Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól döntött, hogy ott maradt! A Pool jövőre még erősebb lesz, mint idén, velük is komolyan számolni kell!!! Ha Owennek még sikerülne visszamennie, akkor komoly bajban lesz jövőre a BL mezőnye, az Arsenal, a ManU, és persze a Chelsea a bajnokságban!!!Mr. Master írta:Jótt tett ennek a gyereknek a szerződéshosszabbítás:
21. Perc: 2-0 Steven Gerrard
Hát he nekem ilyen kolkom lenne, lehuznám magam a klozeton. Amugy meg az Almaty-Artmedián meglepodtem...Boixos írta:Kitfisto,
ez a fater-téma tegnap még elment, ma már nem.
Szasz fater!Na mi a [auto_cenzúra] van ma?Mit tippelsz a Pool meccsre?Én hazai gyözelmet!Boixos írta:hajrá Hálózati Megoldások!!!!Network Solutions FC![]()
Ez így igaz.Kowy írta:A chesi meg szórja a pénzt. Ők ezt megengedik/megengedhetik maguknak. De a Bayern is megtehetné. Azért látszik Hoeneßen és Rumeniggén, hogy az életüket áldozták a Bayern-be. A chesi meg a világ összes játékosát meg akarja venni. Olyan gusztustalan klub mégegy nincs a világon. Igazolnak nagyban. Bemocskolják európa focijának a hírnevét. Most meg mindenki chesi drukker, mert hogy bajnokságot nyertek, meg így chesi, meg úgy chesi. Komolyan, 1 éve még azt sem tudták, mi az a foci. Meg a chesi név hidegenhagyta őket. Az ilyen emberekre mondom én: ,, Azota Chelsea drukkerek amióta az orosz felvásárolta őket" Remélem lebukik és kicsinálja az oroszt a maffia!!!És akkor meg így: ,, Volt chesi, nincs chesi!!!"
,,A Bl-döntőt 22-en játszák, és mindig a Bayernnek kell nyernie!" (vagy a Barcának:)LG írta:A Bayern 1 olyan csapat, aki mindig esélyesMaxi írta:Én nem értem sok ember mit lát a bayernban?egy kicsi esélyt sem látok abban h ők nyerik a bl-tsződliget hool írta:Úgy látom itt a szavazásnál senki sem ismeri az erőviszonyokat!!!!!!!!!!!!
Egyértelműen a Bayern lesz Európa csúcsán!!!!!!
Barca meg max második!!!!!!!!!!!!
Engem nem vett le a lábamról!lőtt egy nagy gól oszt csá!de majd meglátjuk!LG írta:Igen 20 éves, és nagyon tehetséges, a Konfederácios Kupán már bizonyítottMorminho írta: Szerintem Podolski jó játékos-lesz. Még ő is asszem csak 20 () éves.Előtte a jövő
Igen 20 éves, és nagyon tehetséges, a Konfederácios Kupán már bizonyítottMorminho írta:Szerintem Podolski jó játékos-lesz. Még ő is asszem csak 20 (Boixos írta:és akkor mi van? az ismaelről ezer gólt rúgott a lyon, a podolski meg...) éves.Előtte a jövő
Szerintem Podolski jó játékos-lesz. Még ő is asszem csak 20 (Boixos írta:és akkor mi van? az ismaelről ezer gólt rúgott a lyon, a podolski meg...
A Podolski meg a legnagyobb német tehetségBoixos írta:és akkor mi van? az ismaelről ezer gólt rúgott a lyon, a podolski meg...
esélyes volt!amikor még Effenber-Scholl tengely jól nyomta!LG írta:A Bayern 1 olyan csapat, aki mindig esélyesMaxi írta: Én nem értem sok ember mit lát a bayernban?egy kicsi esélyt sem látok abban h ők nyerik a bl-t
A Bayern 1 olyan csapat, aki mindig esélyesMaxi írta:Én nem értem sok ember mit lát a bayernban?egy kicsi esélyt sem látok abban h ők nyerik a bl-tsződliget hool írta:Úgy látom itt a szavazásnál senki sem ismeri az erőviszonyokat!!!!!!!!!!!!
Én nem értem sok ember mit lát a bayernban?egy kicsi esélyt sem látok abban h ők nyerik a bl-tsződliget hool írta:Úgy látom itt a szavazásnál senki sem ismeri az erőviszonyokat!!!!!!!!!!!!