Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
piton
Capitá del Barça

2009.07.12. 22:44:54

Krojf írta:Én mint a Szávay Ági Fan Club elnökségi tagja jelentem, kiválóan érezzük magunkat!!!
Ági a kicsit meredek első szett után szépen összeszedte magát és a kissé nyomasztó elvárások ellenére megnyerte a tornát a Római Teniszakadémián!!!
Aki sem tévén, sem a helyszínen nem láthatta, bánhatja!
A Forma1-nél kicsit izgalmasabb esemény volt, annyi szent!
Egy aranyos macit is kapott tőlünk!!!
Visca el Ági!
K.
Mindjárt ismétlik a sport2-őn.
Nem tudod hány WTA pontot kapott ezért a győzelemért? Egy pár helyet biztos előre fog lépni a világranglistán.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.07.12. 21:30:56

Én mint a Szávay Ági Fan Club elnökségi tagja jelentem, kiválóan érezzük magunkat!!!
Ági a kicsit meredek első szett után szépen összeszedte magát és a kissé nyomasztó elvárások ellenére megnyerte a tornát a Római Teniszakadémián!!!
Aki sem tévén, sem a helyszínen nem láthatta, bánhatja!
A Forma1-nél kicsit izgalmasabb esemény volt, annyi szent!
Egy aranyos macit is kapott tőlünk!!!
Visca el Ági!
K.
catalunya1
Barça B

2009.07.12. 20:47:39

Annyira büszke vagyok Ági harmadik tornagyőzelmére és ezt pont Budapesten érte el, ráadásul szett hátrányból! Csak így tovább! Hajrá Ági!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.12. 20:37:07

Krojf írta:Hát gyerekek, Szávay Ági ma döntőt játszik Patty Schnyderrel a Római Teniszakadémián!
15 órakor az m1 műsorán élőben megnézhetitek!
Senki nem látott a közvetítésekben?
K.
Én nem láthattalak a közvetítés során, mert barátnőmmel a helyszínen szurkoltuk ki a fináléba jutást( iskolateniszt mutatott be Ági), ma pedig nagyot küzdve behúzta a tornagyőzelmet! Grat neki, remélem a keménypályás szezon előtt ez egy jó adag önbizalom-munícióval ér majd fel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.12. 20:31:14

Fecooo írta:nem vagyok oda a boxért, de az ő nevét ismertem...
a boxkedvelők miatt linkelem ezt be:

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/ho ... 45903.html
R.I.P!
Nyugodjék békében!!!!!!Hatalmas egyéniség volt
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
piton
Capitá del Barça

2009.07.12. 19:19:04

Szávay Ági megnyerte a budapesti WTA tornát! :D
Grat neki! A meccset nem láttam,de este 11-kor ismétli a sport2,megpróbálom végignézni. :D
http://www.nemzetisport.hu/tenisz/megva ... 45939.html
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.12. 10:51:05

nem vagyok oda a boxért, de az ő nevét ismertem...
a boxkedvelők miatt linkelem ezt be:

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/ho ... 45903.html
R.I.P!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.12. 09:27:39

Krojf írta:
Én láttalak, amikor mutatják a páholyt 8)

Szurkold ki a helyszínen Ági győzelmét, majd forma 1 után,vagy ismétlés formájában megnézem. remélem itthon összejön neki a siker,és erőt meríthet mentálisan (mert csak ott vannak gondjai) a nagyobb versenyekre is.

Hajrá!
Tegnap iskolázott, öröm volt nézni. Nem vagyok egy nagy fan de jó volt nézni a mi lányunk remeklését :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.12. 01:15:50

Krojf írta:Hát gyerekek, Szávay Ági ma döntőt játszik Patty Schnyderrel a Római Teniszakadémián!
K.
Én láttalak, amikor mutatják a páholyt 8)

Szurkold ki a helyszínen Ági győzelmét, majd forma 1 után,vagy ismétlés formájában megnézem. remélem itthon összejön neki a siker,és erőt meríthet mentálisan (mert csak ott vannak gondjai) a nagyobb versenyekre is.

Hajrá!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.07.12. 00:57:30

Hát gyerekek, Szávay Ági ma döntőt játszik Patty Schnyderrel a Római Teniszakadémián!
K.
chonggy
Capitá del Barça

2009.07.10. 17:55:36

Varatrix írta:Az egyik bukásnál, amikor megállt a közvetítő motor, lehetett hallani a jó kis Visca el Barca! Visca Catalunya! rigmust.

igen,én is hallottam..egyébként tegnap még egy élményben volt részem a tour alatt...amikor a helikopterből mutatták Barcelonát,és a Camp Nou-t mutatták,az 5 éves kistesóm rögtön ráismert,majd rázendített,hogy:
-"Tót el camp.." .... :twisted: 8)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.07.10. 17:54:27

Bányász írta:Na a végére felélénkült a szakasz.Nem maradtak túl sokan.Sastre,Menchov tuti kiszálló.Maradt Andy Schleck,Evans(bár benne nem sokat látok)Vande Velde talán és az Astana kb.

Contadornak örülök azért,azt meg remélem,h Schleck nem nem tudott menni hanem nem akart.Elég könnyednek tűnt.Sztem el tudott volna menni Contadorral.

Nagyon nehéz lesz megverni ezt az Astanát mert kb mindenki formában van.De azért én bízok a kis Schleckben.
Igen nagyon nagy volt a mai egy kicsit szétszedte a csapatot de a java még hátra van. Nocentoni fura, hogy ő vezet de a nyilatkozatába is mondta, hogy már ennek is nagyon örül, hogy most sárgába öltözhetet.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.10. 17:32:19

Na a végére felélénkült a szakasz.Nem maradtak túl sokan.Sastre,Menchov tuti kiszálló.Maradt Andy Schleck,Evans(bár benne nem sokat látok)Vande Velde talán és az Astana kb.

Contadornak örülök azért,azt meg remélem,h Schleck nem nem tudott menni hanem nem akart.Elég könnyednek tűnt.Sztem el tudott volna menni Contadorral.

Nagyon nehéz lesz megverni ezt az Astanát mert kb mindenki formában van.De azért én bízok a kis Schleckben.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bányász

2009.07.09. 17:48:29

Varatrix írta:Az egyik bukásnál, amikor megállt a közvetítő motor, lehetett hallani a jó kis Visca el Barca! Visca Catalunya! rigmust.
Valóban.És Barcelonához közeledve az út mellett volt egy nagy Katalán zászló mellette a felirattal,Catalonia is NOT Spain! :twisted:

Elég jó hangulat volt.Rengetegen voltak még az eső ellenére is.Csak kár,h sok bukás volt...

Sipi meg Knézy rettentő sok butaságot összehordott Barcelonáról. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.09. 17:27:42

Az egyik bukásnál, amikor megállt a közvetítő motor, lehetett hallani a jó kis Visca el Barca! Visca Catalunya! rigmust.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
cps46
Entrenador del Barça

2009.07.09. 16:48:26

Cruyff nyilatkozott Gironában, most meg mutatták, hogy az egyik kísérőkocsiban ül :)
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Replay
Director del Fútbol

2009.07.09. 16:30:15

Nincs mese, Barcelona a legszebb, leghangulatosabb város az egész világon.

Közben mutatták Cruyff-ot, ahogy ül a Rabobank kocsijában :D
Persze ezúttal is a tipikus vizsgálódó, tudományos tekintettel.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.09. 15:55:59

Már lehet látni az út mentén a Barca zászlókat.
És Touros kommentátorok még Messit is megdicsérték.
Elvileg még a stadiont is mutatják majd helikopterből...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.09. 13:26:14

ozsimiki írta:ahogy láttam,ma lesz a végállomás Barcelona 8)
Jól láttad!
Biztos tesznek majd egy tisztelet kört a Nou Campban! :lol:
Mindenesetre go Lance!
Jó volna ennyi év után újra sárgába öltöztetni.
:twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.09. 13:18:51

Tegnap hazaért egy szökevény, a francia Voeckler nyerte a szakaszt.

ahogy láttam,ma lesz a végállomás Barcelona 8)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.07. 18:12:06

én értem mire gondolsz, benne van,hogy a hegyekben elfogy, nem is erről van szó. de azt is értem,hogy miért kerítenek ezeknek a dolgoknak nagy feneket. azt én is túlzónak találnám,hogy arról írnának,h meg is nyerte a tourt,meg h húdenagy formában van,de erről nem volt szó, csak az eddigi (igen erre a 4 szakaszra) teljesítménye is elég arra, hogy ennyit beszéljenek róla. valótlan dolgokat nem állítottak, addig engem nem zavar.

Én is értem,csak nekem nem tetszik,ennyi. :)

hééé a kék beleszerkesztés az enyém. Ozsi :lol:

Így megfelel? :)

hát nem kommentálnám ezt a színt :lol:
Kép
Bányász

2009.07.07. 18:07:11

ozsimiki írta:Szerintem érthető ez a fajta elismerés. Minden más sportágban így lenne szerintem, ha egy-egy legenda visszatérne, akkor jó ideig róluk beszélnének. ma pedig majdnem összejött egy történelmi kép, miszerint ismét megkapta volna a sárga trikót rövidebb-hosszabb( ki tudja?) ideig, persze hogy ez volt most a középpontban.
Na a vastag részt nem szeretem én.Nem csak itt ebben a sportban hanem bármelyik másikban se.

Számomra nem akkora sportértékű dolog az,h a negyedik nap után felveheti a trikót mint az,h majd mondjuk az első hegyen versenybe van a trikóért.

Persze,h történelmi meg minden.De nekem ez túl szenzáció hajhász. :)
"úú visszatért Armstrong,újra sárga trikós"...de lehet az első hegyen meg megrogy...

Mindegy.Te úgy én így gondolom.Ezen nem veszünk össze. :)
Kép

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.07. 17:58:07

Szerintem érthető ez a fajta elismerés. Minden más sportágban így lenne szerintem, ha egy-egy legenda visszatérne, akkor jó ideig róluk beszélnének. ma pedig majdnem összejött egy történelmi kép, miszerint ismét megkapta volna a sárga trikót rövidebb-hosszabb( ki tudja?) ideig, persze hogy ez volt most a középpontban.
Kép
Bányász

2009.07.07. 17:50:27

ozsimiki írta:nem az hogy jobban megérdemelte volna, erősebb a csapata így vmivel könnyebb dolga is volt mint a svájcinak,de nem véletlen hogy minden róla szól többnyire, elég jól kezdte több mint 3 év után a TOur-t :wink: meg egy élő legenda, ez olyan mintha Schumacher jövőre visszatérne,és pár futam után vezetne összetettben, kiről írnának akkor? Barichelloról? :lol:
Nem vezet összetettben. :wink:

Nem az a baj,h írnak róla vagy ha beszélnek róla.Hanem az,h kb a többieket semmibe veszik.Contador,Leipheimer,Zubeldia is ugyan akkorát ment mint Armsrtrong,ettől függetlenül a Knézyék elfolytak,h mekkorát megy Armstrong.

Vagy Cancellara...akinek kb fele olyan csapata van mint az Astana mégis űzte hajtotta őket és sikerült megőriznie a sárga trikót.Kiváncsi vagyok egy ilyen csapattal Armstrong mire lett volna képes...

Azért mert visszatért és jól megy még nem kéne sztem így körbeugrálni.

Egyébként nem gáz,nem Armsrtronggal van a baj hanem a közvélemény reakciója nem tetszik.Nekem egy kicsit sok.Főleg,h a java még hátravan...
Kép

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.07. 17:44:05

nem az hogy jobban megérdemelte volna, erősebb a csapata így vmivel könnyebb dolga is volt mint a svájcinak,de nem véletlen hogy minden róla szól többnyire, elég jól kezdte több mint 3 év után a TOur-t :wink: meg egy élő legenda, ez olyan mintha Schumacher jövőre visszatérne,és pár futam után vezetne összetettben, kiről írnának akkor? Barichelloról? :lol:
Kép
Válasz küldése