2009.07.18. 16:21:22
Leírom ide én is a véleményemet ebben az ügyben, de lécci senki se ugasson le, ez az én véleményem.
Nagyon nagy Eto'o fan vagyok, mikor az első Barca meccsén láttam (azon meccsen nem játszott Dinho), úgy játszott, mint Roni. Gólt is lőtt, nyert a Barca 2-0ra. Gyors, jól cselez, gólérzékeny. (bár mikor beugatott a Realnak tán 2005ben áhh az is tetszett xD)
Ibrahimovics: barmoi ügye, a legjobb 3 csatár között benne van (nálam). Magas, erős, gyors, kétlábas, jól lő távolról, közelről, szabiból, jól fejel, stb... Nagyon nagy igazolás lenne.
Villa: 3muk közül nálam ő lenne a harmadik aki kellene. Előnyei, hogy spanyol, jól passzol, gyors, gólveszélyes ha jó napot fog ki, mert van mikor 5-6 meccsen keresztül 1 gólt se lő.
Mivel úgy tűnik, hogy Eto'o mindenféleképpen távozik, így Ibrát próbálnám megszerezni. Szerintem villa nem tudná pótolni őt, de Zlatan igen. DE !!!
Zlatan Ibrahimovics baromira NEM ÉR 40 millát + Eto'o + Hleb 1 éve kölcsön. Ez nagyon sok :S Ez már kekeckedik Ronaldo 94 millás megvásárlásával. Inkább már Militot próbálnánk megvásárolni, vagy Torrest (tom ő is drága lenne).
Röviden, Ha igaz, hogy Samuel menni akar menjen, jöjjön Ibra, de ennyiért, ne legyünk olyanok, mint a Real, főleg ne 1 stadion felújítás miatt.
Ja és még 1 valami: ha Valdéznek megadtuk amit akart, Eto'o is megérdemelné a kis pluszt.
Köszi hogy elolvastad. Forca BARCA !!!!!! Xavinak az aranylabdát !!!