Hát így,h Wenger megvált Adebayortól,talán ott lenne helye Eto'onak,bár Wenger nem szereti nagyon az öntörvényű játékosokat...Viszont ennek a Forlanos verziónak nem nagyon örülnék,még mindig Eto'o mellett vagyok ,Villával még kibékülök,na de nála gyengébb,ráadásul idősebb nem kell szerintem.LM10 írta:Hírek a Sportól:
A Sport "biztosra" veszi, h ma Filipe aláír a Barcához. Igaz már 2 hete ma ír alá, dehátha.Megemlítik még a Villa huzavonát is ami megjelent az eurobarcán is. Valamint Eto'o hétfőn visszatér a Camp Nouba, h tisztázza a dolgokat.
A Mundo sokak "gondjával"(köztük velem is) megemlítik Forlánt, mint alternatíva Villára. Nekem a korával van a gond, hisz már 30 éven fölül van.
Remélem a Filipe ügy lezáródik még MA, és Villa kiharcolja azt a cirkuszt amivel idejöhet hozzánk, vmint Samu hétfőn elmondja, h mi van most.
Mert ha Samunak menni kell van 1 kellemetlen kérdés:HOVA? A City most vette meg Tevezt és Adebayort is, a MU-nak sem kell marad a Milan aki soha nem fog adni 30 millát érte. Ilyenkor bízhatunk a Chesleaben
Felesleges arról beszélni, h maradjon. A tavalyit alig emésztette meg, idén szinte el akarják zavarni.....
Barca Igazolások 2009-2010
- sneco7
- Capitá del Barça
- frost86
- Jugador del Barça
Az NSO szerint
Spanyol lapértesülések szerint a katalán klub Diego Forlánt, az Atlético Madrid támadóját szeretné megvenni, akiért 25 millió eurót kínálnának.
Spanyol lapértesülések szerint a katalán klub Diego Forlánt, az Atlético Madrid támadóját szeretné megvenni, akiért 25 millió eurót kínálnának.
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Félreértesz mester!ALEXDP írta:Ha az egészhez ennyi hozzászólás sikerült,akkor szerintem kár volt.....
NYilván nem elismételni akartam amit mások is.
De ok,főnök értettem...
Nem kell megsértődni!
Olvasd el az indoklást, hogy miért nem a klub a hülye.
Mert van értelme Eto'ot eladni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- LM10
- Director del Fútbol
Hírek a Sportól:
A Sport "biztosra" veszi, h ma Filipe aláír a Barcához. Igaz már 2 hete ma ír alá, dehátha.
Megemlítik még a Villa huzavonát is ami megjelent az eurobarcán is. Valamint Eto'o hétfőn visszatér a Camp Nouba, h tisztázza a dolgokat.
A Mundo sokak "gondjával"(köztük velem is) megemlítik Forlánt, mint alternatíva Villára. Nekem a korával van a gond, hisz már 30 éven fölül van.
Remélem a Filipe ügy lezáródik még MA, és Villa kiharcolja azt a cirkuszt amivel idejöhet hozzánk, vmint Samu hétfőn elmondja, h mi van most.
Mert ha Samunak menni kell van 1 kellemetlen kérdés:HOVA? A City most vette meg Tevezt és Adebayort is, a MU-nak sem kell marad a Milan aki soha nem fog adni 30 millát érte. Ilyenkor bízhatunk a Chesleaben
Felesleges arról beszélni, h maradjon. A tavalyit alig emésztette meg, idén szinte el akarják zavarni.....
A Sport "biztosra" veszi, h ma Filipe aláír a Barcához. Igaz már 2 hete ma ír alá, dehátha.

Varatrix írta:Ezzel kapcsolatban már többen is, és többször is kifejtették véleményüket.ALEXDP írta:Ja,Samu kapcsán még annyit,hogy lassan oda jutok,hogy drukkolok neki,minél jobban qrjon ki a Barca-val,mert ami itt zajlik,nézhetjük bárhonnan,minden,csak nem korrekt vele szemben!!!!!!
Eto'o topikjában olvasgass!![]()
Forlán nem kell.
Ha az egészhez ennyi hozzászólás sikerült,akkor szerintem kár volt.....
NYilván nem elismételni akartam amit mások is.
De ok,főnök értettem...
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
"Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér... Van más jelöltünk..." Esküszöm, ha leigazoljuk Forlánt, én hülyét kapok... Pff, hogy lehet vki ennyire szűkmarkú? Adják már meg azt a +5-6 milliót még érte és zárjuk már le... Ugyanaz lesz a vége, mint az Eto'o-City ügynek. El fognak állni az ajánlatoktól... Ha ez lesz, akkor gratulálok Joan Laporta, ez volt a nyár vicce...

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
- Varatrix
- Director del Fútbol
bali 15 írta:Na. Rég jártam már itt. Mi a helyzet? Most akkor nincsen középcsatárunk egyáltalán?
Eto'o hivatalosan még itt van.
Amúgy ha minden kötél szakad Henry bemegy középre, Iniesta meg balara.
És Bojan is itt van még, és Keirssont sem adtuk még el.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ott a pont. Teljesen egyetértek Veled!Asys írta:Tavaly guardiolának nem kellett Eto'o, de Samu bizonyított neki és ezért maradhatott! (Nem kell mondani, hogy nem kellett senkinek mert, ez így nem igaz, csak Txikiék nem találtak megfelelő alternatívát időben!)
Idén a kameruni kapott egy szerződés hosszabításról szóló ajánlatot, ami figyelembe vette a korát, a képességeit, a csapatban betöltött helyét. Ő nem fogadta el ezt, s ennyi a lényeg. Nem kell ezt túl lihegni!
Ugyanannyit adott a klubnak, mint ammennyit a klub adott neki az évek során. Ha itt marad és jövőre ingyen távozik, az tőle nem lenne túl korrekt. Ha a klub idén nem engedné el viszonylag olcsóbban, olyan 25 körül az a Barcától inkorrekt!
Egyelőre senki nem lépett olyat ami miatt fújni kellene valakire! Várjuk meg míg az érintettek: Pep, Samu nyilatkoznak! S azután se vagdalkozzunk, mert annak, hogy 3000 km-ről egy fórumba"szépeket" irogatunk erre vagy arra annak enyhén szólva sincs semmi értelme.
Egymás szapulásának meg főleg nincs, hiszen magyarok vagyunk ráadásul Barcások!!!
Ennyi a lényeg, nem kell itt mindenféle összeesküvés elméleteket szövögetni.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Na. Rég jártam már itt. Mi a helyzet? Most akkor nincsen középcsatárunk egyáltalán? 

Tavaly guardiolának nem kellett Eto'o, de Samu bizonyított neki és ezért maradhatott! (Nem kell mondani, hogy nem kellett senkinek mert, ez így nem igaz, csak Txikiék nem találtak megfelelő alternatívát időben!)
Idén a kameruni kapott egy szerződés hosszabításról szóló ajánlatot, ami figyelembe vette a korát, a képességeit, a csapatban betöltött helyét. Ő nem fogadta el ezt, s ennyi a lényeg. Nem kell ezt túl lihegni!
Ugyanannyit adott a klubnak, mint ammennyit a klub adott neki az évek során. Ha itt marad és jövőre ingyen távozik, az tőle nem lenne túl korrekt. Ha a klub idén nem engedné el viszonylag olcsóbban, olyan 25 körül az a Barcától inkorrekt!
Egyelőre senki nem lépett olyat ami miatt fújni kellene valakire! Várjuk meg míg az érintettek: Pep, Samu nyilatkoznak! S azután se vagdalkozzunk, mert annak, hogy 3000 km-ről egy fórumba"szépeket" irogatunk erre vagy arra annak enyhén szólva sincs semmi értelme.
Egymás szapulásának meg főleg nincs, hiszen magyarok vagyunk ráadásul Barcások!!!

Anno volt az Mundo-n egy cikk, Pep 4-es csatárlistájáról!
Az pedig így nézett ki: 1.IBRA - 2.VILLA - 3.BENZEMA - 4.FORLÁN
De én nem temetném még sem Villa sem Eto'o ügyét... Please wait..!
Az pedig így nézett ki: 1.IBRA - 2.VILLA - 3.BENZEMA - 4.FORLÁN
De én nem temetném még sem Villa sem Eto'o ügyét... Please wait..!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ezzel kapcsolatban már többen is, és többször is kifejtették véleményüket.ALEXDP írta:Ja,Samu kapcsán még annyit,hogy lassan oda jutok,hogy drukkolok neki,minél jobban qrjon ki a Barca-val,mert ami itt zajlik,nézhetjük bárhonnan,minden,csak nem korrekt vele szemben!!!!!!
Eto'o topikjában olvasgass!

Forlán nem kell.
Szerintem Forlán is jó lenne...

Hát ha Forlan kapcsán úgy alakul,és 20 milliónál többet kell(ene) fizetni érte,akkor megint rákezdek,hogy inkább Ibra,vagy Torres 50-60 millióért....
Nem lehet őszintén komoly opció Forlan....
Kérlek bárki,nyugtass meg hogy ez valami nagyon sz@r vicc....
Ja,Samu kapcsán még annyit,hogy lassan oda jutok,hogy drukkolok neki,minél jobban qrjon ki a Barca-val,mert ami itt zajlik,nézhetjük bárhonnan,minden,csak nem korrekt vele szemben!!!!!!
Nem lehet őszintén komoly opció Forlan....
Kérlek bárki,nyugtass meg hogy ez valami nagyon sz@r vicc....
Ja,Samu kapcsán még annyit,hogy lassan oda jutok,hogy drukkolok neki,minél jobban qrjon ki a Barca-val,mert ami itt zajlik,nézhetjük bárhonnan,minden,csak nem korrekt vele szemben!!!!!!
bocs vmiért megváltoztattafcbarca0827 írta:Adebayor már félig kékben van, átment az orvosin a Manchester City-nél! Írja az NSO.Rammstein írta: Ez már biztos?
Egyébként miért van mindenkinek baja a 2-szeres spanyol gólkirállyal? Szerintem tökéletes lenne...

Amúgy Forllánnal gondolom az a baj hogy drága + öreg , és nem biztos hogy lesz még ilyen szezonjai , európai szinten meg 0 .És tényleg sok érte a 36 M

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Adebayor már félig kékben van, átment az orvosin a Manchester City-nél! Írja az NSO.Rammstein írta: Ez már biztos?
Egyébként miért van mindenkinek baja a 2-szeres spanyol gólkirállyal? Szerintem tökéletes lenne...

Sturridge a Chelsea-be ment asszem 5 millió fontért, Vassell pedig valami noname török csapatba igazolt...Varatrix írta:Man city: Robinho, Tevez, Adebayor, Bojinov, Santa Cruz, Bellamy, Caicedo, Evan, Benjani, Sturridge, Vassell
Szóljatok ha kihagytam valakit.
Evan azt se tudom kicsoda...

Bojinov nagyon hosszú idő után talált be 1-szer. Biztos ezek közül még valakit, valakiket el fognak adni!

Robinho szerintem nem csatár, hanem szélső kp.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.15. 10:55:46-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Tudtommal 1 csatárt igazoltunk , de oké ... Cr meg Kaká középpályás , Albiol védő és még 3 igazolás lesz elvileg ebből 2 a védekezésre(Xabi meg balhátvéd) meg balszélső ...Varatrix írta:Úgy látszik van még olyan csapat aki csak támadókat igazol, nem csak Real.barcaloki írta:Mivel AdebayorCity
Man city: Robinho, Tevez, Adebayor, Bojinov, Santa Cruz, Bellamy, Caicedo, Evan, Benjani, Sturridge, Vassell
Szóljatok ha kihagytam valakit![]()
Vagy netán valakit eladtak.
Ugyanakkor ha megfelezzük akkor is sok.
Felőlem most már jöhet Robinho a Barcába.
Amúgy ezt hagyjuk de Bojinov már ott volt mióta , Bellamy is , Sturridge már mikor lement a Chelseabe , Vassel vmi tököm tudja hova , Robinho meg nem csatárt fog játszani gondolom . mondjuk még így is sok ,de nem kis minőségi javulás. Szval inkább legyen sok csatár és közte klassziksok mint pár falábú gyerek !
- csabimo
- Capitá del Barça
Röviden ennyi a lényeg...Ha etoo távozik ne nevetessük már ki magunkat hogy egy Villát sem tudunk megvenni, amikor ö is jönne már hozzánk, itt szarozunk pár million, meg gagyi b tervekröl beszélünk!!!albicelesteX írta:De ha megy meg elküldik akkor nem akarok látni B terveket Forlan és társai!Akkor vagy Ibrahimovicot vagy Villat szeretném látni az új 9-esnek!A többi csak maszatolás meg alabi igazolás!
Ha etoo marad és jövöre ingyen távvozik akkor bukunk min: 30milliot, ez a sporoás? A megfontolt igazoláspolitika!
Úristen hát én Be''k ezen a Cityn Adebayor, tevez..pfu.. a végén még PL-t nyernek:D

- Varatrix
- Director del Fútbol
Úgy látszik van még olyan csapat aki csak támadókat igazol, nem csak Real.barcaloki írta:Mivel AdebayorCity
Man city: Robinho, Tevez, Adebayor, Bojinov, Santa Cruz, Bellamy, Caicedo, Evan, Benjani, Sturridge, Vassell
Szóljatok ha kihagytam valakit

Vagy netán valakit eladtak.
Ugyanakkor ha megfelezzük akkor is sok.
Felőlem most már jöhet Robinho a Barcába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2009.07.15. 10:39:35-kor.
Ez már biztos ?barcaloki írta:Mivel AdebayorCity,

-
- Barça B
Nemtom ti h vagytok vele, de én még mindig bízom Villában! Hátha ki tud valamit csikarni a Vale vezetőségénél!
É benne lennék mondjuk egy olyanban is h Eto'o + 10 millió Fabregasért! Wengernek most mindenképp kell egy jó csatár! Persze ezt csak akkor tehetjük meg, ha lesz egy csatárunk nekünk is! (csak ne Forlán!)
É benne lennék mondjuk egy olyanban is h Eto'o + 10 millió Fabregasért! Wengernek most mindenképp kell egy jó csatár! Persze ezt csak akkor tehetjük meg, ha lesz egy csatárunk nekünk is! (csak ne Forlán!)
Értem, köszi. akkor még van időnk! Én meg paráztam hogy lehet hogy csatár nélkül maradunk. De mind1 remélem dűlőre jutnak valakivel ha mondjuk Villa nem jönne össze.
- albicelesteX
- A Vadász
Nem mondtam olyat vagy ha igen idézd légyszíves hogy mindenki!Egy bizonyos körről beszélek aki szeretné, ha nem Eto'o lenne a támadó!Oké aláírom, hogy nekem ez a véleményem másoknak meg a másik!Csak nem értem őket!Én tényeket állítok mellé hogy miért is maradjon Ti meg mellébeszéltek!Mert ez az!Az is tény hogy kedvelem Eto'o-t az egyik kedvencem és sajnálnám ha elmenne!Kedveltem Ronaldinhot is viszont akkor örültem mikor elment,mert csalódtam benne!Eto'o-ban nem csalódtam Ő hozta a formát mindig és bárki bármit mondjon mindig kitette a szívét a csapatért!!!Ha eladják és megy ám legyen!Sőt talán már az lenne a leggerincesebb lépés mivel már két nyáron folyamatosan száműzetésben van és ez igaz amit mondasz,hogy lehet hogy rossz mindenkinek!De ki tehet erről?Történjen bármi Én mindig úgy gondolok majd rá,mint a Barcelona történetének egyik legnagyobbjára!!!!De ha megy meg elküldik akkor nem akarok látni B terveket Forlan és társai!Akkor vagy Ibrahimovicot vagy Villat szeretném látni az új 9-esnek!A többi csak maszatolás meg alabi igazolás!És majd kíváncsi leszek Pep edzői nagyságára egy ilyen csapattal amit most csinál!

1. Eto'o nem franciabarcaloki írta:Mivel AdebayorCity,
ezért én úgy gondolom, hogy lehetőség van egy
Eto'oArsenalra.

2. nem 15 éves ...
amúgy nem hiszem hogy ennyit költene Wenger egy játékosra . A pénzből venni fog egy fiatal tehetséget max 10M-ért !