Emberek!
Azt hiszem Pelé nem csak a Real Madridra gondolt amikor ezt a nyilatkozatot tette.Hiba volt,h a Real-t megnevezte a mondandója elején de nyilván globálisan értette.Mert ez ugyan úgy igaz a Barcára a Realra és az egész focira úgy általában.(erről már lentebb kifejtettem a véleményem)
Nem értem miért kellett ezt így felfújnotok?

Kérdem ezt a Barca drukkerektől is mivel mi is érintettek vagyunk az ilyen ügyekben.Elég ha csak a lentebb említett Alvest vagy a most közeledő Villát említjük.
Biztosak lehetünk benne,h Villa is meg fogja csókolni a címert.Mint ahogyan megcsókolná a Real címerét is ha a Real igazolná le.
Sajnos ez a trend.
Engem úgy isten igazából már csak az zavar amire lentebb G-Jay is reagált...a többihez sajnos már hozzá kell szokni.Bár szerencsére a mi házunk táján kevesebb az eltévedt bárány.
CSoki írta:Én abszolút nem! Egy külföldi labdarúgónak nyugodtan lehet tök 8, hogy melyik csapathoz megy, előtte valszeg egyik sem érdekelte túlságosan, utána meg úgyis azt fogja megszeretni, amelyikhez igazol. és mindkettő a legnagyobb klubok egyike, tiszteletreméltó történelemmel. Miért kéne előre eldöntenie valakinek, hogy melyikbe menne és melyikbe nem?? Rolling Eyes
Hát mert nem mindegy.
Azért mert a Barcáról és a Realról beszélünk.Más csapatok esetében én is azt mondanám,h mindegy lenne.Túl nagy a rivalizálás a két csapat között ahhoz,h ez mindegy legyen.Ráadásul ezek olyan dolgok amikről egy foci közeli ember már igen fiatalon tájékozódik(még mielőtt el kell döntenie,h melyikbe is igazol) és kétlem,h nem alakul ki szimpátia vagy ellenszenv az egyik vagy a másik csapat irányába.Nem muszáj szurkolónak lennie de azt azért mindenki el szokta dönteni,h melyik csapat is a szimpatikusabb neki.Még ha más csapatnak a szurkolója is.
Szóval én még mindig azt mondom,h ez az ami senkinek nem lehet mindegy.Túl jelentős dolog ez ahhoz,h valakinek mindegy legyen...