Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most ez poén akart lenni? Benzema alapkezdő lesz, efelől ne legyen kétséged. 35 milláért szted a padra vették?Henry idén meg sem fogja közelíteni Benzemát, erre fogadni merek
lehet nem fog annyit a padon ülni...
Köpködő messinél? Nem tudom te milyen meccseket nézel, a védelmetek meg egy rakás kaki(2-6) volt tavaly , ne akard összehasonlítani a milyénkel mert felesleges...Kapus poszt? Zamorra díj rémlik valami...
A Toure-xavi- iniesta középpálya meg mindenkit képes megverni a világon!
Tavaly ratyi volt valóban a védelem és a középpályán, de láthattátok, hogy kik játszottak...Heinze, JG, VdV, Sneijder, Drenthe...stb.
egyébként úgy írod, mintha Neketek mindig a toppon lett volna a védelem...![]()
Tavaly kijött a lépés Nektek, de innentől csak lefele vezet az út.
Zamorra díj rémlik persze...de hogy a világ 2.ik legjobb kapusa lenne...![]()
![]()
lehet nem fog annyit a padon ülni...Realista24 írta:
Henry idén meg sem fogja közelíteni Benzemát, erre fogadni merek
Ha nem írtok Ibrát nem írok Xabit...ezen nem veszünk össze.Kaká tényleg jobb, mint Iniesta. Leo és Henry jobbak, mint Ronaldo vagy Benzema. Leoból világklasszis lett. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy Pepe és Messi esete ugyanaz. Egyik sem volt szép dolog, de Pepe esete durvább, mert a srác komolyan lesérülhetett volna. Veszélyeztette a másik testiépségét. Belerúgni a másikba, hát eléggé durva. Messit meg a másik srác állandóan provokálta és iszonyú körülmények között átszottak. Ronaldo hányszor viselkedett úgy a pályán, hogy az nem volt méltó egy aranylabdáshoz.
Attól függetlenül, Casillas jobb kapus, a viág 2. legjobb kapusa!csabimo írta:Kapus poszt? Zamorra díj rémlik valami...
Köpködő messinél? Nem tudom te milyen meccseket nézel, a védelmetek meg egy rakás kaki(2-6) volt tavalyRealista24 írta:A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne..
Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...
Nem vagy te egy kicsit elfogult ?Realista24 írta: A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Ibrátok nincs...Leo és Henry gyengébb, mint CR + Benzema
Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...de ez már sokszor téma volt...nektek Ő nekünk meg ezek szúrják sokszor a szemünket...
Ajjajj.. kiderült, hogy jövőre bizony a Madrid a tricampeons... Hülyeség, Ha DonPepe itt tolná, akkor személyesen sütném meg azt a 200 malacfejet amivel aztán porrá szórnám a férget. Xabi és Xavi.. háát egyhén szólva is a katalónia szívében felnőtt, a katalán öntudatot anyatejként magába szívó dús szemöldökű Hernandez a jobb. Leo vs Ronaldo, egyértelműen Leo. Benzema és Henry összehasonlitása pedig legalább annyira elfogult mint az én összehasonlitásaim.1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
ha mi nem írhatunk Ibrát, mert még nem a mienk, akkor ti se írjatok Xabi Alonso-t...Realista24 írta:1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.A védelem elég gyengus: Ramos, az egyik legjobb posztján, de sokszor elveszti az indulatait, Albiol renben, Pepe egy gusztustalan disznó, Marcelo meg nem tud védekezni. Xabi nem megy oda, így oda számolj Gago-val egyenlőre. Ronaldo-robben nem passzol, Kaka remek játékos, Benzema fiatal, de jó. Nekünk többségében jobb keretünk van(Valdes rosszabb, de egy Dani, Rafa, Pique, Maxwell védelem mindenhol jobb, vagy ugyanolyan, Yaya, jobb, mint Lass, Xavi is jobb, mint Gago, Kaka-Ini döntetlen, Ibra, Leo, Titi, jobb, mint Robben, CR, Benzema) , ez a csapat edző nélkül is 2. lenne, ha nekünk minden jól megy idén is nyerünk! A kérdés, hogy melyik csapat tud nagyobb egységet formálni. Ki lesz az igazi CSAPAT.
A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Xavi jobb, mint Gago, de ennek cseréjén dolgoznak, nagy esély van egy Xabira akinél már nem jobb Xavi.
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan...![]()
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom...
Az meg hogy Robben-Ronaldo nem passzol, max Robbenre igaz...ha láttad a tegnapi meccset, akkor észrevehetted, hogy CR elég jól osztogatta a labdákat abban a félidőben.
Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...de ez már sokszor téma volt...nektek Ő nekünk meg ezek szúrják sokszor a szemünket...
Azt gondolom, hogy a realnak sincs meg Xabi, és Xavi biztos hogy jobb, mint X. Alonso. A liverpool nem hiszem, hogy el fogja Xabit engedni. Benitez nagyon ragaszkodik hozzá.Realista24 írta:1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.A védelem elég gyengus: Ramos, az egyik legjobb posztján, de sokszor elveszti az indulatait, Albiol renben, Pepe egy gusztustalan disznó, Marcelo meg nem tud védekezni. Xabi nem megy oda, így oda számolj Gago-val egyenlőre. Ronaldo-robben nem passzol, Kaka remek játékos, Benzema fiatal, de jó. Nekünk többségében jobb keretünk van(Valdes rosszabb, de egy Dani, Rafa, Pique, Maxwell védelem mindenhol jobb, vagy ugyanolyan, Yaya, jobb, mint Lass, Xavi is jobb, mint Gago, Kaka-Ini döntetlen, Ibra, Leo, Titi, jobb, mint Robben, CR, Benzema) , ez a csapat edző nélkül is 2. lenne, ha nekünk minden jól megy idén is nyerünk! A kérdés, hogy melyik csapat tud nagyobb egységet formálni. Ki lesz az igazi CSAPAT.
Yaya nem jobb, mint Lass
Xavi jobb, mint Gago, de ennek cseréjén dolgoznak, nagy esély van egy Xabira akinél már nem jobb Xavi.
Az meg hogy Robben-Ronaldo nem passzol, max Robbenre igaz...ha láttad a tegnapi meccset, akkor észrevehetted, hogy CR elég jól osztogatta a labdákat abban a félidőben.
Jézusom ember!Realista24 írta:1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
Yaya nem jobb, mint Lass
Igazad van, ki sem kéne állnunk, nincs esélyünk, sőt egyetlen csapatnak sem. Nem is kell lejátszani a bajnokságot meg béelt, inkább adjuk oda előre a RMnak.1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
Yaya nem jobb, mint Lass
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan...
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom
A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...Realista24 írta: 1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
Yaya nem jobb, mint Lass
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom...![]()
Realista24 írta: 1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
Yaya nem jobb, mint Lass
1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.A védelem elég gyengus: Ramos, az egyik legjobb posztján, de sokszor elveszti az indulatait, Albiol renben, Pepe egy gusztustalan disznó, Marcelo meg nem tud védekezni. Xabi nem megy oda, így oda számolj Gago-val egyenlőre. Ronaldo-robben nem passzol, Kaka remek játékos, Benzema fiatal, de jó. Nekünk többségében jobb keretünk van(Valdes rosszabb, de egy Dani, Rafa, Pique, Maxwell védelem mindenhol jobb, vagy ugyanolyan, Yaya, jobb, mint Lass, Xavi is jobb, mint Gago, Kaka-Ini döntetlen, Ibra, Leo, Titi, jobb, mint Robben, CR, Benzema) , ez a csapat edző nélkül is 2. lenne, ha nekünk minden jól megy idén is nyerünk! A kérdés, hogy melyik csapat tud nagyobb egységet formálni. Ki lesz az igazi CSAPAT.
még nincs a realbanMiért már Granerot is leigazolták? Rolling Eyes Erről lemaradtam! Confused Vagy Gago-ra gondolsz?
Miért már Granerot is leigazolták?Mr. Master írta: Mondjuk ha csak egy Granero vagy Guti.HAZ fog szerepelni Xabi helyett, akkor egy kicsit azért nyugodtabban fogok aludni.
A védelem elég gyengus: Ramos, az egyik legjobb posztján, de sokszor elveszti az indulatait, Albiol renben, Pepe egy gusztustalan disznó, Marcelo meg nem tud védekezni. Xabi nem megy oda, így oda számolj Gago-val egyenlőre. Ronaldo-robben nem passzol, Kaka remek játékos, Benzema fiatal, de jó. Nekünk többségében jobb keretünk van(Valdes rosszabb, de egy Dani, Rafa, Pique, Maxwell védelem mindenhol jobb, vagy ugyanolyan, Yaya, jobb, mint Lass, Xavi is jobb, mint Gago, Kaka-Ini döntetlen, Ibra, Leo, Titi, jobb, mint Robben, CR, Benzema) , ez a csapat edző nélkül is 2. lenne, ha nekünk minden jól megy idén is nyerünk! A kérdés, hogy melyik csapat tud nagyobb egységet formálni. Ki lesz az igazi CSAPAT.Mr. Master írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a következő csapat hallatán én teljesen azért nem vagyok nyugodt:
----------Casillas-------------
-------------------------------
S.Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo
--------------------------------
------Lass---Xabi Alonso-----
Ronaldo-----------------Robben
------------Kaka---------------
-----------Benzema-----------
Ha igy nézzük, akkor ez annyira nem harmatos, pláne, hogy a padon ott van még Higuain és Sneijder. Persze minden azon múlik, hogy tudjuk-e hozni a tavalyi formánkat, mert akkor jöhet akármilyen ellenfél, megállithatatlanok leszünk, de ha netán bármilyen homokszem kerül hosszabb távon a gépezetbe, akkor bizony pokoli nehéz lehet....
mert azért van a topic,nem sok értelme lenne az ellenoldal nélkül....MR. TROMORT777 írta:én nem akarok kötöszködni a madridistákkal, de eggyáltalán minek jöttök ide magyarázkodni???
Szinte látom magam előtt ahogy CR lapkirály lesz első idényében, ahogy Gravesent, Roy Keanet, de még Torghelle Sanyit is lehagyja faultokban. tör zúz miegymás.Kamarilla írta:Hülyére röhögöm magam rajtad...fly20 írta:az "angoloknak" Spanyolhonban nincs sok keresni valójuk!![]()
RvnCR nagyon fiatal korától a MU-ban játszott! Angliában más a mentalitás, előre, törni, zúzni! Ronaldonak nagyon nem megy a válogatottban, pedig ott spanyolos focival játszanak! Ha úgy fog játszani, mint ott, csúnya vége lesz! Persze nekünk annál jobb!
Akinek van még kérdése, az olvassa el MR. TROMORT777 hozzászólását vagy írjon a Télapónak!Ő talán meghallgatja szegény real madrid drukkerek panaszos sóhajait!
![]()