2009.07.10. 19:25:56
[/quote]Nem értem miért ellenzitek ennyire Forlant. Érzi annyira a kaput mint a kameruni, gyors, technikás, jól fejel, 1 on 1 szerintem sokkal jobb mint eto'o. Én simán el tudnám képzelni a csapatban.
Ő mennyire fájna anyagilag körülbelül ? Mit gondoltok ?[/quote]
Öregebb és sz.rabb, mint Eto'o, tehát nem kerülne sokba. Viszont ő tényleg zsákbamacska, nem tudom... tény, hogy mióta a MU-nál leszerepelt, azóta valóban a Villarrealban és az AtMa-ban is magas szinten játszott. Sokkal inkább center, mint Villa, de sokkal többre tartom a spanyolt. Amit nem értek, hogy miért nem lehet egsy elismert balszélső támadót elhozni, még ha 40 felett is van az ára. Tavaly is 60-70 misi körül költöttünk átigazolásokra, most is ennyi pénzért vehetnénk 3 embert. Ha tényleg 6 kupát szeretnénk nyerni a következő szezonban, vagy akár "csak triplázni újra", akkor 60-70 misit minimum el kell költenünk játékosokra.
Miért is? Mert van egy hihetetlenül erős, világverő kezdőcsapat, a kispadon viszont töltelékemberek ülnek. Hleb, Gudjohnsen és Keita nem sokat lendített a csapat játékán a tavalyi szezonban sem. Ha pl. lesérül Xavi, ki fogja pótolni? Vagy ha Henry dől ki, és Ini megy fel balszélre, akkor vajon lesz-e normális középpályánk? Fel lehetne tenni még ilyen költői kérdéseket...
Ettől függetlenül szimpatikus a csapat igazoláspolitikája, mindig is az volt. De ha ilyen nagy célokat jelöl ki a vezetőség, akkor érdemes szembenézni a realitásokkal- áldozatvállalásra van szükség.