Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért? Nem beszélnek közös nyelvet?sneco7 írta:Már csak egy jobb edző kellene a Citynek,mert szerintem Hughes nem fogja tudni kezelni ezt a helyzetet,hogy ennyi "sztár" lesz a keretben,Szerintem elég jó a keretük már így,bár talán kicsit sok már a csatár,ami vagy egészséges versenyhelyzetet teremt vagy széthúzás lesz.Viszont egy-két védő még rájuk férne talán és akkor lehet esélyük megszorítani a nagy 4-est.Bár azt tartom,hogy ahhoz egy jobb edző kellene,aki tudná kezelni ezt a szitut.
De az alap tutira meg van!visca el barca írta: jó akkor máshogy fogalmazok. valszeg 442-t fognak játszani, és a 4 kp-s közül gyanitom h ropinho meg philllips mindig játszani fog. a maradék két posztra vannak bőven..
jó akkor máshogy fogalmazok. valszeg 442-t fognak játszani, és a 4 kp-s közül gyanitom h ropinho meg philllips mindig játszani fog. a maradék két posztra vannak bőven..fcbarca0827 írta:És itt hol a tumultus?visca el barca írta:amugy ha megnézitek középpályán is elég nagy a tumultus
mika johson, ireland, de jong, barry, elano, robinho, petrov...Egyébként meg Johsont el fogják adni, ha még nem tették meg... de Jong ezek közül az egyetlen VKP. Barry, Robinho és Ireland alap. Petrov, Robinho, míg Elano, Barry és/vagy Ireland cseréje... Még kevesen is vannak!
És itt hol a tumultus?visca el barca írta:amugy ha megnézitek középpályán is elég nagy a tumultus
mika johson, ireland, de jong, barry, elano, robinho, petrov...
Csak a labda nem lesz náluk ezzel a súlytalan középpályás sorral.LM10 írta:Given-Zabaleta-Richards-Dunne-Bridge-Barry-?-Robinho-Tevez-Santa C.-Adebayor
Szvsz ez jobb keret már mind ami az Arsenalnal van.
Már megvették Gareth Barry-t is!LM10 írta:Sztem a Citynél 4-2-4 lesz.
---------Santa------Adebayor------
Robinho------------------Tevez-----------
+Bellamy és még vki
Kihagytad Benjani Mwaruwarit!visca el barca írta:kész... a mencseszter szitinél is meghülyültek az emberek... minek ezeknek ennyi csatár?
robinho, caecido, bojinov, santa cruz, tevez, bellamy, és most adebayor... hol hog játszani ez a 7 ember?
![]()
![]()
igazából a Citynél idáig se zavartatták magukat azon, h 7-8 kiváló játékos van 2-3 helyre, nem hiszem, h a vezetők sokat gondolkodnak azon, h hány játékos van már egy adott posztra. Aki vmennyire jól játszik és sokat lehet fizetni érte, azt viszikTZS írta:Úgy tudom hogy Jó marad(t) az Evertonnál, azt hiszem továbbra is kölcsönben. De ettől függetlenül valóban sok ez a támadó....Fernando írta:Fabiano? Ő mit keresne a Citynél? Santa Cruz már aláírt. De így is ott van Bellamy, Jó, Bojinov, Caicedo, Robinho, Evans, valószínűleg az érkező Tévez. Mwaruwariról azt olvastam távozik. Ha megy Adebayor szerintem Robinho távozik. És remélem itt köt ki.
Pedig szerették a MU szurkolók. Zúgott sokszor az Old Traffordon az "Argentin, Argentin".kanty írta:Na Tevez a City-ben folytatja.Elég érdekes és némileg minősiti az argentint, h a városi riválishoz igazoltNem irigylem azt amit a Mu-City derbin fog kapni a szurkolóktól.
10 perce beszéltem Laportával telón asszonta 22:00-re meglesz, ha meg nem akkor megy egyenesen a hollandokhoz Dzsudzsák-ér tárgyalni.palesz77 írta:na emberek. valaki meg tudja mondani nekem, hogy most mi van Villával? csak mert elvileg 18:00-kor eldőlt a sorsa nem?ha már írta valaki bocsi, nem néztem végig az összes topicot...
Úgy tudom hogy Jó marad(t) az Evertonnál, azt hiszem továbbra is kölcsönben. De ettől függetlenül valóban sok ez a támadó....Fernando írta:Fabiano? Ő mit keresne a Citynél? Santa Cruz már aláírt. De így is ott van Bellamy, Jó, Bojinov, Caicedo, Robinho, Evans, valószínűleg az érkező Tévez. Mwaruwariról azt olvastam távozik. Ha megy Adebayor szerintem Robinho távozik. És remélem itt köt ki.
Szerintem inkább a védelmüket kéne erősíteni. Fabiano? Ő mit keresne a Citynél? Santa Cruz már aláírt. De így is ott van Bellamy, Jó, Bojinov, Caicedo, Robinho, Evans, valószínűleg az érkező Tévez. Mwaruwariról azt olvastam távozik. Ha megy Adebayor szerintem Robinho távozik. És remélem itt köt ki.palesz77 írta:http://goal.com/en/news/9/england/2009/ ... -emmanuel-
hát ha ez igaz... kicsit sok lesz a támadó, ha ezek összejönnek: santa cruz, adebayor, fabiano, tevez, robinho(hogy csak a nagyokat említsem).
remélem akkor a kis brazil ideköltözik, bár nincs hír róla. amúgy a City kerete erős lehet, csak nem tudom hogy áll a védelem meg a középpálya... remélem tényleg robbantanak jövőre, elegem van a 4 nagy egyeduralmából