Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 05924.htmlCFirpo3 írta:A hivatalos honlapon is már fönnvan, de még csak spanyolul meg katalánul.
4,5+0,5 millió euro, ha jól értelmezem...
A Sport.es és az MD is ugyanazt írja, hogy hivatalos, de az fcbarcelona.cat-en még nincs fenn.Fernando írta:Elnéztem valamit, de linket adnátok? Vagy kovinhoé ezt írja le?
Sztem 4,5.Fernando írta:20 millióért? Vagy én néztem be?fcbarca10 írta:HIVATALOS: Megvan Maxwell
Jövőre lejár a szerződése, Mourinhoval nem túl jó a viszonya, és a portugál egyértelműen Santont preferálja. Következő hónapban lesz 28 éves, ára a júliusi 1.-i ÁFA emelés óta bizonytalanCFirpo3 írta:Maxvell kb mennyibe kerülne?
Az Internél alapkezdő volt?
most ezzel sajnos megint nem értek egyet... de nem veled van bajom csak egy két nézeteddel..Xavinho írta:[
bojan :
először is a mai világban sajnos a játékosokat szinte tárgyként kezelik az átigazolásoknál. Kaká sem akart pl. minden áron Madridba menni. Ez így van,akár tetszik,akár nem.
másodszor pedig lehet akármilyen jó a csapat,ha nincs normális középcsatár,ezen egy szezon múlhat,főleg a BL-ben,egyáltalán nem mind1,h ki lesz a középcsatárunk. ( lsd. Arsenal )
Jó! Jó! Papa!Xavinho írta:A hasonlatot meg a körülményekre hegyeztem ki,nem a kenyérre,művelődj,fiam.
Csere volt és a szezon vége felé amikor Morinhonak kellett egy balhátvéd sérülések miatt, jobban bízott a fiatal Santonban, aki előtte nem játszott egyetlen meccset sem és őt játszatta kezdőkéntCFirpo3 írta:Maxvell kb mennyibe kerülne?
Az Internél alapkezdő volt?
Nézz nationel geo tv-t. Nem a 21. századra gondoltam,hanem sokkal régebbre - a mamut kihalt,az ősember nem... (hosszabban nem írom le)Asys írta:Xavinho!
Az ilyen, "miért sikeres faj az ember, mert tud alkalmazkodni..." közhelyeket hagyjuk ha lehet.![]()
Az ember soha nem alkalmazkodott semmihez, hanem a megváltoztatta a környezetét! Erről bárki megbizonyosodhat ha körbenéz maga körül!
Az alkalmazkodás és az alkalmassá tétel között ég és föld a különbség![]()
Nem kekeckedni akartam nehogy félre értsd semmi személyes csak szúrta a szememna béke barátom!
![]()
S, hogy ne legyen off teljesen!
Forlán nem alternatíva tényleg... Ha meg Eto'o mellé vesszük akkor mivan K9-el?
Úgy érzem Samu végül hosszabbít, bár egy hete azt éreztem, hogy Villa jön...na mind1
Igen,van beleszólása. De - élő szerződésük van,tehát kényükre kedvükre nem mászkálhatnak.Azt pedig nem tehetik meg,hogy nem csinálnak semmit,mert azzal kiesnének a formájukból,nem kerülnének a válogatottba.Az,hogy a csapatuk jól teljesítsen az ő érdekük is,akárhol is vannak. És ha alibiznek,mert nem jöhettek,akkor lehet jövőre már más kell majd a Barcának,aki jobban teljesített.Ennyit a beleszólásról.Varatrix írta:Csak sajnos itt a játékosoknak is van beleszólása.Xavinho írta:...
Villa és Filipe ide akart jönni.
Bár egy beszélő kenyeret biztos megvennék, áron felül.
az a helyzet hogy te sem gondoltad át komolyan hogy mit fogsz írni.... ugyanis maximum két-három emberről lesz szó akiknek be kell épülniük és közülük csakis a középcsatár posztra (persze csak ha eto'o elmegy amit még mindig nem szeretnékXavinho írta:
Attól,hogy azt nyögjük már hetek óta,hogy a "reál szétbarmolta a piacot", még nem lesz jobb a keretünk. Tudod miért sikeres faj az ember ? mert tud alkalmazkodni. Ha mi nem tudunk könnyen lehet,hogy jövőre hoppon maradunk.Persze ,hogy van idő augusztus végéig,de az új embereknek szokniuk is kéne a többieket. Az előszezon ezért kulcsfontosságú.Az a baj,hogy a vezetőink ülnek a babérjaikon és verik a mellüket,hogy igen,mi vagyunk a Barca,mi nem költekezünk,azt hagyják figyelmen kívül,hogy így nem fogunk játékost szerezni. A Valencia most,hogy pénzt kapott,hülye lesz elengedni Villát a mostani árakon alul.
A körülményekre nem lehet hivatkozni,te sem szövegelhetsz a tesconál vagy mittómén melyik boltnál,hogy adják olcsóbban a kenyeret,mert áron felül nem veszed meg. Vagy megveszed vagy éhen döglessz. Ennyi