Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már miért ne kereshetne 10 millió eurót is akár? Szerintem idén tett annyit a csapatért, hogy kijárjon neki a NEM KIS fizetés emelés... Nem tudom mennyit kér Eto'o, de hogy ennél nem többet, az is biztos... Laportáéknak pedig nem értem a zsugoriságát, Eto'o a világ talán legjobb befejező csatárja, én személy szerint sokkal többre tartom, mint pl: Villa-t, vagy Ibra-t, csak hogy a felmerülő két nevet nézzem...Ha elengedik egy ilyen "apró" kis hülyeség miatt, akkor nagyon nagyot csalódnék bennük. Valdes-nek megadták a fizu emelést... Gondolom nem kell részletezni hogy melyikük szolgálna rá jobban. Remélem itt tudják tartani Samut!2pac4ever10 írta:Szerintem meg kéne próbálni azt hogy maradjon. Egy kis fizu emelés most nem azt mondom h 10 millió eurót keressen de egy picit emelhetik. De remélem Samut nem csak a pénz érdekli...nagyot csalódnék benne!
Ezt nem mi fogjuk eldönteni. De szerintem a MU esélyes. De mindenféleképp vagy Olaszország vagy Anglia ahol játszani fog ha nem marad szerintem.LM10 írta:Ez igaz...de akkor hova menjen?A Milanba tuti nem fog menni. Én úgy vagyok vele, hogy mostmár nem maradjon. Mennyen innen el.
A Milanba tuti nem fog menni. Én úgy vagyok vele, hogy mostmár nem maradjon. Mennyen innen el.LM10 írta:"Jól állunk" Eto'o ügyében....a Sport és a Mundo szerint is a MU mégsem fogja megszerezni Samut....már a Cityre is kicsi az esély...marad a Milan?
Eto'o-nál az a probléma, hogy ő magasabb fizetést is akar. Az eddigi hírek alapján viszont senki nem kínált neki még annyit sem mint amit nálunk kereset. Innentől kezdve számára ez nem előrelépés. Annyira kár, hogy idáig fajultak a dolgok.Barcaádám írta:állítólag a United 29milliós ajánlatot fog tenni Eto'o ért..
nem tudom ebből mi igaz de ha igaz akkor jó lenne mert Eto'o a Unitedbe inkább menne mint a Citybe..
meghát 29 milliónál többet más nem is igen fog fizetni
Azért ez nem ilyen egyszerű.Mental_Theo írta:...
Az eurobarca csak a világsajtó dolgait tudja lehozni, saját híreket biztos nem kreálnaklionelmessi19 írta:Én továbbra is szeretném, meg hiszem is h itt marad.![]()
Ezt persze a szerkesztőség nagyrésze nem osztja, érződik is hetek óta az írásokon.
Vágom,nem is téged akartalak cáfolni,inkább megerősíteni.el sastre írta:Xavinho!
Az nem az én idézetem. Már csak azért sem, mert én Veled értek egyet. Eto't elherdálni 25-30 millióért és Villa-ért még a 40-et is keveslik Valencia-ban. Nincs egyensúlyban a szám. Sztem.
Az a 10 milla különbözet visszajön a Villa-mezekből 1-2 év alatt, plusz valszeg kevesebb fizetése lesz Villának. Szóval gazdaságilag pozitív mérleg lesz belőle nemsokára.el sastre írta:Eto't elherdálni 25-30 millióért és Villa-ért még a 40-et is keveslik Valencia-ban. Nincs egyensúlyban a szám. Sztem.
Hosszabbítunk vele 2 évet és passz,nem megy el jövőre ingyen ... ez lenne a legegyszerűbb - ha Eto'o-nak van esze,akkor nem megy a Milan-MU páros közül egyikbe sem,m kevesebbet kap és a Citybe sem,m ott meg nem érhet el semmit ( legalábbis nemzetközi szinten , a bajnokságban meg max 4. hely), ha a vezetőségnek van esze,akkor meg nem vesznek 40 millióért egy hasonló kaliberű csatárt,úgy,h Eto'o-t meg elengedik 20-25-ért ... kb mindenki idióta....el sastre írta:"Szerintem ezzel mindenki tisztában van 3 vagy 4 éve minden nyáron jönnek a jobbnál jobb ajánlatok, eddig nem távozott. Jövőre lejár a szerződése akk meg ingyen távozna az lenne a legrosszabb. Szerintem ésszerű döntés, hogy eladjuk!"