehettük volna... De kezdem megszokni azt hogy Ibra valószínűleg Barcás lesz... Szerinetm Eto'o-val pénzügyileg minimum egálban vannak. Ez olyan mintha 90 millát fizettünk volna Ibráért.. Kicsit Real beütés...
Direkt azért szeretnénk kp-t venni, mert Touré és Keita oda lesz az ANK-n. Sissoko is menne oda, mivel Mali válogatott ő is, Keitával kézenfogva ugrálva szállnának fel a repcsire. Egyébként ők ketten unokatestvérek, gondoltam megemlítem...visca el barca írta:ha meg feltétlen kell kp-ra játékos, vhogy sissokot kéne bezeszrvezni a cacereses üzletbe...
sissokot nem eladta már a juve?...visca el barca írta:sztem ez a mascherano ügy halott... minek jönne ide 8. számú középpályásnak, mikor a liverpudliban stabil kezdő? mellesleg benitez is megmondta h nem eladó... ha meg feltétlen kell kp-ra játékos, vhogy sissokot kéne bezeszrvezni a cacereses üzletbe...
Abszolút semmi.Nameless3 írta:most olvastam h állitolag eto'o nem fog az interbe igazolni hanem ac milanba megy....szerintetek ennek a hirnek menniy a valoságalapja????
0, nem is értem, minek írod be ide, most tárgyal az interrel, egy sorral kéne lejjebb olvasniNameless3 írta:most olvastam h állitolag eto'o nem fog az interbe igazolni hanem ac milanba megy....szerintetek ennek a hirnek menniy a valoságalapja????
egy nagy büdös 0Nameless3 írta:most olvastam h állitolag eto'o nem fog az interbe igazolni hanem ac milanba megy....szerintetek ennek a hirnek menniy a valoságalapja????