Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott volt a lehetőség! "Hova rúgtad Gömöri!!!"LM10 írta:Higgyétek el nekem, h az írek még gólt is szerezhetnek....mekkora blama lenne![]()
min vidulsz ekkorát öcsi?Shamrock Rovers - Real Madrid félidő: 0-0
kettőt..bungyengeBenzemea eddig rengeteg labdát eladott így nem lesz gólkirály
bezony-bezony!Miguel nagyon jó játszottéztem én is a Madrid meccset, és azon gondolkoztam, hogy ez a Torres gyerek sztem simán hozza azt amit Sergio Ramos tavaly.
64. perc 0-0, támadgat a Madrid, különösebb átütőerő nélkül. Azért volt egy kapufájuk...tomabence írta:Hol megy a meccs?? Ha jól számolom még van hátra pár perc !
Senki nem beszélt arról hogy Laporta Perezt követné (legalábbis én nem). Nekem csak az nem tetszett hogy a vezetőségetek tiltakozik valami ellen, aztán pedig megcsinálja azt ami miatt tiltakozott, még akkor is ha "kényszer megoldásról" van szó. A 40-et sztem ne boncolgassuk mégegyszer...De azért azt kijelenteni, hogy ha mi költünk nagyjából 40 milliót egy játékosra tisztán, akkor már követi Pérezt Laporta.
Ha végigolvasnád, leírtam, hogy igen idén hiányposztra, mert a fél csapatot kitessékelte a Madrid.mynameis-earl írta:Bocsi de Kaká, Ronaldo, Benzema és Albiol eddig hiányposztra érkezett. Illetve Negredo is. Ezzel mellé nyúltál.csak a hiányposztra és nem ész nélkül.
Bocsi de Kaká, Ronaldo, Benzema és Albiol eddig hiányposztra érkezett. Illetve Negredo is. Ezzel mellé nyúltál.csak a hiányposztra és nem ész nélkül.
köszi, utcsó off, bocsi. az van UPC-n?cantera írta:hy, ha jók az infóim akkor a La Sexta adja majd, a madridistán lesz linkhy. ugye mint azt megtudtam, ma lesz a real meccse este(9-kor). és az érdekelne, hogy vajon közvetíti-e a TVE
hy, ha jók az infóim akkor a La Sexta adja majd, a madridistán lesz linkhy. ugye mint azt megtudtam, ma lesz a real meccse este(9-kor). és az érdekelne, hogy vajon közvetíti-e a TVE
Nem csak akarta, hanem vette is. Ronaldinho, Deco, Eto'o.. Henry, Alves, és most talán Ibra. Kellenek az effajta igazolások is, ha versenyben akar maradni. Úgy látom te mindenképp arra akarsz kilyukadni, hogy Laportának nem szabadott volna bírálni a Madrid igazoláspolitikáját. Ok értem én, szerintem is ezzel kapcsolatban szépen elterelhette volna a szót, mint Guardiola a minap.cantera írta: Egy pillanatra felejtsük el az összegeket. Anno Laporta venni akarta a sztárokat és a jó játékosokat, most pedig hogy összejött ez a 4-5-iksz saját nevelés, hirtelen más lett a felfogása. Akkor jó volt ez a program még ha nem is valósult meg, most meg gusztustalan.
Igen. Kb. ezzel a gondolattal fejeztem be az előző hozzászólásomat. Mondjuk a tévés hasonlat nem az igazi. Hiszen nem versenyeztetem a tévémet a szomszéddal. Viszont ha valamely paraméterében versenyeztetném, én is megemlíteném, hogy jah ennyi pénzből könnyebben kihoztad a jobbat.cantera írta: A Fradi meg bírálja a Madridon kívül a Barcelonát is, hiszen ég és föld a két klub költségvetése. Ugyan. Vannak, akik többet tudnak belefektetni, vannak akik kevesebbet. Ez természetes. Ha Te megvehetsz egy plazma tévét a szomszédod meg nem, attól még lehettek haverok. Ha a Fradi fellázadna a nagy klubok ellen, mit mondanál? Már ha szóhoz jutnál a röhögésen kívül.
Shevchenko. Nah jó van egy példa szemben a perezi Madrid 5 (7) aranylabdás leigazolásával.CSOki írta:Chelsea!
Jackpotcantera írta:A Chelsea-t se szeretikChelsea!
A Chelsea-t se szeretikChelsea!