Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát így,h Wenger megvált Adebayortól,talán ott lenne helye Eto'onak,bár Wenger nem szereti nagyon az öntörvényű játékosokat...Viszont ennek a Forlanos verziónak nem nagyon örülnék,még mindig Eto'o mellett vagyok ,Villával még kibékülök,na de nála gyengébb,ráadásul idősebb nem kell szerintem.LM10 írta:Hírek a Sportól:
A Sport "biztosra" veszi, h ma Filipe aláír a Barcához. Igaz már 2 hete ma ír alá, dehátha.Megemlítik még a Villa huzavonát is ami megjelent az eurobarcán is. Valamint Eto'o hétfőn visszatér a Camp Nouba, h tisztázza a dolgokat.
A Mundo sokak "gondjával"(köztük velem is) megemlítik Forlánt, mint alternatíva Villára. Nekem a korával van a gond, hisz már 30 éven fölül van.
Remélem a Filipe ügy lezáródik még MA, és Villa kiharcolja azt a cirkuszt amivel idejöhet hozzánk, vmint Samu hétfőn elmondja, h mi van most.
Mert ha Samunak menni kell van 1 kellemetlen kérdés:HOVA? A City most vette meg Tevezt és Adebayort is, a MU-nak sem kell marad a Milan aki soha nem fog adni 30 millát érte. Ilyenkor bízhatunk a Chesleaben
Felesleges arról beszélni, h maradjon. A tavalyit alig emésztette meg, idén szinte el akarják zavarni.....
Félreértesz mester!ALEXDP írta:Ha az egészhez ennyi hozzászólás sikerült,akkor szerintem kár volt.....
NYilván nem elismételni akartam amit mások is.
De ok,főnök értettem...
Varatrix írta:Ezzel kapcsolatban már többen is, és többször is kifejtették véleményüket.ALEXDP írta:Ja,Samu kapcsán még annyit,hogy lassan oda jutok,hogy drukkolok neki,minél jobban qrjon ki a Barca-val,mert ami itt zajlik,nézhetjük bárhonnan,minden,csak nem korrekt vele szemben!!!!!!
Eto'o topikjában olvasgass!![]()
Forlán nem kell.
bali 15 írta:Na. Rég jártam már itt. Mi a helyzet? Most akkor nincsen középcsatárunk egyáltalán?
Ott a pont. Teljesen egyetértek Veled!Asys írta:Tavaly guardiolának nem kellett Eto'o, de Samu bizonyított neki és ezért maradhatott! (Nem kell mondani, hogy nem kellett senkinek mert, ez így nem igaz, csak Txikiék nem találtak megfelelő alternatívát időben!)
Idén a kameruni kapott egy szerződés hosszabításról szóló ajánlatot, ami figyelembe vette a korát, a képességeit, a csapatban betöltött helyét. Ő nem fogadta el ezt, s ennyi a lényeg. Nem kell ezt túl lihegni!
Ugyanannyit adott a klubnak, mint ammennyit a klub adott neki az évek során. Ha itt marad és jövőre ingyen távozik, az tőle nem lenne túl korrekt. Ha a klub idén nem engedné el viszonylag olcsóbban, olyan 25 körül az a Barcától inkorrekt!
Egyelőre senki nem lépett olyat ami miatt fújni kellene valakire! Várjuk meg míg az érintettek: Pep, Samu nyilatkoznak! S azután se vagdalkozzunk, mert annak, hogy 3000 km-ről egy fórumba"szépeket" irogatunk erre vagy arra annak enyhén szólva sincs semmi értelme.
Egymás szapulásának meg főleg nincs, hiszen magyarok vagyunk ráadásul Barcások!!!
Ezzel kapcsolatban már többen is, és többször is kifejtették véleményüket.ALEXDP írta:Ja,Samu kapcsán még annyit,hogy lassan oda jutok,hogy drukkolok neki,minél jobban qrjon ki a Barca-val,mert ami itt zajlik,nézhetjük bárhonnan,minden,csak nem korrekt vele szemben!!!!!!
bocs vmiért megváltoztattafcbarca0827 írta:Adebayor már félig kékben van, átment az orvosin a Manchester City-nél! Írja az NSO.Rammstein írta: Ez már biztos?
Egyébként miért van mindenkinek baja a 2-szeres spanyol gólkirállyal? Szerintem tökéletes lenne...
Adebayor már félig kékben van, átment az orvosin a Manchester City-nél! Írja az NSO.Rammstein írta: Ez már biztos?
Sturridge a Chelsea-be ment asszem 5 millió fontért, Vassell pedig valami noname török csapatba igazolt...Varatrix írta:Man city: Robinho, Tevez, Adebayor, Bojinov, Santa Cruz, Bellamy, Caicedo, Evan, Benjani, Sturridge, Vassell
Szóljatok ha kihagytam valakit.
Tudtommal 1 csatárt igazoltunk , de oké ... Cr meg Kaká középpályás , Albiol védő és még 3 igazolás lesz elvileg ebből 2 a védekezésre(Xabi meg balhátvéd) meg balszélső ...Varatrix írta:Úgy látszik van még olyan csapat aki csak támadókat igazol, nem csak Real.barcaloki írta:Mivel AdebayorCity
Man city: Robinho, Tevez, Adebayor, Bojinov, Santa Cruz, Bellamy, Caicedo, Evan, Benjani, Sturridge, Vassell
Szóljatok ha kihagytam valakit![]()
Vagy netán valakit eladtak.
Ugyanakkor ha megfelezzük akkor is sok.
Felőlem most már jöhet Robinho a Barcába.
Röviden ennyi a lényeg...Ha etoo távozik ne nevetessük már ki magunkat hogy egy Villát sem tudunk megvenni, amikor ö is jönne már hozzánk, itt szarozunk pár million, meg gagyi b tervekröl beszélünk!!!albicelesteX írta:De ha megy meg elküldik akkor nem akarok látni B terveket Forlan és társai!Akkor vagy Ibrahimovicot vagy Villat szeretném látni az új 9-esnek!A többi csak maszatolás meg alabi igazolás!
Úgy látszik van még olyan csapat aki csak támadókat igazol, nem csak Real.barcaloki írta:Mivel AdebayorCity
Ez már biztos ?barcaloki írta:Mivel AdebayorCity,
1. Eto'o nem franciabarcaloki írta:Mivel AdebayorCity,
ezért én úgy gondolom, hogy lehetőség van egy
Eto'oArsenalra.