Boixos írta:miért legyünk olyanok, mint a madrid? én mondjuk ettől hányok...
Így nem "leszünk/vagyunk" olyanok, mint a Perez féle Real Madrid interpretáció? Mert erre az ajánlatra nekem financiális szempontből nem az ésszerű jelző jut eszembe... Vagy akkor lennénk inkább olyanok, mint a Madrid, ha mondjuk Kaká a bemutatása utáni napon bejelentette volna átigazolását Katalóniába (mert ilyenre volt példa, ugye...?) Mindegy...
Egyébként azt gondolom, hogy először tudni kell, hogy a kívánt játékos akarna-e távozni, s milyen feltételek mellett, mivel az ő jövője. Ez szerintem lényegtelen, itt nem hiszem hogy sportszerűtlen lett volna Txiki, vagy Laporta. Nem egy darab hús.
Mindegy Boixos, korábban még olyan hozzászólást láttam tőled, amiben épp nem méltattad Zlatant, s ezen nem is csodálkozom, de attól, hogy már nem lesz riválisa a Rómának, s gránátvörös-kékbe öltözik (s ez mindenkire vonatkozik) miért lesz egyből jó ember biztosan? Ha már az én feltételezésen badarság...
C. Ronaldót is sokan szapulták, szapulják, pedig azért emberileg még mindig előrébb tart, mint Zlatan, de ez tényleg mellékes.
Ibra nem jófiú, de Eto'o sem az könyörgöm.
Ki beszélt erről konkrétan? Visoznt nem mindegy, ohgy valaki a múlt sérelmei miatt mond egy-két csúnyát egy csapat szurkolóinak, s a csapat vezetőinek, amely épp egyben a klubja ősi riválisai is, s az sem mindegy, hogy egy játékos a saját szurkolóinak pózol... Ha neked igen, s ugyana az, akkor komoly gondok lehetnek
Azt meg nehogy már megmagyarázzátok, hogy a világ mentálisan legnagyobb karaktere a futballban, azaz Mourinho nem tudott mit kezdeni vele, akkor Pep 1000%, hogy megváltoztatja, s a belét is kidolgozza majd, stb. Hogy lehet ennyire egyszerűen látni a dolgokat?
Az eredményesség nem fontos? Lehet élvezetből csinálni dolgokat, de eredmények nélkül a mai professzionális klubfutballban nincs foci, nincs élet.
Nagyon el vagy tévedve barátom! A klubnak az egyik jellegzetessége a szép játék, az eredményesség kevésbe fontos, valamint miért jelent Ibarimovics 100%-osan újabb sikereket? S akkor hogy tudtunk elérni korábban sikereket nagyképű tuskó barmok nélkül?
Honnan tudod, hogy én mit tudok az FC Barcelona filozófiájáról? S miért nem védhetném azt, amiben hiszek, s amiben hitt Gamper, Kubala, Llaudet, Carreras, Nunez... Ezek szerint amit tettek, abból nem lehet levonni a konklúziót, hogy miért is több, mint egy klub... Gratulálok!
Ajaj... Hát, maradtunk ott, ahol voltunk, továbbra is csak zsákszámra legyenek a címek, mindegy milyen ember, ha gránátvörös-kékben van akkor Isten, ha pl. habfehérben, akkor egy senkiházi..., ez a kiváltság, legyünk tucatcsapat, ez a dicsőség, meg a riválisok szurkolóinak fikázása... Ezek jelentik az örömöt a sikert, ezt szimbolizálja a Blaugrana... Igen, most már én is felébredtem,, köszönöm nektek!
De értem hogy nem igazolnád le Ibrát, de kérdem én szerinted mi lenne most a helyes követendő út? Eto'o elpasszolhatatlan nincs igény rá.
Persze, értelek. Valóban patthelyzet, leginkább Eto'o miatt. Viszont abban nem hiszek, hogy csak és kizárólag Ibrahimovics a megoldás minden szempontból. Nevekkel hiába doblóznék, hiszen Pepnek van egy konkrét elképzelése, ami a jövőbeli csatárt illeti. Ezt el tudom fogadni. De azt hiszem Zlatanon kívül más is megfelelt volna az ő kívánalmainak, pénzügyileg sem lett volna rosszabb megoldás, s játékerőben sem vesztettünk volna.
Egyébként leírhatnám én mit tennék, de én nem értek hozzá úgy, csupán hithű szurkolóként tudom megítélni. Nyilvánvalóan Laportáék jelenelgi helyzete korlátolt lehetőségeket ad, de azt hiszem ez a saját hibájuk is, ahogy Eto'óé is, hiszen már a tavasszal dönthettek volna a sorsáról, s azóta már megoldást is lehetett volna találni, azt hiszem ettől sokkal jobbat, vagy legalábbis több lehetőséget.