Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én inkább azt látnám már,hogy végre nem buz*skodunk
Szánalom amit idén művelünk.
.elszomorító...szanna szét szo.... a szánkat.
Ez szerintem szemét.Ha tetszik nektek ha nem.Az odáig rendben van,h valakinek ez a véleménye.De ha már ide regisztrál akkor próbálja meg elfogadható köntösbe bújtatni a mondandóját.Szerintem.Laporta egy macskajancsi....
Igen tudja! Joan Laporta és Txiki Begiristain.Varatrix írta:Valaki tudja, hogy magát Masceranót favorizálta a vezetőség, vagy igazolunk más középpályást?
Emlékeztek még erre? Ebből kellene kiindulnunk, hisz ez hitelesebb sokkal mint 1 napilap. Filipével teljesen ez a helyzet, a játékos ma meggyőzheti az elnököt. A csatár kérdés is egyértelmű, Pep mindenáron Villára számít, és nem Samura. Guddy távozása tiszta. Ribéryről mióta letettünk, azután jött Masce. De ő ugye nem jön. ami nem is nagy bajvan Bommel írta:Hírek Barcelonából, id. Bojan Krkictől:
-Filipevel a megegyezés teljes, már csak a Deporral kell zöld ágra vergődni, de valószínűleg két héten belül a csapat játékosa.
-van Mascherano-ügy, de semmifélekép nem játékoscserevél, pláne nem Bojannal. Ha Masche érkezik, valószínűsíthető Keita(!) távozása.
-Guddy 99,9%, hogy távozik
-Hlebet meg szeretnék tartani, de ha egy jó ajánlat(?) érkezik érte, akkor mehet. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha egy üzletbe be lehet vonni.
-Pep egyes kiszemeltje Villa. Inkább szeretné Villát a csapatban tudni, mint Eto'ot, tehát jelenleg Villa az egyes célpont.
-Ribéry valószínűleg nem érkezik, le is tettek a szerződtetéséről.
Na, röviden ennyi
En tenyleg nem ertem mi bajotok van Laportaval, kicsit nezzunk vissza a kozel multra...o az egyetlen elnoke a csapatnak akivel az FC Barcelona ket bajnokok ligaja gyozelmet aratottbaas11 írta:Laporta egy macskajancsi....nagyon nem tetszik h minden egyes nyílatkozatában beszél a Real-ról.....játssza a nagy okost ,aranybányákról kamillázik,Perezt kritizálja ....miközben Pep kért tőle 4 embert július közepén egy "szaros " Filipe-t nem tud elintézni és mindjárt kezdődik az alapozás ,persze tudom mi ráérünk és nekünk nem is olyan fontos az erősítés csak ezzel a bölcs hozzáállással ne hogy megint megcumiztassuk magunkat mint 2006-ban....azt hiszem amíg Pep nem tér vissza itt sok minden nem változik csak a duma...... !!
Tudod álltalában az interjúban arról beszélnek amiről kérdezik őket. És mivel most ott van a hercehurca ezért arról kerdezik.baas11 írta:Laporta egy macskajancsi....nagyon nem tetszik h minden egyes nyílatkozatában beszél a Real-ról.....játssza a nagy okost ,aranybányákról kamillázik,Perezt kritizálja ....miközben Pep kért tőle 4 embert július közepén egy "szaros " Filipe-t nem tud elintézni és mindjárt kezdődik az alapozás ,persze tudom mi ráérünk és nekünk nem is olyan fontos az erősítés csak ezzel a bölcs hozzáállással ne hogy megint megcumiztassuk magunkat mint 2006-ban....azt hiszem amíg Pep nem tér vissza itt sok minden nem változik csak a duma...... !!
Laporta nem az a nagy üzletember... ezt tudtuk eddig isvisca el barca írta:vicces hogy a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb klubjának ennyit kell szenvedni az átigazolásokkal... még ha világsztárokról lenne szó megérteném... nah de filipe meg hasonló "noname" playerekért... vicc
Hát mostmár énis remélem, hogy végül marad Eto'o.Léfe írta:Én most már nem örélnék annak, ha Etoo maradna.
barcafan0911 írta:Én kinézem a valenciából hogy a nagyobb lóvéra hajtanak. Mivel eto'o biztosan megy így a barca egyfajta kényszerhelyzetben van. Ha minőségi játékost akarnak mindenáron, akkor biztos hogy feljebb tornázzuk villa vételárát, ami lehet akár 49 milla is. Bár én úgy keverném a lapokat hogy figyelembe venném azt is hogy ibra jövőre 99% költözik milánóból
Most pont ezt teszik sajnos. Én nem érzem olyan nagy katasztrófának az eto'o kérdést. Neki is érdeke, hogy megoldódjon az ügy, mert keirrisonnal, illetve henryval (bojannal) középen meg lehet oldani részben a csatárkérdést, persze jobb lenne egy jó eto'o vagy egy villa, de ha eto'o most "kihagy" egy évet, nem fogja élete szerződését sose megkötni. Most még van esélye rá, bár egyre kevesebb.samy85 írta:Ha Villa jönni akar jönni is fog! Ezt nem akadályozhatja meg a Valencia!
Nagyrészt igazad van viszont azzal nem értek egyet hogy júli. 19-ig meg kell lennie a kész keretnek. Hiszen nekünk megvan a csapatunk. Villa kéne addigra mindenképpen mert ő kezdő lesz, viszont a többiek csereemberek szóval ők ráérnek. Viszont egyetértek hogy csak itt tökölünk minden igazolással. Ennek ellenére nem hiszem hogy megtenné Laporta Peppel hogy senkit se igazolna , mikor ilyen eredményeket véghez vitt. Szal meglesznek az igazolások, de mikor????? Ez a kérdés.Cooltiszo írta:Idegesítő az eddigi semmittevésünk. Mindig is szerettem azt, hogy 1-2 hiányposztra még a szezon közben sikerült megegyezni valakival, pl Alves, Belletti stb. De egyébként is júniusban már lezavartuk a fő igazolásokat, csak 1-1 nagyon nehéz ügy volt hátra utána már. Most még semmit se tudtunk csinálni.
3 ember van akinek tudnék örülni Eto'o helyett: Torres, Ibrahimovic, Villa (ilyen sorrendben). Azonban a felmerült nevek között már szerepel Güiza, Forlán stb, akik vicckategóriának is rosszak, mikor Eto'o helyetteséről beszélünk. Ők Eto'o mögé padra jók és ennyi.
Kicsit össze kellene kapjuk magunkat az igazolásokat tekintve, mert már így is szinte lehetetlennek tűnik a 19.-ig szabott Guardiola határidő betartása, márpedig elég logikus az a dátum. Az új embereknek bele is kell szokni a csapatba, 1-2 hónap bukdácsolás az elején idén simán a bajnoki cím elvesztését is okozhatja.