Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát...Fernando írta:OFF: Igazából a Poolnak mindig is volt Reális esélye a bajnoki címre, de idény közbe ez füstté vált. Nagycsapatokat ütöttek, kicsiktől kikaptak. Most vagy a játékosok, vagy az edző és a játékosok közösen nincsenek ott fejben. Nem hiszik el, hogy nyerhetnek. Ha idén kicsit erősítenének és megtartanák az értékeiket esélyesek lehetnek erősen.
Maniche csak sodrodik, a Porton kivül sehol se tudott maradandót alkotni, pedig volt rá esélye( chelsea,inter,atletico).Barcaman14 írta:Maniche(portugál,középpályás)
Atletico Madrid1.Fc Köln
http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/bu ... 47296.html?
ne merd oltani, vele vagyokLG írta:Hát ez jópofaTicsi 23 írta:Én is olvastam Terry és Lescott nevét. Terry szerintem elérhetetlen Lescott meg kell az Evertonnak, de a pénz beszél... Kiváncsi vagyok! Jó lesz ez a City, remélem idén megelőzi a Unitedet, de azért természetesen a Liverpool lesz a bajnok(REMÉLEM)!!!természetesen bajnok lesz a Liverpool....annak tudatában, h mostanában ugy kb. húsz éve nem lett bajnok a Liverpool furcsa ennek az 5 szónak a kombinációját olvasni.
Ne értsd fére, nem akarlak megbántani, csak ez tetszett.
Való igaz! Talán kicsit elfogult vagyok, de hát ilyennek a drukkerek. Ilyenen nem bántódok meg, ismerem a tényeket.LG írta:Hát ez jópofaTicsi 23 írta:Én is olvastam Terry és Lescott nevét. Terry szerintem elérhetetlen Lescott meg kell az Evertonnak, de a pénz beszél... Kiváncsi vagyok! Jó lesz ez a City, remélem idén megelőzi a Unitedet, de azért természetesen a Liverpool lesz a bajnok(REMÉLEM)!!!természetesen bajnok lesz a Liverpool....annak tudatában, h mostanában ugy kb. húsz éve nem lett bajnok a Liverpool furcsa ennek az 5 szónak a kombinációját olvasni.
Ne értsd fére, nem akarlak megbántani, csak ez tetszett.
Hát ez jópofaTicsi 23 írta:Én is olvastam Terry és Lescott nevét. Terry szerintem elérhetetlen Lescott meg kell az Evertonnak, de a pénz beszél... Kiváncsi vagyok! Jó lesz ez a City, remélem idén megelőzi a Unitedet, de azért természetesen a Liverpool lesz a bajnok(REMÉLEM)!!!
Lehet ugy vannak vele,hogy majd többet rugnak ezekkel a csatárokkal mint kapnak!!Ticsi 23 írta:Így van, túl sok a csatár. Igazából a védelmüket kéne erősíteniük, mert az nem túl acélos. Ha ott is tudnának femutatni igazi erősítéseket, akkor elég erős csapat lenne ebből a Cityből.szajko írta:Nem értem a Man City-t...
Csatárokat igazolnak csatárok hátán és így is volt abból nekik elég...
Santa Cruz,Adebayor,Tevez,Bellamy,Caicedo,Benjani kölcsönből jön vissza, stb...
Nem értem...![]()
![]()
Vehetnének 1-2 értelmes kpt, meg 1 értelmes balhátvédet meg kht.
Így van, túl sok a csatár. Igazából a védelmüket kéne erősíteniük, mert az nem túl acélos. Ha ott is tudnának femutatni igazi erősítéseket, akkor elég erős csapat lenne ebből a Cityből.szajko írta:Nem értem a Man City-t...
Nem értem...![]()
![]()
Hát igen...ki tudja, mi lesz ebből a Cityből...Papiron erősödnek, de h ebből mi fog kisülni nem tudnám megtippelni. Mindenesetre a sok támadó nem biztos, h jól megfér majd együttszajko írta:Nem értem a Man City-t...
Nem értem...![]()
![]()
15 misi az nem rossz!kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/ly ... 46654.html?
Az igen a Portonál is tudnak üzletet kötni.
Hát a hírek szerint nem igen szeretik egymást van Gaal-al. Ez már az elején kiderült, mikor lenyilatkozta a holland, hogy Lúcio nem lesz kezdővisca el barca írta:hát ha igaz az, hogy az inter csak 8 milliot fizetett luciot, akkor hihetetlenül jól jártak vele... ha megnézzük h filipe 20....
Innen csak Materazzi, Lucio, Samuel az aki klasszikus középhátvéd.Bojan Krkic írta:Lúció BayernInter
Most mondja meg nekem valaki:
Rincón,Cordoba,Bourdisso,Materazzi,Lúció,Rivas,Samuel,Chivu
(középhátvédek)
2 posztra 8 ember......8
Lehet mondani akármit fiatal,öreg,nem jol játszik,nem csak ott bevethető bla,bla.....ki az az "Inter" aki ezeket kifizeti???????