Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Szerintem ezt kár volt ide leírnod...Varga Tamás írta:Mr. Dopping helyét átvette Senor Dopping!
Ennyi a véleményem a Tour de Dopping nevű 3 hetes cirkuszról.

Szerintem Andynak szóltak, h nem mehet.A Saxosok abban reménykedtek, h a végén megfogják Armstrongot, de erős volt az amerikai, megérdemli, h dobogóra álljon.Bányász írta:Vicc,h ez a Garate gyerek megnyerte ezt a szakaszt...
Nem igazán értem Andy Schlecket.Simán szakaszt nyerhetett volna sztem mert már rég eldőlt,h nem lesz meg a tesó dobogója...nyugodtan otthagyhatták volna azt a brigádot Contadorral.Ezt sztem eltaktikázták...nagy kár érte.
Egyébként ez megint egy jó szakasz lett.Armstrong előtt le a kalappal,nagyot küzdött a dobogóért.
Gratulálok Contadornak,Andynak az ezüst is szépen csillog sztem.De jövőre már meg kell nyerni a Tourt nincs mese.

nah megvan a 3.helyReplay írta:Andy-Frank tengely Armstrong ellen!
Lance tud menni velük, csakúgy, mint Contador.

Én is nagy érdeklődéssel várom az új csapat "mutatványait" majd.Replay írta:Nincs ebben semmi meglepő. Már a Giro után biztos volt, hogy le fog lépni.TZS írta:Kissé meglepett, de kíváncsian várom, hogy mi fog ebből kisülni.
Bizom benne, hogy sikerül összehozni egy erős amerikai csapatot, sztem sokan mennének az ő és Bruyneel által irányitott profi csapatba.
Ráadásul a Team RadioShack-et támogatni fogja a Nike és a Trek.
Ezek után szinte biztos, hogy távozni fog Contador, Klöden és Leipheimer is, de a többiek is és majd jön Vinokurov és kazah társai

Én annak csak örülnék,csipázom Vino-t.Replay írta:.
Ezek után szinte biztos, hogy távozni fog Contador, Klöden és Leipheimer is, de a többiek is és majd jön Vinokurov és kazah társai

Nincs ebben semmi meglepő. Már a Giro után biztos volt, hogy le fog lépni.TZS írta:Kissé meglepett, de kíváncsian várom, hogy mi fog ebből kisülni.

Nem hiszem,h meglesz neki.Én valami hasonlóra számítok mint tegnap.Replay írta: Nagyon bizom benne, hogy szombatra összeáll az Astana Lance harmadik helyéért

Contador más bolygóról jött18UvB85 írta:Contador verhetetlen gyerekek !!! ez van ..

Nagyon profi módon is reagált a ma történtekre.ozsimiki írta:Lance pontosan erezte mar egy ideje,h nem eleg eros, szerintem. nagy dolog igy is amit csinal,ahogy te is irtad.
contrador megnyerte, megerdemelten. remelem armstrong papa legalabb igy folytatja