Varga Tamás írta:Etooka!
Azt mondta, azért kell mennie Samunak, mert "Én vagyok az edző, én döntök".
Ha Neked ez egyértelmű, határozott, mindent megvilágosító magyarázat, akkor Te elég kevéssel is beéred!
Engedd meg nekem azt a jogot, mint Barca - drukkernek, hogy én ne elégedjek meg vele, kárhoztassam ezért, és mély csalódottságomnak adjak hangot!
Vagy talán nincs jogom ezt gondolni? ENGEM NEM GYŐZÖTT MEG, NEKEM NEM MONDANAK SEMMIT EZEK A SZAVAK! Semmi olyat, amivel értelmes ember módjára el tudná velem, vagy másokkal fogadtatni az elmúlt 20-25 év legeredményesebb CSAPATJÁTÉKOSÁNAK elzavarását!
Engedd meg nekem, mint elkötelezett Barca - drukkernak, hogy ennél többet várjak el a csapat edzőjétől!
Köszönöm, hogy megérted, és akceptálod a véleményemet!
Kioktatást és szövegmagyarázatot nem kérek! Kinőttem a alsó tagozatos korból - úgy 23 éve.
Köszönöm!
FORCA BARCA!
Az elmúlt 20-25 év legeredményesebb CSAPATJÁTÉKOSA...

:D:D
Ne haragudj, de azzal együtt, hogy tisztelem és szeretem Eto'o-t, mert 5 éve ontja a gólokat, és a legfontosabb pillanatokban volt képes megvillanni, és tavaly beállni a sorba egy megalázó holtszezon után...
azért enyhén szólva túlzónak érzem a kijelentésedet...
Eto'o nagyobb csapatjátékos, mint Puyol, Xavi, Iniesta?

:D:D
Az mennyire volt csapatjátékos mozzanat, mikor elment a stadionból ,miután lecserélték... vagy hogy elismerte zsoldos mivoltát???
Mindenkinek vannak kedvencei, de maradjunk a realitás talaján ! Igen, van jogod elmondani a véleményed, el is fogadom, csak nem értek egyet... Eto'o egy klasszis, akinek most mennie kell! És majd az érintettek tisztázzák egymás közt... ha Pep nem mondja majd meg Eto'o-nak szembe a frankót, akkor igazad lesz, de én ezt nem feltételezem a triplázó edzőről aki élő klublegenda is egyben.