Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
- hááát igen! Ez így van! és átgondolva ez röhejes annak fényében, hogy örökösen azt halljuk milyen átfontoltan, takarékosan igazolunk!BlauGranaGroc írta:Nagyon bökte mindenki csőrét, hogy jövőre esetleg Eto'o ingyen elmegy, most viszont senkit nem zavar a 0 bevétel amiért elpasszoltuk.
A vezetőség nem akarta elengedni Samut jövőre ingyen, így elzavaták idén ingyen.Az gondolom mindenkinek világos, hogy a 40milla mellé -főleg Villa árának fényében- ajándék egy Samuel Eto'o, főleg egy szezononkénti 15-20gólos svédért.
röhej és szánalom
gratula!
Amugy jelen állás szerint abból kiindulva amit a főoldalon olvashatunk ez a helyzet.gé írta:mindketten jönnek nem vágod?Gyurgyak írta:Ibra még egyáltalán nem biztos,sztem Villa valószínűbb hogy jön![]()
Nem hiszem hogyha jönne ribéry(ha esetleg jönne) akkor a barca föladná a 4-3-3-at , 4.4.2-reGyurgyak írta:Ribéry tökéletes lenne ebbe a csapatba és akkor meglenne a középpálya:Ribéry-Xavi-Touré-Iniesta
ház ez tök felesleges.kit fognak kihagyni?Henryt,Ibrát,vagy Villát?gé írta:mindketten jönnek nem vágod?Gyurgyak írta:Ibra még egyáltalán nem biztos,sztem Villa valószínűbb hogy jön![]()
mindketten jönnek nem vágod?Gyurgyak írta:Ibra még egyáltalán nem biztos,sztem Villa valószínűbb hogy jön
Ribery lehetetlen! Most olvastam valahol, hogy a Chelsea 81 milkós ájánlatát utasította vissza a Bayern. Ezek után...Gyurgyak írta:Ribéry tökéletes lenne ebbe a csapatba és akkor meglenne a középpálya:Ribéry-Xavi-Touré-Iniesta
Én is örülök neki, és valóban, úgy néz ki, hogy lezárhatjuk az egész Eto'o sagát. Persze még semmit ne kiabáljunk el. Az biztos, hogy nem a leg olcsóbb, de így Eto'o sem "marad rajtunk".barca_bome írta:Már korábban kifejtettem véleményem, hogy eleinte Villa párti voltam, de szép lassan, mikor már szó sem volt a svédről, mégis úgy gondoltam hogy rá lenne szükségünk. Szóval ha ez igaz és tényleg leigazoltuk, akkor nagyon ÖRÜLÖK!
Villa szerintem "aprópénzért" is megszerezhető most már a Real Madrid számára! <-- ennek viszont nem örülök!
A jós szóljon belőledalbicelesteX írta:Asys!Szerintem is kell valaki a középpályára!De ki meg mikor,mennyiért az nagy kérdőjel!Mert nem tudom,hogy akar e még költeni a vezetőség!De ahogy eddig a dolgok alakultak nem lepődnék meg ha leigazolnánk Ribéry-t!
majd az Atletic-ből feljönnek 2envisca el barca írta:hát túl sok plusz ember nem érkezett a csapatba.
elment syl, el fog menni eto'o, guddy, és hleb. ez ugye négy távozó
jött henrique, keirisson és maxwell, meg jön ibra és ennyi
?
4 távozó, 4 érkező.
kéne még legalább két "töltelék" játékos
Ne azt nézzétek,hogy kb. mi lenne az ára mondjuk Eto'onak vagy Hlebnek!Azt nézzétek,hogy senki nem akarta érte,értük kifizetni még a csökkentett árat sem!Ha a klub meg akarná tartani Eto'o-t és lenne valaki aki vinné akkor érte is lehetne mondani hogy 70 milla!Csak az a baj,hogy most nem ez áll fent hanem az,hogy a jelek szerint mindegy hogy,de meg akarnak tőle szabadulni!bence8 írta:EHH?!
Azért ez kicsit sok
Ibrahimovic = Eto'o + Hleb + 40 millió euró
hát ez egy vicc
szerintem úgy lenne igazságos ha Ibra= Eto'o + Hleb + 15-20 millió euró
ha ez a transzfer ilyen "árral" végbemegy akkor biztos vagyok benne hogy mi fogunk a legrosszabbul kijönni
vagy számoljunk egy kicsit
Ibra = Eto'o + Hleb + 40 millió euróVilla(= 40 + 10(amit ő kifizetne))és még megmaradna egy Eto'o meg egy Hleb akit még szerintem jó lenne kölcsönbe adni
és azért azt is be kell vallani hogy Ibra és Villa között nem nagy a különbség sőőt az egyik már bizonyított spanyolban is