Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja,rosszul fordítottad:Filipe NO sale en la foto del Deporbarcafan0911 írta:most olvastam a sporton hogy felipe részt vett a depor csapatfotózásán. (remélem jól fordítottam)Bár ennek szerintem semmi jelentősége, attól ugyanúgy jön.
Tudtamdanko94 írta:Rosszul olvastad Koma! Filipe Luis nem vett részt a Depor fotózásánbarcafan0911 írta:most olvastam a sporton hogy felipe részt vett a depor csapatfotózásán. (remélem jól fordítottam)Bár ennek szerintem semmi jelentősége, attól ugyanúgy jön.
![]()
Rosszul olvastad Koma! Filipe Luis nem vett részt a Depor fotózásánbarcafan0911 írta:most olvastam a sporton hogy felipe részt vett a depor csapatfotózásán. (remélem jól fordítottam)Bár ennek szerintem semmi jelentősége, attól ugyanúgy jön.
Én annak örülnék. ha az Arsenal felajánlaná Fabregast ingyen, a Valencia meg Silvát.Cáceres14 írta:én a legjobban Ashley Youngnak örülnék ha érkezne a balszélső posztra
Persze, persze. Ez így van rendjén. Így is kell történnie. De akkor meg minek kell tagadni, ami igaz? Egyébként engem az zavar a leginkább, hogy fölmerül egy név és rögtön vagy 100 szakértője, csodálója van az aktuális névnek. Nem Ribéryre gondolok értelemszerűen.kristop írta:még most is a fél fórum Ribery nevét skandálná, ha lenne rá esély. ez a normális, h itt csak olyan neveket beszélnek meg az emberek, amik terítéken vannak és mondjuk a sporton vagy a mundon van hír róluk. ennek így kell lennie. (kivételek ez alól természetesen a write only felhasználók)Fernando írta:Mikor Ribéry volt a téma a fórum fele Ribéryzett. Mikor Silva (tavaly főleg, lehet te nem voltál még itt) akkor több mint a fórum fele Silvázott. Most Mata neve van terítéken. Állítom vannak olyanok akika Konf. Kupán kívül még játszani se látták. Neveket nem mondom. És téma off. Elég undoríto lett idén is a topic.
még most is a fél fórum Ribery nevét skandálná, ha lenne rá esély. ez a normális, h itt csak olyan neveket beszélnek meg az emberek, amik terítéken vannak és mondjuk a sporton vagy a mundon van hír róluk. ennek így kell lennie. (kivételek ez alól természetesen a write only felhasználók)Fernando írta:Mikor Ribéry volt a téma a fórum fele Ribéryzett. Mikor Silva (tavaly főleg, lehet te nem voltál még itt) akkor több mint a fórum fele Silvázott. Most Mata neve van terítéken. Állítom vannak olyanok akika Konf. Kupán kívül még játszani se látták. Neveket nem mondom. És téma off. Elég undoríto lett idén is a topic.
Nem a sajntó "hülyített" be pár embert ahogy mondtad, hanem hogy felmerült egyszer a neve és többen leírták miért is látnák őt szívesen itt, valamint elmondták a véleményüket róla. Ott van Fabregas. Vele kapcsolatban nem sok valós hír jelent meg mégis rengetegen beszélnek róla. Ennyit arról hogy a "fórum fele őt akarja".Fernando írta:A sajtó pár embert be"hülyített" ezzel a Matás dologgal. Megjelent két cikk róla és már a fórum fele őt akarja.Tivornya írta:Én bal szélső posztra Matát látnám legszívesebben.Gyors,technikás,veszélyes a kapura és a fizikai adottságai is nagyon jók(gondolok a magasságára,alkatára).És ezen adottságok hiánya miatt nem szeretném se Silvát,se Riberyt,se Robinhot - lehet,h technikásabbak,de a légterünk a leggyengébb,amit Mata tudna igazán erősíteni
Egyébiránt Tivornya: Megmagyaráznád, hogy miért jobbak a fizikai adottságai Matának, mint mondjuk Ribérynek vagy Silvának? Mata 1.69 m magas. Szerintem nem fogja a mi "légterünket" meghódítani ha (neadjisten) esetleg jön.
A sajtó pár embert be"hülyített" ezzel a Matás dologgal. Megjelent két cikk róla és már a fórum fele őt akarja.Tivornya írta:Én bal szélső posztra Matát látnám legszívesebben.Gyors,technikás,veszélyes a kapura és a fizikai adottságai is nagyon jók(gondolok a magasságára,alkatára).És ezen adottságok hiánya miatt nem szeretném se Silvát,se Riberyt,se Robinhot - lehet,h technikásabbak,de a légterünk a leggyengébb,amit Mata tudna igazán erősíteni
Én is eléggé vakon voltam!Azt tudtam hogy a Depor védője csak nem figyeltem arra hogy milyen teljesítménnyel rukkol elő meccsről-meccsre,így nem tudom hogy valóban akkora erősítés lesz-e mint amiről sokan beszélnek!De ha ennyire meg akarjuk szerezni akkor nem lehet rossz játékos!Capon írta:Hogy gondoljátok valóban erősítésnek számítana Filipe leigazolása? Én számomra nem egy ismert védő bár azt kívánom, hogy minimum annyit fejlődjön nálunk mint Piqué is tette ezt idén.