Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fuh, az óriás pillanat volt... volt vér a pucájában, hogy nyilvánosan lecabrózza madridot... jellemző ez samuraBoixos írta:hát samu, akárhogyan alakuljon a jövőd, én veled kapcsolatban csak a szépre emlékezem!!
ERRE
és a lehető legjobbakat kívánom a továbbiakban a sportban is és a magánéletedben is!!!
Maximálisan egyetértek veled, az arany középutas nagyon tetszikbojanfan írta:3 félepéken lehet nézni a dolgokat.
aki pozitívan elfogult eto'oval szemben, az nyilván felhozhatja, hogy mind a két BL-döntőben gólt lőtt, és európában is ő lőtte a legtöbb gólt az elmúlt 4 évben.
aki negatívan elfogult a kamerunival szemben, az felhozhatja, hogy hány ezer 100%-os ziccert hagyott ki a a négy év alatt, és milyen gusztustalan nyilatkozatai, cselekedetei voltak.
és végül az arany középút: eto'o egy rendkívül jó csatár, de be kell látni, hogy a világ 10 legjobb csatára közül bármelyik lőtt volna ennyi gólt ilyen kiszolgálással. a csapatért hajtott, és érezte ő is, hogy elakarjuk küldeni. nem véletlenül csókolgatta idén annyiszor a barça-címert, és rengetegszer éltette guardiolát, illetve szaladt hozzá góljai után, így nem annyira korrekt dolog vele, amit most csinálunk vele.
minden jót a jövőben töki! köszi mindent!
ui: ha jól emlékszem Mourinho kétszer is lemajmozta pár éve, amiből botrány volt. hmmm.
Én is betűről betűre egyetértek! Már azt sem értettem,h R10-et miért kellett annyira alázni itt a fórumon,bár igaz,hogy ő ( és talán Deco is) hozzáállásával akár rá is szolgálhatott volna erre,de azért arra is emlékezni kell,hogy mennyit tett ő a Barcáért.De Eto'o mint ahogy az előttem szóló is leírta még ennyire sem érdemli meg azt,amit kap. A média ferdíthet is és még ha nem is ,akkor sem érdemli ezt meg.Kralo írta:
Én kérek elnézést a következő véleményem miatt.
Aki ismer tudja, hogy nálam is a Barca az első, nah de engedtessék már meg az is, hogy néhány játékoshoz is lehessen kötődni. Példának okáért Kluivertet a mai napig hiányolom, pedig jogosan lett elküldve.
Eto'o is megadott minden alapot a kötődésre az én esetemben. A kötődés meg igazán adhat okot pár embernek arra, hogy egy hír, ami még nem hivatalos azt ne fogadjuk el.
Továbbá:
Rengeteg emelést kért Eto'o? Júniusban még erről szóltak a hírek. Dobáltátok is itt néhányan a sarat, főként azok, akik szezon közben is amikor épp nem ment a kameruninak.
A szerződéshosszabbítási lehetőség kötelező körnek tűnt, a feltételeiről pedig nem tudunk semmit, se azt hogy hány évig se azt hogy mennyiért.
Txiki legutóbbi nyilatkozatában pedig kimondta, hogy nekik nincs szükségük rá.
(Tavaly is elpasszolták volna.)
Tehát amit biztosan tudunk, hogy Pepnek nem kell.
Te maradnál-e, tudnál-e harcolni a helyedért, ha tudod, hogy az edződ mást képzel a helyedre szakmai okokból?
Eto'o tudott (igaz talán muszájból), és nem keveset köszönhetünk neki idén. Ezáltal bizonyította edzőjének, hogy van még benne kotta. Már csak ezért is dicsérendő.
Szerintem szép csendben várjátok ki a végét az ügynek, mert annyi tiszteletet megérdemel, hogy ne a találgatások miatt legyen bántva, szidalmazva.
Nincs miért elnézést kérned Kralo!Kralo írta: Én kérek elnézést a következő véleményem miatt.
Aki ismer tudja, hogy nálam is a Barca az első, nah de engedtessék már meg az is, hogy néhány játékoshoz is lehessen kötődni. Példának okáért Kluivertet a mai napig hiányolom, pedig jogosan lett elküldve.
Eto'o is megadott minden alapot a kötődésre az én esetemben. A kötődés meg igazán adhat okot pár embernek arra, hogy egy hír, ami még nem hivatalos azt ne fogadjuk el.
Továbbá:
Rengeteg emelést kért Eto'o? Júniusban még erről szóltak a hírek. Dobáltátok is itt néhányan a sarat, főként azok, akik szezon közben is amikor épp nem ment a kameruninak.
A szerződéshosszabbítási lehetőség kötelező körnek tűnt, a feltételeiről pedig nem tudunk semmit, se azt hogy hány évig se azt hogy mennyiért.
Txiki legutóbbi nyilatkozatában pedig kimondta, hogy nekik nincs szükségük rá.
(Tavaly is elpasszolták volna.)
Tehát amit biztosan tudunk, hogy Pepnek nem kell.
Te maradnál-e, tudnál-e harcolni a helyedért, ha tudod, hogy az edződ mást képzel a helyedre szakmai okokból?
Eto'o tudott (igaz talán muszájból), és nem keveset köszönhetünk neki idén. Ezáltal bizonyította edzőjének, hogy van még benne kotta. Már csak ezért is dicsérendő.
Szerintem szép csendben várjátok ki a végét az ügynek, mert annyi tiszteletet megérdemel, hogy ne a találgatások miatt legyen bántva, szidalmazva.
Én kérek elnézést a következő véleményem miatt.gekkodan írta: Ja és egyet kérek, Mikinél a pont: nem Eto'o-drukkerek vagyunk, hanem Barca-drukkerek. És a csapat érdekei most a kameruni távozásával esnek egybe, mert ebből a frigyből már nem lesz hatékony munka. És teljesen mind1 ki mennyire hibás, az klub az első!!!
Andres Iniesta: "As my team-mate I only have good words for him. Not just now, but always. For me, he is the best forward in the world. I hope he can be with us, but these are things that the club and Samuel have to work out, all I can do is hope that he is happy wherever he plays,"
Andres Iniesta is unsure about Barcelona's deal for Inter Milan striker Zlatan Ibrahimovic.
Any agreement will depend on Barca sending Samuel Eto'o to Inter in part-exchange, a development which doesn't please Iniesta.
The midfielder said: "There is nothing official. I think that the Swedish player is a very important one, but my teammate is Samuel and I appreciate him a lot.
"I've had plenty of good times with Samuel."
But, Iniesta also insisted: "We'll welcome Ibrahimovic in the dressing room."
Végül 2 video ami segít emlékezni azoknak akik szerint csak a lábát teszi bele a forintos passzokba, mert már elfelejtették milyen játékos is ő valójában. Én ezekkel búcsúzom tőle és köszönök neki mindent illetve kívánok neki sok sikert!Barcelona Star Xavi Hoping For Eto'o Stay
Barcelona should ignore the offer for Samuel Eto'o and seek to keep him at the club, according to Xavi...
The Catalan playmaker was reacting after reading reports that Manchester City have offered around €30 million for the Cameroonian striker this week.
Last summer coach Pep Guardiola was persuaded to keep Eto'o and it paid off and Xavi thinks that the club should do the same again this time around.
"Fortunately there are intelligent people at the club. Last season everything was sorted out well," he told Sport.
"If you go to speak to 'Samu' face-to-face and talk to him properly then there are no problems.
"We know that he is capable of and this season we have had so much from him, he is a vital player.
"I do not know what Pep and Txiki [Begiristain] will do, but if it was down to the players we would consider him to be the number one priority."
Rendben.ozsimiki írta:ekezetek behaltak...sorrz
halatlan nepseg?
nem hiszem,inkabb a tobbsegnek elege van ebbol,h idaig fajulhatott ez a dolog, es mivel a palyan nem adott erre okot eto, az a logikus,h palyan kivul nagyon nem ugy viselkedik, legyen szo a szerzodeserol,v masrol, mint hihettuk regebben. az o esete egyedulallo jopar evre visszamenoleg a BARCA eleteben, stabil kezdo, jo teljesitmeny, boven jo fizu, elismeresek, megis ekkora zur lesz korulotte, ebben szerintem boven sarosabb mint a klubb, kapott lehetoseg,szerzodest, reg nem lenne semmi spekulacio, ha azt az elmeletet kovetjuk,amit te is irtal Tamas. de van, jobb lesz ha szetvalnak az utak, ez mar biztos, Danihoz hasonloan nem tudom elkepzelni,h ha marad,akkor ennek ne csak negativ hozama legyen. ezekutan nem.
nah benezek a pesti ejszakaba, joejt all.
Dani Barát!gekkodan írta:
Ja és egyet kérek, Mikinél a pont: nem Eto'o-drukkerek vagyunk, hanem Barca-drukkerek. És a csapat érdekei most a kameruni távozásával esnek egybe, mert ebből a frigyből már nem lesz hatékony munka. És teljesen mind1 ki mennyire hibás, az klub az első!!!
Tökéletes bizonyíték arra, hogy Pep csakis szakmai szempontok alapján dönt. És most nem kérnék majd 421 hsz-t, hogy de milyen szakmai szempontokról beszélek, amikor 30 gólt lőtt, Pep tudja. Első évében triplázott. Tudja, és kész.bojanfan írta:nem kellenek hozzá szavak...![]()
Miki!ozsimiki írta: ...
Sok mindent olvasni, mint hogy Murinho csábítása is elegendő volt, illetve hogy nah gyors megkerestem "A sztárnak nem tetszett, hogy a Barcelona portékaként kezeli, minden áron szabadulna tőle." Azt hiszem ez teljesen érthető.. olyan ember mint amilyen ő volt a Barca családjában, szebben is el lehetne válni tőle, de úgy látszik a nagy sztárok nem tudnak szépen búcsúzni..barca_bome írta:NSO: "Spanyolországban olyan hír is terjeng, miszerint a kameruni csatár mintegy búcsúajándékként 12.5 millió fontot szeretne kapni a Barcelonától. Ha a katalánok ezt nem adják meg neki, akkor nem megy bele a csereüzletbe."
Hányinger....
Bizony, azért érdekes az élet, 1 éve mennyire elakarta küldeni Samut Pep, de mára se változott a véleménye, azért az ölelés talán őszinte volt.. Nah majd ha hivatalos lesz a távozása leírom a véleményem, minden esetre történnek érdekes dolgok a fociban.bojanfan írta:nem kellenek hozzá szavak...![]()
Nem veszem készpénzre, de ha tényleg igaz, akkor bizony HÉNYINGER!Fecooo írta:mi lenne, ha néha visszaolvasnál?barca_bome írta:NSO: "Spanyolországban olyan hír is terjeng, miszerint a kameruni csatár mintegy búcsúajándékként 12.5 millió fontot szeretne kapni a Barcelonától. Ha a katalánok ezt nem adják meg neki, akkor nem megy bele a csereüzletbe."
Hányinger....
a hányingered meg nem sajnálom, mert te bajod, ha minden betűt készpénznek veszel...
és ez vonatkozik minden SAMUT szapulóra, undorító mennyire szemét módon ír néhányotok az utóbbi évek legtermelékenyebb és legalázatosabb, legfanatikusabb focistájáról!![]()
![]()
mi lenne, ha néha visszaolvasnál?barca_bome írta:NSO: "Spanyolországban olyan hír is terjeng, miszerint a kameruni csatár mintegy búcsúajándékként 12.5 millió fontot szeretne kapni a Barcelonától. Ha a katalánok ezt nem adják meg neki, akkor nem megy bele a csereüzletbe."
Hányinger....