Xavinho #26 írta:1. Filipe / Santos
2. Bruno Alves
3. Mascherano / Fabregas
4. Villa
Sztem Pep ebben mesterkedik. Sok véleményt olvastam itt, miszerint Bruno Alves felesleges, de Pep biztosan tudja h mér kell neki a portugál védő! Lehet elcserélik Henrique-re vagy nemtom!
A Depor már rohadtul idegesítő számomra, 3 millión megy a háború! Vicces! Nemtom Santos-t mennyiért tudnánk elhozni!
Már nem azért, de semmilyen hivatalos info (eurobarca) nem erősítette meg Bruno Alves iránti érdeklődést! Legalábbis én nem emlékszem, volt hír Filipéről, Mascheranoról, Villáról sőt még Fabregasról is, hogyha Pep hívná akkor jönne... De a Portó-i játékosról semmi!
Az érkező hátvéd Henrique s nem más, felesleges lenne mégegy hátvédet igazolni pluszba, aki meg arra apellál, hogy majd Piqué meg Márquez fog vkp-t játszani az nagyot téved... Márquez már évek óta nem játszott azon a poszton és kell ő a védelem tengelyébe nagyon is, idén világklasszis teljesítményt nyújtott, hol Piquével, hol Puyollal párban!
A fiatal katalán bekk meg a szezon második felében vezér lett ott hátul! Felesleges megbontani a védelmünket...
Puyol, Piqué, Rafa, Henrique meg esetleg Martin

Ez így tökéletes!
Középpályás tényleg kell, kérdés az, hogy támadóbb szellemű vagy védekezőbb felfogású lenne előnyösebb! Ha támadó akkor egyértelműen a bal támadó pozíciójába!
A csatár ha Samu nem hosszabít akkor nem kérdés úgynézki, bár már szerződtettünk egy csatárt K9 személyében! Én bedobnám a mélyvízbe!