Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egész idő alatt telefonon konzultált Valdanoval és PerezzelFrantic írta:egyáltalán nem áll szándékomban kötözködni, de ha MP szabin van, akkor a jelenleg zajló átigazolási mizériából kimarad?
én úgy képzelem el ezt, h van egy edző,aki új csapathoz kerül, felméri a jelenlegi keretet, összeszedi a gondolatait,vázol magának és a klubvezetésnek egy jövőképet a csapat taktikájáról, összetételéről, céljairól, majd,azok alapján a vezetőség az edző igényei szerint elad ill. tárgyal-vesz.
nekem, kívülállóként ez úgy néz ki, (és ugyanez volt az érzésem az "1.galaktikus érában" is), h Perez, megveszi azt, aki szimpi neki,meg nagy név,aztán ünnepelteti magát, h miféle csapatot hozott össze.
ha meg az aktuális edző a szuper kerettel nem hozza az eredményt,akkor viszlát.
(emellett nem hinném,h sok edző óvna, ha a nyakára hoznák Kakát meg CRonaldot...)
ilyenkor forrást kell írnodbarcafan0911 írta:A real kész 30 milliós ajánlatot tenni de rossiért aki most az első számú kiszemeltjük lett, miután xabiról lemaradtak
Másfélszer annyiért adtuk el, mint amennyiért vettük!amikor ment (1 v 2 évre rá), seminek sem kellett
Na, persze azért így sem volt akkora király, amíg még kezdő volt, ha jól emlékszem elég sok meccset játszott a szezonban, nem volt annyira termékeny, a csereként beállva szerzett gólja "szépítik" meg a Realos "karrierjét".kurdt írta:ezt nem is tudtam h ilyen jó aránnyal lőtt gólt
félig-meddig vissza is vonom akkor
köszi a felvilágosítást
Ez szerintem csak félig igaz, mert valóban nem tudott stabil kezdővé válni, viszont a pályán töltött perce/gól mutatója egészen fantasztikus volt. Ha nem lőtt volna annyi gólt, akkor valóban lehetne a játékostemetés iskolapéldája, így szerintem nem.kurdt írta:ő a játékostemetés iskolapéldája
Na, először a játékostemető fogalma: arra a csapatra szokás mondani, ahova odamennek klasszisok, nagy játékosok, akiknek a felfelé ivelő karrierje törik ketti, illetve a korábbi magas színvonalú játékát nem nagyon tudja megközelíteni, és csak lefelé vezet az út!Real:
Cannavaro
Robben
Sneijder
Marcelo
Drenthe
van der Vaart
Dudek
Saviola
Huntelaar
Metzelder
Heinze
Gravesen
Pablo García
Itt páran keverik a játékostemető fogalmát Mija ámokfutásával, és szerencsétlenek leigazolásával!Éppen ezért nem mondanám,h játékostemető a Real,hanem arról van szó,h elhibázott volt az utóbbi időben a politikájuk.Sz*r játékosokat vettek.Nem is keveset.Vagy bárki azt gondolja,h a lentebb felsorolt nevek közül akármelyik mondjuk egy Barcában,M.U-ben,Chelseaben karriert csinált volna?
ti láttátok már valaha játszani ezt az embert? Komolyan kérdem...Huntelaar-ról pedig annyit, hogy egy hasonló szintű bajnokságban sokkal nagyobbat alkotott. Nagyon jó játékos volt,
Szerintem egy csapat nem akkor nevezhető játékostemetőnek, mikor egy tucatnyi rossz igazolást fel tudsz sorolni, hanem akkor mikor már több a rossz igazolás, mint a , és ez inkább a Real Madrid esetében vehető észre, mint a Barcáéban.Bányász írta:Makelele miután elment a Realból a Real aztán lett sz*r...nem véletlenül akarta igen sok csapat megvenni.Makelele a Realba lett sztár.barca_bome írta: Makelele...ő pont mikor elment akkor lett nagy sztár a Chelseaben idézek egy újság címlapot "Makelele a Chelsea motorja".
Zidane, Figo, Redondo, ők meg akárhol játszottak zsenik voltak...
Példák vannak az érem másik oldalán is: Huntelaar, Sneijder, Robben, van Nistelrooy, Beckham se volt nagy szám...
Robbennel mi a gáz?Van Nistelrooy 61 meccsen 41 gól,az nem olyan rossz mérleg.Beckham 28-29 évesen ment oda?Ráadásul rég túl volt már a csúcson.És szinte mindenki tudta,h Ő csak egy marketing igazolás volt.Sneijder szinte állandóan sérült volt...
De tudod mit.
Maxi,Riquelme,Abidal,Hleb stb...akkor a Barca egy játékos temető?
Makelele miután elment a Realból a Real aztán lett sz*r...nem véletlenül akarta igen sok csapat megvenni.Makelele a Realba lett sztár.barca_bome írta: Makelele...ő pont mikor elment akkor lett nagy sztár a Chelseaben idézek egy újság címlapot "Makelele a Chelsea motorja".
Zidane, Figo, Redondo, ők meg akárhol játszottak zsenik voltak...
Példák vannak az érem másik oldalán is: Huntelaar, Sneijder, Robben, van Nistelrooy, Beckham se volt nagy szám...
Szerintem kicsit igaz amit barca_home írt. Most meg kell, hogy védjem. Robben: PSV-ben ünnepelt sztár, a Chelseaben világsztárrá érett. Mégsem kellett nekik, elvitte a Real. Mamár el akarják adni, mert nem kell nekik. Heinze: Értelmetlen igazolás volt. A Man Utd-ben úgy ahogy ment neki. Elment. Eltűnt. Metzelder: Körbeudvarolta fél Európa, ma meg egy senki szinte. Marcelo. Roby Carlos utód. Számomra csalódás amit okozott ott, már ha játszott. De ugyanígy mondhatom az egykoron új holland sztárnak kikiáltott Royston Drenthét is, aki már félig a Fiorentina játékosa is. A holland vonalon maradva. Snejder: Ha jól emlékszem velünk is szóba hozták. Szerettem a játékát, mikor elvitte a Madrid már a holland válogatott húzóembere volt. Ma már átadólistán. Gago is hatalmas tehetségnek volt kikiáltva... annyit nem mutatott, mint szerintem fejlődött volna egy Villarrealban. Van der Vaart. Sokan sírtak, hogy Madridba igazolt (többen a fórumról is). Mamár szerintem ők is röhögnek. Savioláról nem is beszélve. Ingyen ment. Nemis játszott. Elcseszett 1-2 szezont csak. Huntelaar esete ugyanaz, mint van der Vaarté. Ő is nagy tehetségnek volt kikiáltva. Igaz még lehet belőle valami, de eddig nagy csalódás amit csinált a pályán. Dudek... mi a francnak ment oda cserekapusnak? Talán Ramos és Higuaín jött be nekik ezek közül.Bányász írta:Valóban...h eltemetődött Zidane,Figo,Cambiasso,Makelele,Redondo stb.Nem tudom ki mire alapozza ezt a kijelentését.De aki így gondolja az elmagyarázhatná,h mégis mitől játékostemető a Real?barca_bome írta:és a real egy játékos temető akárki akármit mondd...
Szerintem (meg mások szerint is) alkatilag nem biztos, hogy alkalmas lenne rá....inkább, mint széső tudnám elképzelni; nagyon gyors, jól cselez remkül lő és lát a pályán (mindkét utóbbira remek példa a kupadöntő), viszont középcsatárnak a mi szisztémánkba szvsz túl alacsony.barca_bome írta: Bojanról meg ne is beszéljünk 2-3 év múlva ő lehet "A középcsatár" a Barcában!
Makelele...ő pont mikor elment akkor lett nagy sztár a Chelseaben idézek egy újság címlapot "Makelele a Chelsea motorja".Bányász írta:Valóban...h eltemetődött Zidane,Figo,Cambiasso,Makelele,Redondo stb.Nem tudom ki mire alapozza ezt a kijelentését.De aki így gondolja az elmagyarázhatná,h mégis mitől játékostemető a Real?barca_bome írta:és a real egy játékos temető akárki akármit mondd...
Valóban...h eltemetődött Zidane,Figo,Cambiasso,Makelele,Redondo stb.Nem tudom ki mire alapozza ezt a kijelentését.De aki így gondolja az elmagyarázhatná,h mégis mitől játékostemető a Real?barca_bome írta:és a real egy játékos temető akárki akármit mondd...