Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
monnyukezt énsem értem.majd bizonyít Q.jövQre meg már vébé gyQztesnek mondhatja majd magát,ahogy messi,meg savigol is.LG írta:En azt nem értem h Maxit miért irjátok ugy le, hisz még alig játxott! En még nem mondanék rola véleményt...
Hát nekem nem tetszene....Zsolti írta:ez különben tényleg így van rijkaardnak aza jó csatár,aki magas,meg nagydarab.Lásd:hartson,Jancker,Koller.Mit szólnátok ehhez a triumvirátushoz???rijkaardnak tetszene biztosantiimperialista írta:Semmi szükség Baptistára, csak azért le kell igazolni, mert nagydarab??? Ez egyre idegesítőbb, ráadásul nem is egyértelmű, hogy Saviola padozna (egy épeszű edzőnél), mivel Giuly helyén kezdő is lehetne. Sokkal több értelme lenne őt megtartani, mint Larssont, akinek egy éve van, vagy Maxit, akinél egyértelműen jobb. Nálam a csatárok rangsorában ő jönne Eto'o után.
Ha az az agytorony rijkaard a játéktudást és nem a termetet venné figyelembe, ő maradna. Eszetlenség őt elküldeni, míg nála gyengébbek maradnak.
ez különben tényleg így van rijkaardnak aza jó csatár,aki magas,meg nagydarab.Lásd:hartson,Jancker,Koller.Mit szólnátok ehhez a triumvirátushoz???rijkaardnak tetszene biztosantiimperialista írta:Semmi szükség Baptistára, csak azért le kell igazolni, mert nagydarab??? Ez egyre idegesítőbb, ráadásul nem is egyértelmű, hogy Saviola padozna (egy épeszű edzőnél), mivel Giuly helyén kezdő is lehetne. Sokkal több értelme lenne őt megtartani, mint Larssont, akinek egy éve van, vagy Maxit, akinél egyértelműen jobb. Nálam a csatárok rangsorában ő jönne Eto'o után.
Ha az az agytorony rijkaard a játéktudást és nem a termetet venné figyelembe, ő maradna. Eszetlenség őt elküldeni, míg nála gyengébbek maradnak.
A vadállat pl. Giuly helyett beférne jovore. A Real 5 pontot bukott a goljain, még1 pozitivum az érkezése mellett.Maxi írta:hát igen, az a 17 gól magáért beszél!Taibi írta: Azért Julio Baptista nem csak nagydarab. (nem is olyan nagy: 183cm/72kg) Technikailag is el van eresztve a srác, és a kaput is érzi...
hát igen, az a 17 gól magáért beszél!Taibi írta: Azért Julio Baptista nem csak nagydarab. (nem is olyan nagy: 183cm/72kg) Technikailag is el van eresztve a srác, és a kaput is érzi...
Azért Julio Baptista nem csak nagydarab. (nem is olyan nagy: 183cm/72kg) Technikailag is el van eresztve a srác, és a kaput is érzi...antiimperialista írta:Semmi szükség Baptistára, csak azért le kell igazolni, mert nagydarab??? Ez egyre idegesítőbb, ráadásul nem is egyértelmű, hogy Saviola padozna (egy épeszű edzőnél), mivel Giuly helyén kezdő is lehetne. Sokkal több értelme lenne őt megtartani, mint Larssont, akinek egy éve van, vagy Maxit, akinél egyértelműen jobb. Nálam a csatárok rangsorában ő jönne Eto'o után.
Hol vannak a vilag legdragabb igazolasai?Maxi írta:most olvasom a világ legdrágább igazolásai között hogy 34 misi volt!LG írta:Jahhh...akkor oriási tehetségként tartották számon, de nem váltotta be a reményeketBoixos írta:én 25 körüli összegre emlékszem. asszem, akkor ő volt a legdrágább dél-amerikai játékos.Azért szégyenkeznie így sem kellett
na jól van nem szóltam mert az nso-n olvastam és ott kétszer van írva egyszer 34 egyszer 32misi!
Sztem Saviola nem a kiesés ellen akar menekulni, azért ennél o tobbre hivatott...Rapika írta:Savigól menjen a WBA-ba,tartsa benn Gerával a csapatot a Premier Leagueban!
Bizonny...és sajnos amennyit kapni fogunk érte, az megse fogja ezt az árat kozelíteniBoixos írta:nem tudom, lehet, de abban megegyezhetünk, h akkor csúcs volt az az összeg.
az biztos!Boixos írta:nem tudom, lehet, de abban megegyezhetünk, h akkor csúcs volt az az összeg.