Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindjárt ismétlik a sport2-őn.Krojf írta:Én mint a Szávay Ági Fan Club elnökségi tagja jelentem, kiválóan érezzük magunkat!!!
Ági a kicsit meredek első szett után szépen összeszedte magát és a kissé nyomasztó elvárások ellenére megnyerte a tornát a Római Teniszakadémián!!!
Aki sem tévén, sem a helyszínen nem láthatta, bánhatja!
A Forma1-nél kicsit izgalmasabb esemény volt, annyi szent!
Egy aranyos macit is kapott tőlünk!!!
Visca el Ági!
K.
Én nem láthattalak a közvetítés során, mert barátnőmmel a helyszínen szurkoltuk ki a fináléba jutást( iskolateniszt mutatott be Ági), ma pedig nagyot küzdve behúzta a tornagyőzelmet! Grat neki, remélem a keménypályás szezon előtt ez egy jó adag önbizalom-munícióval ér majd fel.Krojf írta:Hát gyerekek, Szávay Ági ma döntőt játszik Patty Schnyderrel a Római Teniszakadémián!
15 órakor az m1 műsorán élőben megnézhetitek!
Senki nem látott a közvetítésekben?
K.
Nyugodjék békében!!!!!!Hatalmas egyéniség voltFecooo írta:nem vagyok oda a boxért, de az ő nevét ismertem...
a boxkedvelők miatt linkelem ezt be:
http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/ho ... 45903.html
R.I.P!
Tegnap iskolázott, öröm volt nézni. Nem vagyok egy nagy fan de jó volt nézni a mi lányunk remeklésétKrojf írta:
Én láttalak, amikor mutatják a páholyt![]()
Szurkold ki a helyszínen Ági győzelmét, majd forma 1 után,vagy ismétlés formájában megnézem. remélem itthon összejön neki a siker,és erőt meríthet mentálisan (mert csak ott vannak gondjai) a nagyobb versenyekre is.
Hajrá!
Én láttalak, amikor mutatják a páholytKrojf írta:Hát gyerekek, Szávay Ági ma döntőt játszik Patty Schnyderrel a Római Teniszakadémián!
15 órakor az m1 műsorán élőben megnézhetitek!
Senki nem látott a közvetítésekben?
K.
Varatrix írta:Az egyik bukásnál, amikor megállt a közvetítő motor, lehetett hallani a jó kis Visca el Barca! Visca Catalunya! rigmust.
Igen nagyon nagy volt a mai egy kicsit szétszedte a csapatot de a java még hátra van. Nocentoni fura, hogy ő vezet de a nyilatkozatába is mondta, hogy már ennek is nagyon örül, hogy most sárgába öltözhetet.Bányász írta:Na a végére felélénkült a szakasz.Nem maradtak túl sokan.Sastre,Menchov tuti kiszálló.Maradt Andy Schleck,Evans(bár benne nem sokat látok)Vande Velde talán és az Astana kb.
Contadornak örülök azért,azt meg remélem,h Schleck nem nem tudott menni hanem nem akart.Elég könnyednek tűnt.Sztem el tudott volna menni Contadorral.
Nagyon nehéz lesz megverni ezt az Astanát mert kb mindenki formában van.De azért én bízok a kis Schleckben.
Valóban.És Barcelonához közeledve az út mellett volt egy nagy Katalán zászló mellette a felirattal,Catalonia is NOT Spain!Varatrix írta:Az egyik bukásnál, amikor megállt a közvetítő motor, lehetett hallani a jó kis Visca el Barca! Visca Catalunya! rigmust.
Jól láttad!ozsimiki írta:ahogy láttam,ma lesz a végállomás Barcelona
Na a vastag részt nem szeretem én.Nem csak itt ebben a sportban hanem bármelyik másikban se.ozsimiki írta:Szerintem érthető ez a fajta elismerés. Minden más sportágban így lenne szerintem, ha egy-egy legenda visszatérne, akkor jó ideig róluk beszélnének. ma pedig majdnem összejött egy történelmi kép, miszerint ismét megkapta volna a sárga trikót rövidebb-hosszabb( ki tudja?) ideig, persze hogy ez volt most a középpontban.
Nem vezet összetettben.ozsimiki írta:nem az hogy jobban megérdemelte volna, erősebb a csapata így vmivel könnyebb dolga is volt mint a svájcinak,de nem véletlen hogy minden róla szól többnyire, elég jól kezdte több mint 3 év után a TOur-tmeg egy élő legenda, ez olyan mintha Schumacher jövőre visszatérne,és pár futam után vezetne összetettben, kiről írnának akkor? Barichelloról?