Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oh, kiváncsivá tettél.lui1698 írta:Huhh mi megy itt a faluban!...
én ott vagyokRajmó írta:Jön valaki közületek EFOTT-ra?
Váó,ez igen,nagyon ügyes vagy.Barcagirl24 írta:2 napja nyílt egy G-Portalos oldalam a címe: www.barcelona.gportal.hu monda néhány kedves fórumozó építő jellegű kritikát![]()
Ja és hozzáteszem hogy tudom, hogy soha nem érem el azt a szintet amit az eurobarca nyújt, csak hobbiból csinálom
Hát ugye ez attól függ, mivel nekem a történelmen kívül minden saját írás az nem volt kevés idő viszont maga az oldal elkészítése egy hozzá értőnek 1-2 napnál nem többbarcaloki írta:Nagyon jó lett az oldal, megy a kedvencek közé.
Egy kérdés: Mennyi idődet emészti fel egy ilyen oldal megszerkesztése és folyamatos fejlesztése?
Tényleg nagyon tetszetős, pedig nekem herótom van az ilyen oldalaktól,de ez üdítő kivétel. így tovább!Barcagirl24 írta:Köszönöm a pozitív visszajelzéseket
Barcagirl24 írta:2 napja nyílt egy G-Portalos oldalam a címe: www.barcelona.gportal.hu monda néhány kedves fórumozó építő jellegű kritikát![]()
Ja és hozzáteszem hogy tudom, hogy soha nem érem el azt a szintet amit az eurobarca nyújt, csak hobbiból csinálom
Hát az eddig látott g-portalos oldalak közül ez tetszik a legjobban.Sőt inkább ez tetszik egyedül.Szép és igényes így első ránézésre.Barcagirl24 írta:2 napja nyílt egy G-Portalos oldalam a címe: www.barcelona.gportal.hu monda néhány kedves fórumozó építő jellegű kritikát![]()
Nagyon ügyes vagy!Barcagirl24 írta:2 napja nyílt egy G-Portalos oldalam a címe: www.barcelona.gportal.hu monda néhány kedves fórumozó építő jellegű kritikát![]()
2napja! Nagyon kiraly... Raneztem...Barcagirl24 írta:2 napja nyílt egy G-Portalos oldalam a címe: www.barcelona.gportal.hu monda néhány kedves fórumozó építő jellegű kritikát![]()