Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Keresd meg a térképen Székelykeresztúrt! Onnan tudni fogod h mért ékezet nélkül ír.fcbarca0827 írta:3 kérdés!bingyo írta:hat nem akarok josolni de nagyon rossz eloerzetem van egy kicsit elszartak ezzel a huza vonaval mar reg megkellene legyen akire szukseg van ez nem lo vasar! nehogy a madrid el palljon az iden !
Mitől van rossz érzésed, ha a mienk a világ legjobb csapata?Ha nem igazolunk, akkor is!
De úgyis fogunk! Vagyis még jobbak leszünk... ényleg nem értem ezeket a hozzászólásokat!
2 OFF: Nincs ékezetes billentyű a klaviatúrádon? Mi az, hogy elpalljon? Légyszi írd meg nekem pü-ben! Köszi!
Azt ne felejtsd el, hogy Laporta utolsó szezonja következik, szóval egy nagy vételünk tuti lesz, ez biztos.Bányász írta:
Az sok.Nagyon sok.Annyit nem ér meg a srác.
Még a 40 milliót is sokallom de ez az 50 már tényleg valami elképesztő.Ha ennyit oda adunk érte akkor Laporta s*gget csinált a szájából...
Ettől félek én is. Nagyon sok az 50 Villaért, de még mindig jobb mint egy cent is ilyen Forlan-féléknekSharky írta:Elsírom magam, ha ezek után a Forlán-Güiza párosból fog valamelyikük érkezni
Így is jók vagyunk,leszünk!!! Nem kell aggódni! De jövőre már mindenképpen kell majd egy nagyot igazolni.bingyo írta:nagy a gyanum hogy vissza kapjuk az iden amit a realnak adtunk!ha igy folytatjuk
Villa nelkul triplaztunk...hogy lehet ekkora okorseget mondani hogy Villa nelkul nem nyerunk bajnoksagot...itt nem a jatekosok overallja szerint dol el a vegeredmenyBestbarca írta:Fizessük ki, csak legyen már vége!!! Nem vágna földhöz minket! A Real szét... a piacot, felmentek az árak, tudják, hogy nekünk nagyon kell, ezért 50! Elvek, elvek, elvek. Azokkal nem lehet bajnokságot nyerni, Villaval igen! Legyen boldog a Valencia az 50 milkójával, azt majd sírhatnak ha kapnak egy hatos oda-vissza!
3 kérdés!bingyo írta:hat nem akarok josolni de nagyon rossz eloerzetem van egy kicsit elszartak ezzel a huza vonaval mar reg megkellene legyen akire szukseg van ez nem lo vasar! nehogy a madrid el palljon az iden !
Samu most már menjen, mert ezek után már úgysem teljesítene megfelelően. Túl sok a konfliktus, jobb ha megy. Kit hozzunk Villa helyett? Ibra lehetetlen, Guiza meg a többi lehetőség 1 vicc. Jelenleg csak Ibra, Villa, van olyan szinten mint ő. Mindenki más lutri vagy rosszabb. Most nekem is beugrik pl. Luis Fabiano, aki szerintem jó lenne, okés a Milannal tárgyal, de szeritnem azért csúnyán otthagyná őket ha hívnánk. De ő fel sem merült, aki meg felmerült azok közül csak Villa lenne alkalmas. Ennyi. ő kell és kész. Fizessünk, megtehetjük. Egyébként is adni akartunk 40-et, 50-et kérnek, olyan 46 körül szerintem el lehetne hozni, ha még Villa is neki áll még jobban hisztizni. Toporzékoljon nyílvánosan a Valencia stadionja előtt, ha kell, nem érdekel, csak jöjjön. Mert ha nem jön, akkor azt csúnyán megszívhatjuk, mert jövőre a Real erős lesz az azért majdnem fix. Mi meg jelen állás szerint max gyengülni fogunk.lui1698 írta:
35-40 misi között esetleg, de 50 az lehetetlen összeg.
Nem szabad annyit adni érte.
Akkor inkább próbáljanak valaki mást idehoznik, vagy megtartani Samut.
35-40 misi között esetleg, de 50 az lehetetlen összeg.Bányász írta:Az sok.Nagyon sok.Annyit nem ér meg a srác.Titinho írta:
Röviden ennyi: 50 millió vagy semmi.![]()
Még a 40 milliót is sokallom de ez az 50 már tényleg valami elképesztő.Ha ennyit oda adunk érte akkor Laporta s*gget csinált a szájából...
Az sok.Nagyon sok.Annyit nem ér meg a srác.Titinho írta:
Röviden ennyi: 50 millió vagy semmi.![]()
Igaz sajnos...roy69 írta:a sporton ha jól fordítottam a valencia nem fogadta el a 40 milliós ajánlatunkat...remélem ez nem igaz és jön Villa...:S