Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért az túlzás hogy nem kell ide villa, de elég jó, mondjuk mindenkiről lehet jó videót csinálni de sztem tiszta eto'o lásd azt a 11-est etoo is ezt csinálta a betis ellen, villa jöjjön k9 meg elmegy kölcsönbe 1 évre aztán ő is ott lesz a sztárok között remélem!;)splinter írta:Hali!
Hát most hogy igy utána néztem K9-nek, egyre azon vagyok, hogy lehet nem is kellene nekünk Villa...Legyen az 11-es, szabadrúgás, akció gól, befejezés, fejelés, passz..mindenben ott van Keirrson!!Sőt merem azt mondani hogy vele csináljuk a legjobb igazolást... íme egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=KwInf0r8 ... re=related
Előbb bizonyítson a Spanyol ligába, majd azután érdemes foglalkozni vele.splinter írta:Hali!
Ezzel azért teljes mértékben nem értek egyet, viszont azt mindenképp megemlítenénk, hogy ha a Barca nem csak kölcsönbe adja K9-et a Valenciának, hát enyhén szólva borzasztó üzletet csinálnának. Úgy gondolom ő lehetne a jövő játékosa Bojannal egyetembensplinter írta:Hali!
Hát most hogy igy utána néztem K9-nek, egyre azon vagyok, hogy lehet nem is kellene nekünk Villa...Legyen az 11-es, szabadrúgás, akció gól, befejezés, fejelés, passz..mindenben ott van Keirrson!!Sőt merem azt mondani hogy vele csináljuk a legjobb igazolást... íme egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=KwInf0r8 ... re=related
frost86 írta:ON: Nem tudja valaki, történt valami a Villa-ügyel kapcsolatban ? Mert a Sport.es-en kb. 5 Villás hír is van
Túl olcsó ajánlatnak tartom ezt Touréért,és Maschkeránó nem ér annyit mint Touré sztem még hasznuk se lenne belőle:S Amúgy is szeretem látni a Bana bőrú játékosokat a barca mezben(Etoo,Touré,Abidal, Keita)kapitány írta:"A Mirror szerint a Manchester United a Barcelonával tárgyal Yaya Touré leigazolásáról. A lap úgy fogalmaz, a katalánok 20 millió fontért válnának meg az elefántcsontparti játékostól, de csak akkor, ha sikerül leigazolniuk a Liverpoolból az argentin Javier Mascheranót. " (sporthíradó)
ez nagyon remélem, hogy csak kamu!!!! most írta alá a hosszabbítást...
OFF: segáz hogy már 2-en is irták..kapitány írta:"A Mirror szerint a Manchester United a Barcelonával tárgyal Yaya Touré leigazolásáról. A lap úgy fogalmaz, a katalánok 20 millió fontért válnának meg az elefántcsontparti játékostól, de csak akkor, ha sikerül leigazolniuk a Liverpoolból az argentin Javier Mascheranót. " (sporthíradó)
ez nagyon remélem, hogy csak kamu!!!! most írta alá a hosszabbítást...
60 eurót én sem sajnálnék RiberyértXavinho #26 írta:személy szerint inkább megadnám Cesc-ért a 40-et,mint Riberyért a 60-at, vagy 80-at!
Olvastam a sport-es-en, h a barca még nem mondott le riberyről, és 60 eurót sem sajnál érte! Szóval akkor már inkább 40 misi a 22 éves Cescért!
inkább villáért fizetnék... iniesta tökéletes középpályára és ha idén is rotál a mester(márpedig rotálni fog) így a sokkal több mecsre mindig lesz friss csatára besetleg bojan és henry( ha az alapfelállás egy villa messi eto lenne) cérszerűbbnek tartom mivel idén több mecse lesz a barcának és valahogy nembízok egy hleb-ben vagy gudjonshen-ben így ottlenne villa ,messi ,eto,henry és bojan bombabiztos csatárnak a középpálya inivel...sztem ezlenne a siker kulcsa(nem mintha jobban értenék hozzá mint a barca szakvezetősége) ez az én véleményem...csak ne egyetek meg érte próbálom reálisan látni a dolgokatXavinho #26 írta:személy szerint inkább megadnám Cesc-ért a 40-et,mint Riberyért a 60-at, vagy 80-at!
Olvastam a sport-es-en, h a barca még nem mondott le riberyről, és 60 eurót sem sajnál érte! Szóval akkor már inkább 40 misi a 22 éves Cescért!
Nem az a baj, hogy Cesc-et kellene meggyőznünk, ő jönne, a gond itt az, hogy a Arsenalt kell meggyőzni! Mondjuk lenyilatkozták, hogy potom 40 millió FONTért hajlandóak megválni tőle... Hát köszöni szépen a Barca, ebből nem kér! Villáért is sírva nyögünk ki 43 millió €-rót, 40 millió fontot... Ugyan!Ticsi 23 írta:Úgy emlékszem, mint ha Fabregas példaképe éppen a mi Guardiola cimboránk lenne, és ezért is játszik 4-es ben! Talán ez is elősegíti az ügyet, bár kétlen, hogy Fabregas meggyőzése lenne a legnagyobb nehézség az ügyletben.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Ebben egyetértek veled, bojannak több lehetőség kellXavinho #26 írta:Az már sok!Mental_Theo írta:Villa jöjjön,maradjon Eto'o, akkor variálhatjuk a 4 csatárt plusz Krkicset.
Középpályára jöjjön Fabregas, variálható a 3 jó játékosunk a 2 helyre.
Ha mind2 sztárcsatár itt lenne (Eto'o, Villa) akkor Krkics 1 percet se jáccana, Mer ott lenne Henry és Ini bal szélre, Messi a jobbra, és akko még ott van középpályára Xavi és Fabregas!
Sztem ez így sok lenne!
Szvsz ha Villa jön, akkor Samunak mennie kell, különben Krkics még a tavalyi szezonnál is kevesebbet fog jáccani, ami sem neki, sem a Barca jövőjére nézve nem jó!
A Mirror szerint a Manchester United a Barcelonával tárgyal Yaya Touré leigazolásáról. A lap úgy fogalmaz, a katalánok 20 millió fontért válnának meg az elefántcsontparti játékostól, de csak akkor, ha sikerül leigazolniuk a Liverpoolból az argentin Javier Mascheranót.
Így van, tudják, hogy akinek a mi csapatunkban helye van - már pedig a sztrájainknak mindenképp - azok csak a legritkább esetben mennének el innen.Cali írta:Mert mindenki tudja, hogy a mi világsztárjaink (Messi, Iniesta, Xavi, Puyol) nem akarnak eligazolni, és a csapat se válna meg tőlük.visca el barca írta:egy kérdés, ami csak ugy az eszembe ötlött ezen a napsütéses szerda délután. a mi világsztárjainkért, miért nem ajánl soha senki 40-50-60 milliót? nem mintha bármelyiket "el szeretném adni", de furcsa, hogy nagyon ritkán olvasok olyat, hogy pl. a cselzi bejelentkezett 45 millióval iniestáért vagy a pool vinné márkót 20-ért stb. . szerintetek miért nincs ilyen?