Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.07.20. 22:31:30

http://www.rojadirecta.com/justin/vip_tenisss

ha valakit érdekel az uccsó 20 perc még
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.20. 22:30:49

LM10 írta:Higgyétek el nekem, h az írek még gólt is szerezhetnek....mekkora blama lenne :twisted: :lol:
Ott volt a lehetőség! "Hova rúgtad Gömöri!!!"
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.20. 22:29:17

Shamrock Rovers - Real Madrid félidő: 0-0
min vidulsz ekkorát öcsi? :roll:
Benzemea eddig rengeteg labdát eladott így nem lesz gólkirály
kettőt..bungyenge :wink:
éztem én is a Madrid meccset, és azon gondolkoztam, hogy ez a Torres gyerek sztem simán hozza azt amit Sergio Ramos tavaly.
bezony-bezony!Miguel nagyon jó játszott :)
csakamadrid
LM10
Director del Fútbol

2009.07.20. 22:28:05

Higgyétek el nekem, h az írek még gólt is szerezhetnek....mekkora blama lenne :twisted: :lol:
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.20. 22:25:40

tomabence írta:Hol megy a meccs?? Ha jól számolom még van hátra pár perc !
64. perc 0-0, támadgat a Madrid, különösebb átütőerő nélkül. Azért volt egy kapufájuk...
tomabence
Jugador d'estrella

2009.07.20. 22:21:28

Hol megy a meccs?? Ha jól számolom még van hátra pár perc !
Hunter91
Capitá del Barça

2009.07.20. 22:15:15

Nem úgy néz ki hogy rettegnünk kellene jövőre!!! :D :D :D
Benzemea eddig rengeteg labdát eladott :arrow: így nem lesz gólkirály :lol: :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.20. 22:00:45

Néztem én is a Madrid meccset, és azon gondolkoztam, hogy ez a Torres gyerek sztem simán hozza azt amit Sergio Ramos tavaly. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.20. 21:52:22

csak én nézem a madrid meccset? :D eddig 0-0. a margit kezdője:
Dudek---Torres-Pepe-Metzelder(?)-Marcelo---Diarra-Gago-Guti---Ronaldo-Raul-Higuain
Ronaldo igen aktív :D vannak dribblik, de még nem az igazi :D
LM10
Director del Fútbol

2009.07.20. 21:52:04

Shamrock Rovers - Real Madrid félidő: 0-0 :lol:

Nézem a meccset, voltak helyzetei a Realnak, de hiányzik belőlük az áttörés. Sztem behúzzák a meccset, első meccs ide vagy oda mi tavaly a sokkal nevesebb Dundee-t megszórtuk szép játékkal egy 6-al. Mondom a Real még nagyon messze van attól ahol mi tavaly ilyenkor tartottunk, pedig nekünk is szörnyű szezon volt az azelőtti.
MatyiG
Adminisztrátor

2009.07.20. 20:32:53

miihii írta:...
Én fölteszem a kezem :D
Jó tudom törlik :D Baromság :D
miihii
KHAL

2009.07.20. 20:24:45

Én így pár gondolatban leírom,ami eszembe jutott itt a magasröptű beszélgetésetekről :P
(Amit amúgy élmény olvasni ezt a beszélgetést,mert tuti mély,meg minden és véleménycsere zajlik,nem veszekedés 8) )

Én sem tartom túl szerencsésnek egyrészt ezt a Laporta féle véleményezést a reál nagybevásárlásról.Csípem,amikor odapiszkálunk vmivel a riválisnak,de ennyire nem kellett volna talán belemerülnie a rivális anyagi dolgaiba.

Amit mondott,abban én érzek igazságot,nekem sem tetszik ez a Pereces bevásárlás.Vhogy irritál az ilyen engem.Nekem akarom ráhúzni csak a világválságra a dolgot,hanem ezzel együtt az irdatlan összegek (mégha valóban megtérülők is lesznek,sztem is),az egész agresszív vislekedésük a piacon,estébé,estébé...Ez más csapatok esetében is elítélendő számomra ,így megnevezhetném ezt az Abramovics féle cselszkijt is,és hasonlókat (City is erősködik... :roll: ).Tök mindegy,h olajból v hitelből,a lényeg,h naon nem begyere... [-X

...De azért erős pöppet ilyen irreális árakon.Nem akarom elhinni,h csakis ennyiért lehetett CRt meg Kakát elhozni.Kivárással sztem lejjebb lehetett volna alkudni az árakat.A legeslegelején megpörgették úgy a piacot,h csak na.Elkezdtek dobálózni az árakkal a kiszemelt playák klubjai,így komolyabban zsebbe kell nyúlni most,aki nagyot akar húzni.Egy példa erre,h még az igazolási idő kezdetén még az első Samu-Ibra cserepletyka (?) esetében úgy 10-20 millát fizethettünk volna rá a kamerunira.Mostanra már 35-45.Ja,és Hleb!Villáé is csak följebb ment,Filipéé szintén,Riberyé sem lefele indult :twisted:

Szal ha nem ilyen rapid a rivális 2-3 igazolása (igaz,300 millás igazolási kerettel minek is sz.rakodni :D ),akkor nem lennének ilyen összegek.Anno pont a cselszkij bevásárlásnál volt ilyen őrült nyarunk (nyaraink :wink: ),játékosárakat tekintve.

Sztem lassan most én is simán kérhetnék 2 milla jurót,ha le akarna igazolni vki is.Végülis múlkor sikerült egy egyeneset belerúgnom a labdába :lol:

Kanyarodjunk vissza Laportára és a Samu-Ibra ügyletre ennek tükrében.Párat kellett rá aludnom,h pozitívan nézzem a dolgot.Első körben én is úgy magamban utánaszámoltam,h Eto'o miatt ez minimum 70 milliós vásárlásnak számít.Szal egyrészt igaz is lehet,így elvileg lehetne mondani,h popsit csinált a szájából Joan.Ezt a transzfert (amennyiben létrejön!) vhol így is lehet értelmezni. Valszeg erre az összes madridista így fog megemlékezni :D

Mondom,ez is megfordult így a fejemben,de aztán beláttam,h sok értelme nem lenne (és sok esély sem mutatkozik már rá :cry: ),ha Samu maradna.Ez a közeg már nem Neki való... :cry:
Villa 50 méter.Tehát tényleg célszerűbb Zlatant megvenni,mert egyúttal letudjuk (bár ez csúnya kifejezés :oops: :( ) a kamerunit és viszonylag jó áron hozzájutunk.
Itt jön a Laporta nagybeszédek másik olvasata,miszerint mégsem a levegőbe beszélt.Kábé 40-45 milliót kell fizetnünk Ibráért,mégha játékosokat is adunk mellé."Forintálisan" eddig max 50 millióban lenne benne 2 playa (a másik Maxwell),meg majd Keirrison számlája.(Apropó,Keirrison.Nincs kizárva,h lesz még vmi komolyabb igazolásunk,mert a brazil kisgyerek megy kölcsönbe,de nem tudni hova.Talán bele lehet vonni vmi jó buliba 8) )Ezen a nyáron ez szenzációs biznisznek számít!Kulcsjátékost/okat vettünk (,naon reménykedem,h be is fognak válni [-o< )De az Inter részéről talán még nagyobb biznisz,mert azért kapnak egy Eto'ot Zlatanért 8) (na meg némi casht :P ).(Sztem meg fogja állni a helyét Samu,de tartok tőle,h szétrúgják olaszban 8-[ )
Azt meg valószínűnek tartom,h elég sok BARCA szurker meg így fog emlékezni erre az esetre. :wink:
Szal meglesz továbbra is a két oldal,a két különböző véleményével :D Ha bejön Pepék húzása Zlatannal ( [-o< ),akkor igenis jogosan osztotta az eszet a Presidenténk 8) Ha ésszel gazdálkodik az ember,akkor nem feltétlenül szükséges nagy pénzeket belepumpálni egy-egy playába.Csak amennyit szükséges :twisted:

Elég jól belemerültetek itt az aranylabdás vonalba.Sztem az ominózus nyilatkozat esetében sztem a fordítás,miszerint
"Ők megveszik az Aranylabdásokat,mi kineveljük őket."
Ez csak egy alternatív fordítás,sztem kábé legalább 6 másik olvasatban is le lehet írni ezt a mondatot.Gondolom én. :wink:

Hú,ez baromi hosszú lett :D
Tegye fel a kezét,aki végigolvasta :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LM10
Director del Fútbol

2009.07.20. 20:23:11

http://www.justin.tv/vip_tenisss/old

Link a Real meccséről, elég jó.

A Real Madrid ma esti, hivatalos kezdőcsapata: Dudek; Torres, Pepe, Metzelder, Marcelo; Cristiano, Lass, Gago, Guti; Raúl és Higuaín.

Ez így 4-2-2-2
cantera
Madridista

2009.07.20. 19:41:38

De azért azt kijelenteni, hogy ha mi költünk nagyjából 40 milliót egy játékosra tisztán, akkor már követi Pérezt Laporta.
Senki nem beszélt arról hogy Laporta Perezt követné (legalábbis én nem). Nekem csak az nem tetszett hogy a vezetőségetek tiltakozik valami ellen, aztán pedig megcsinálja azt ami miatt tiltakozott, még akkor is ha "kényszer megoldásról" van szó. A 40-et sztem ne boncolgassuk mégegyszer... :D

amúgy azzal egyetértek hogy normális vezetőség hiányposztokra igazol, és nem halmoz fel egy rakás támadót vagy egy rakás védőt. remélem Perezék most nem esnek túlzásokba, és minden posztra ésszerű mennyiségben sorakoztatnak fel játékosokat. Ha ez így lesz akkor az ésszerűtlenség jelzőt asszem elfelejthetitek. Ha nem, akkor mehet tovább a bírálás.

egyébként ne keverd a tavalyi évet az ideivel, tavaly más volt a vezetőség. a választások után egyértelmű volt, hogy tisztogatás várható. és ez calderón igazolásaitól és csapatától független valami. Laporta is tisztogatott amikor hatalomra került. ez valahol normális, főleg sikertelen időszak után.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.20. 19:20:40

mynameis-earl írta:
csak a hiányposztra és nem ész nélkül.
Bocsi de Kaká, Ronaldo, Benzema és Albiol eddig hiányposztra érkezett. Illetve Negredo is. Ezzel mellé nyúltál. :wink:
Ha végigolvasnád, leírtam, hogy igen idén hiányposztra, mert a fél csapatot kitessékelte a Madrid.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
mynameis-earl
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.20. 19:18:33

csak a hiányposztra és nem ész nélkül.
Bocsi de Kaká, Ronaldo, Benzema és Albiol eddig hiányposztra érkezett. Illetve Negredo is. Ezzel mellé nyúltál. :wink:
csdewl
Capitá del Barça

2009.07.20. 19:16:37

no fiuk, a madridistán élőben közvetítik a reál meccsét!
nálunk ilyet nem lehet megcsinálni? persze barca meccsel?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.20. 19:00:12

Laporta annó sem akarta venni a nagy sztárokat csak a hiányposztra és nem ész nélkül. Kellett egy vezér. Ronaldinho bejött. Bejött arra a kis időre Davids is szerintem. Utána jött egy igazi vérbeli profi gyilkos Eto'o (bár sajnáltam Kluivertet, mégis távoznia kellett..., mert nem fért bele a politikába a túl sok sztár.) Jött Giuly Overmars helyére. Belletti Reiziger helyére. Akkor a sztárnak számító Edmilson és Deco. Dehát folytathatnám Larssonnal stb... A lényeg az, hogy hiányposztokra erősítettünk, nem sztárokkal tűzdeljük tele a csapatot. Már akkor is voltak saját nevelések. Sőt ha jobban belegondolok nekünk mindig is sok saját nevelésünk volt a csapatba. Ezzel szemben amit a Real ekkor tájt művelt azt nézni is rossz volt. Sztárok mentek, sztárok jöttek, gyenge játékosok jöttek, gyengék mentek. Olyan, hogy hiányposzt nem volt, mert igazából szinte épkézláb felállásuk sem volt. Aztán 2007 után picit megerősödtek, mi picit meggyengültünk. Ez elég volt, hogy a 2 bajnokságot sorra behúzzanak. Ezalatt mi hova igazoltunk? Hiányposztra. Távoztak, helyükre jöttek újak. Kiegészülve egy egészen elképesztő saját neveléssel, Messivel. Ezután jött a tavalyi szezon, ami előtt a Real ismét próbált bevásárolni, de ismét B kategóriás sztárokkal, sok pénzért. Láthattuk mi lett az eredménye. Rengeteg hiányposzt, túlzsúfoltság, az idény végén vagy 9-10 játékostól köszönnek el. Saját nevelés? Nincs. Ezt megfejelve jött Pérez bácsi, és Ronaldóért 94, Kakáért 67 milliót adott. Csak, hogy megmutassa, hogy a Real az Real. Van pénz. Most kivételesen hiányposztokra erősített a Madrid, dehát úgy nem nehéz, ha a fél csapatot lapátra teszi. Ezt értelemszerű, hogy nem hagyta szó nélkül Laporta, és ma Guardiola sem. De azért azt kijelenteni, hogy ha mi költünk nagyjából 40 milliót egy játékosra tisztán, akkor már követi Pérezt Laporta. 94 millió az sehol sem 40. Ráadásul félig meddig kényszermegoldás a szitu.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
cantera
Madridista

2009.07.20. 18:45:44

Nem hiszem.
palesz77

2009.07.20. 18:17:52

cantera írta:
hy. ugye mint azt megtudtam, ma lesz a real meccse este(9-kor). és az érdekelne, hogy vajon közvetíti-e a TVE
hy, ha jók az infóim akkor a La Sexta adja majd, a madridistán lesz link
köszi, utcsó off, bocsi. az van UPC-n? :oops:
bocsi mégegyszer, eztán abbahagyom.
modik, légyszi max a válasz után töröljétek, köszi :D
cantera
Madridista

2009.07.20. 18:11:19

hy. ugye mint azt megtudtam, ma lesz a real meccse este(9-kor). és az érdekelne, hogy vajon közvetíti-e a TVE
hy, ha jók az infóim akkor a La Sexta adja majd, a madridistán lesz link
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.20. 18:04:24

cantera írta: Egy pillanatra felejtsük el az összegeket. Anno Laporta venni akarta a sztárokat és a jó játékosokat, most pedig hogy összejött ez a 4-5-iksz saját nevelés, hirtelen más lett a felfogása. Akkor jó volt ez a program még ha nem is valósult meg, most meg gusztustalan.
Nem csak akarta, hanem vette is. Ronaldinho, Deco, Eto'o.. Henry, Alves, és most talán Ibra. Kellenek az effajta igazolások is, ha versenyben akar maradni. Úgy látom te mindenképp arra akarsz kilyukadni, hogy Laportának nem szabadott volna bírálni a Madrid igazoláspolitikáját. Ok értem én, szerintem is ezzel kapcsolatban szépen elterelhette volna a szót, mint Guardiola a minap.
cantera írta: A Fradi meg bírálja a Madridon kívül a Barcelonát is, hiszen ég és föld a két klub költségvetése. Ugyan. Vannak, akik többet tudnak belefektetni, vannak akik kevesebbet. Ez természetes. Ha Te megvehetsz egy plazma tévét a szomszédod meg nem, attól még lehettek haverok. Ha a Fradi fellázadna a nagy klubok ellen, mit mondanál? Már ha szóhoz jutnál a röhögésen kívül.
Igen. Kb. ezzel a gondolattal fejeztem be az előző hozzászólásomat. Mondjuk a tévés hasonlat nem az igazi. Hiszen nem versenyeztetem a tévémet a szomszéddal. Viszont ha valamely paraméterében versenyeztetném, én is megemlíteném, hogy jah ennyi pénzből könnyebben kihoztad a jobbat.
CSOki írta:Chelsea!
Shevchenko. Nah jó van egy példa szemben a perezi Madrid 5 (7) aranylabdás leigazolásával. :)
palesz77

2009.07.20. 17:59:49

hy. ugye mint azt megtudtam, ma lesz a real meccse este(9-kor). és az érdekelne, hogy vajon közvetíti-e a TVE mint ahogy szokta a Barca felkészülését? csak mert azért engem érdekelne mit alkot a real... a választ előre is kösz, meg a fáradtságot hogy megnéted :D (nem tudok spanyolul, hogy megnézzem, és nincs txt-em otthon...)
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 16:57:44

cantera írta:
Chelsea!
A Chelsea-t se szeretik :D
Jackpot :D
No de a Chelsea is csak egyszer, mig a madrid kapasbol 4szer :)
Mar alig varom a kov szezont, nagyon remelem jo lesz a madrid, a Blben is alakitotok valamit:P Aztan a bajnoksagban egyertelmu :lol:
Tiziano Crudeli fan :!:
cantera
Madridista

2009.07.20. 16:37:04

Chelsea!
A Chelsea-t se szeretik :D
Lezárt