Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF: most arról a csávóról beszélsz akinek én is írtam többek között?Sharky írta:Hagyjátok ezt a csávót. Múltkor villabarca néven az volt a problémája, hogy nem áll fel neki, és arra kért valami kenőcsöt![]()
Majd bannolva lesz
Én is tisztán láthatóság miatt:Varga Tamás írta:Csak a tisztánlátás kedvéért!
...
Ennyit erről. Én a két esetet nem ugyanolyan mértékűnek tartom, még csak nem is nagyon összehasonlítható.
Ömmm,igazából a kettő nem kell,h kizárja egymást!zsuni írta:már bocs, de ha te normális szurkoló lennél, akkor a saját csapatod sikerének örülnél, és nem az ellenfél sikertelenségének. szánalomland ahol laksz.Másrészt tudom, hogy hitelbe kaptátok! De adja az ég, hogy ne bírjátok visszafizetni! De szép is lenne, ha perez elcseszne mindent és mégse térülne meg semmi! Jaj de tudnánk kacarászni itt a fórumon /meg máhol is, ííí!
Csak a tisztánlátás kedvéért!miihii írta:
Az meg,h megkapta a 9est...NA és?Amekkora játékosnak tartják odaát már most,ki is 'jár' neki.Figyu,nemrég még kapta gazdagon az oltást a szurkerektől,de pár hete (hónapja?) elfelejtve az oka,már csak a szépre emlékeznek.Ezt nevezhetjük megelőlegezett bizalomnakPersze,h kezdőként kaphatta volna a 77est is,de eladhatóbb,jólhangzóbb A 9es.És ez Perecnek (is) fontos.És h nem az érdemei alapján kapta,kit érdekel?ITT?
Ezt csak azért írom,mert Tamás,pont Te csóváltad a fejed ebben a topicban Kaká bemutatásánál,h kit érdekel,hányas lesz,ez BARCA fórum,itt senkit sem kéne érdekelnie.Most meg Te írod ezt a 9es mizériát!?
![]()
![]()
Marhaság!dirtyjoe írta: Ez pontosan olyan mint mikor egy madridista srác mondja hogy Villa nagyon jó nagyon kell, és eligazol a Barcába és utána azt mondja hogy, ááá nem is olyan jó, sőt még a feje is idegesít!![]()
Így van, szerencsére esély sincs rá, hogy eladják, onnan fog visszavonulni!az ASR következő kapitányáról folyik a találgatás.
akkor sem menne, ha a casillas-kaká-c kombót adnák érte.
nagyon kevés ahhoz a madrid, h romából egy római gyereket kiszedjenek, aki azóta szurkol a csapatának, amióta járni tud.
Nem csak a Te véleményedet tükrözi ezozsimiki írta:off, és csak az én véleményem a dologgal kapcsolatban:Varga Tamás írta: mert elhagyta a MU-t, amely ha jól kapar, jól játszik esetleg visszaszerezhet egy elvesztett szurkolót, aki épp a portugál miatt fordult el a "Vörös Ördögök"-től.
nem hiszem,h akármelyik csapat és szurkolótábor vissza szeretné szerezni azokat a "szurkolóit" akik 1-1 játékos miatt elfordulnak a csapattól.
kaparjanak is,hogy meglegyen a 4.zsinórban, másért nem kell![]()
az ASR következő kapitányáról folyik a találgatás.Fecooo írta:ilyenkor forrást kell írnodbarcafan0911 írta:A real kész 30 milliós ajánlatot tenni de rossiért aki most az első számú kiszemeltjük lett, miután xabiról lemaradtak(ez a szabály
) (bocsánat, h ilyesmibe beleszólok modik!)
egyébként De Rossi mozdíthatatlan, ez 100% ! Boixos erősítsd meg te is ezt
Kedves Zsuni!zsuni írta:
igen mésfél jó szezon. ebben benne van az, hogy egyedül nyerte a blt.
a bl döntön nem látszott hogy játszik? csak ő csinált valamit, kedves varga tamás, nézd meg még 25ször. kár, hogy alapvető dolog nem szúrják ki a szemedet.
Vajon miért ő vagy Beckham keltette a legnagyobb visszhangot? És miért nem...mondjatok egy nagyon ronda focistát!CR a tipikus bulvár focista, ő a futballisták Paris Hilton-ja. Az emberek nagy része vevő erre a maszlagra (inkább a fiatalabb korosztály akiknek a tv-ben látod dolgok a menők).
Én nem tudom. Nem ismerlek. De nem tudom elképzelni hogy valaki ne örüljön annak ha egy aranylabdás érkezik a csapatához, sőt még idegeskedjen is! Ez egyszerűen hülyén hangzik!Az biztos, sőt, még a hajam is tépném... Szerencsére még épeszű, hagyománytisztelő, hozzáértő emberek szorgoskodnak itt...
ez is igaz, hogy úgymond jobb "előadó" szó szerint, amire vevők az emberek,de szerintem amit én írtam, azért IS voltak Kaka-én kevesebben.Capon írta:
Szerintem ha Kaká-t az aranylabda szavazás után tudják megvenni se lettek volna 80ezren. Kaká körül nincs az a nagy média szenzáció (paraszt vakítás) ami CR mögött megy. CR-nél eldugul a wc egyből megy a találgatás vajon mit evet és ő ezt élvezi is, teszi a lovat az "újságírók" alá. Sokkal többet szerepel az újságok címlapján a botrányaival mint a pályán mutatott játékával. CR a tipikus bulvár focista, ő a futballisták Paris Hilton-ja. Az emberek nagy része vevő erre a maszlagra (inkább a fiatalabb korosztály akiknek a tv-ben látod dolgok a menők).
Szerintem ha Kaká-t az aranylabda szavazás után tudják megvenni se lettek volna 80ezren. Kaká körül nincs az a nagy média szenzáció (paraszt vakítás) ami CR mögött megy. CR-nél eldugul a wc egyből megy a találgatás vajon mit evet és ő ezt élvezi is, teszi a lovat az "újságírók" alá. Sokkal többet szerepel az újságok címlapján a botrányaival mint a pályán mutatott játékával. CR a tipikus bulvár focista, ő a futballisták Paris Hilton-ja. Az emberek nagy része vevő erre a maszlagra (inkább a fiatalabb korosztály akiknek a tv-ben látod dolgok a menők).ozsimiki írta:off, és csak az én véleményem a dologgal kapcsolatban:Varga Tamás írta: mert elhagyta a MU-t, amely ha jól kapar, jól játszik esetleg visszaszerezhet egy elvesztett szurkolót, aki épp a portugál miatt fordult el a "Vörös Ördögök"-től.
nem hiszem,h akármelyik csapat és szurkolótábor vissza szeretné szerezni azokat a "szurkolóit" akik 1-1 játékos miatt elfordulnak a csapattól.
kaparjanak is,hogy meglegyen a 4.zsinórban, másért nem kell![]()
On:
egyenlőre még senki se tett az érkezők közül semmit sem a madridért, Kakanak sem volt 1.5 évnél hosszabban tartó nagyon jó periódusa, annyi a különbség,h CRnek ez a periódus időben közelebb van a jelenhez,mint Kakaé, szerintem. ez is egy magyarázat lehet,hogy őt úgymond jobban várták. Ha Kaka aranylasztija után érkezik, őt várja telt ház. ez biztos.
off, és csak az én véleményem a dologgal kapcsolatban:Varga Tamás írta: mert elhagyta a MU-t, amely ha jól kapar, jól játszik esetleg visszaszerezhet egy elvesztett szurkolót, aki épp a portugál miatt fordult el a "Vörös Ördögök"-től.
már bocs, de ha te normális szurkoló lennél, akkor a saját csapatod sikerének örülnél, és nem az ellenfél sikertelenségének. szánalomland ahol laksz.Másrészt tudom, hogy hitelbe kaptátok! De adja az ég, hogy ne bírjátok visszafizetni! De szép is lenne, ha perez elcseszne mindent és mégse térülne meg semmi! Jaj de tudnánk kacarászni itt a fórumon /meg máhol is, ííí!
undorító, amikor a világ egyik legjobb játékosa a real madridba igazol, fujj, szánalmas. egyébkébt ha nézted volna, mint mindig, di stefano ott volt mellette. annyira látszott rajta hogy zavarja.Egyébként nem gondolom, hogy épelméjű Real drukkerek örülnek annak, hogy Puskás vagy épp Di Stefano örökébe egy ilyen majom lép, mint Ronika...
különböző korok focistáit összehasonlitgatni legalább akkora badarság, mint ezde futballtudásban sem közelíti meg elődeit.
igen mésfél jó szezon. ebben benne van az, hogy egyedül nyerte a blt.Volt másfél jó szezonja, és jónapot! Valaki észrevette az idei BL-döntő 90%-án, hogy a pályán van? Vagy a tavalyi BL-elődöntő 180 percében feltűnt, hogy a kezdőben kapott helyet? Nem!
Nagyobb a füstje, mint a lángja...
miért kinek adtad volna, kinek adta volna a világon bárki?Amikor megkapta Cé az aranylabdát utána volt vami magazinműsor vagy zuhanyhíradó a Sport TV-ben amiben mondták hogy az elég rossz hogy a legjobb játékos,aranylabdás ennyire ellentmondásos személység.
Az biztos, sőt, még a hajam is tépném... Szerencsére még épeszű, hagyománytisztelő, hozzáértő emberek szorgoskodnak itt...dirtyjoe írta: És ti is izgatottak lennétek egys ilyen játékos érkezésekor...
Azt megértenéd ha Kaká miatt telne meg a stadion. De Kaká sem tett még semmit a Real Madridért, attól mert úriember. Kit érdekel? Focizni kell ba***ameg! És Ronaldo már most több sikert ért el mint Kaká pedig fiatalabb. Ezért a nagy felhajtás. És ti is izgatottak lennétek egys ilyen játékos érkezésekor. Ez teljesen normális, és ezt értették ezalatt mikor nagy marketing értékről beszéltek. Amúgy meg teljesen érthető hogy emberként mindenképp Kaká a szimpatikusabb, de ha valaki olvas Ronaldo interjúkat, nyilatkozatokat, és nem csak ugyanazt fújja egész nap, akkor igazán észrevehette hogy ez a srác még mindig pokolian ambíciózus és magabiztos, sikerre éhes. ÉS többre is fogja vinni mint Kaká, akinél ezt nem érzem (szerintem) És hogy egy lapon fogjuk e említeni a nagyokkaL? Nem tudhatod, 50 év múlva senkit nem fog érdekelni hogy milyen ember volt, csak az hogy hány gólt lőtt, meg hány aranylabdája van meg bl győzelme.Továbbra sem tudom megérteni, mire ez a nagy felhajtás? Telt ház, stadionon kívül rekedt ezrek. Hát kérdem én: tett már valamit Roncika a Realért? Mondjuk, nálam ott bukik el az egész dolog, hogy a Klub vezetői ráadták a 9-es mezt. Ezt nem kellett volna. Emberi kvalitásai alapján ere 100%-osan alkalmatlan, de futballtudásban sem közelíti meg elődeit.
Tegnap, vagy mikor olvastam Torrestoni hozzászólását! Na, valahogy én is így gondolkodok a dolog felől.
Mert ha Kaká bemutatásán vannak ennyien, igen! Azt megértem. Ő igazi úriember! No, de a portugál "esőember és hisztigép", mire föl?
Ha Di Stéfano méltónak tartja arra, hogy Real Madrid játékos legyen, akkor légyszíves te is tedd ezt...Varga Tamás írta:hogy a portugál hisztike valaha is egy lapon lesz említhető Puskással, Di Stéfanóval, Miguel Munozzal, Amancio Amaróval, Pirrivel, Butragenóval, Buyóval és társaikkal.
Asys!Asys írta:Nem olvasok sajtót, se bulvárt ,se semmilyet! Egyedül az Eurobarcát szoktam böngészni!
S ami a Ronikát illeti, ha maradt volna a Manchesterben illetve szóba se hozzák veletek, akkor bizony sok szurkoló szidná, hogy milyen gusztustalan, színészkedő...stb... s nem ajnározná, mint akinek muszáj!