Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy gondolom hogy ha Villa lesz elég bátor és odamegy a vezetőkhöz és nyíltan megmondja hogy mit akar akkor a 40 feletti ajánlatunkat el kell hogy fogadják... mondjuk én mindezek ellenére még mindig "Eto'o-maradás párti" vagyok! Dehát majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok...BraunA írta:Nem vagyok benne biztos, h ezek a legjobb hírek, miközben kivárásra "játszunk" (persze csak annak nem, aki szeretné h Villa jöjjön)
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 45124.html
roy69 írta:Diego Forlán jól érzi magát Madridban, de arra kérte az Atlético vezérkarát, hogy amennyiben a Barcelona bejelentkezik érte, ne gördítsen akadályt a megegyezés elé – értesült a katalán Sport. Az uruguayi támadó korábban már közel állt ahhoz, hogy a Nou Campban kössön ki, de három éve az üzlet Eidur Gudjohnsen miatt meghiúsult.
David Villa, a Valencia és a Barcelona között a hírek szerint nem haladnak jól a tárgyalások, ami könnyen lehet, hogy Diego Forlán előtt nyitja meg a kaput a katalán fővárosba.
Maga a játékos is megneszelhetett valamit, a katalán Sport szerint ugyanis arra kérte az Atlético Madrid vezetőségét, hogy engedje el a Barcához, ha az komoly ajánlattal áll elő.
Az uruguayi három évvel ezelőtt már közel állt ahhoz, hogy aláírjon a gránátvörös-kékekhez, ám Frank Rijkaard, az akkori vezetőedző az utolsó pillanatban inkább mégis Eidur Gudjohnsen mellett tette le a voksát.
Az izlandi a Chelsea színeiben átlagon felüli produkcióval rukkolt elő a Barcelona elleni BL-meccsen, ami meggyőzte arról a holland mestert, hogy a rendelkezésére álló összeggel a Jégember leigazolását segítse elő.
Most azonban eljöhet Forlán ideje, és mivel már a harmincat is betöltötte, egyfajta utolsó lehetőségként tekint a mostani átigazolási időszakra.
Hát jah, lehet, lehet hogy direkt a mi kedvünkért várnak éjfélig, és az utolsó pillanatban jeleznek, hogy mi van. Ellégé foglakoztat, az ügy. Ma vártam, hogy hazaérjek, mert azt hittem választ kapok. Én nagyon örülnék az érkezésének...de holnap már csak kiderül.CFirpo3 írta:Csak én érzem azt, hogy ma már nem kapunk hírt Filipéről?![]()
Vagy éjfélkor faxolják el a választ a Barcának?![]()
Különben nem lenne értelme az ultimátumnak...
Hivatalosan van 2 hónap de nem hiszem hogy a barca augusztusban már igazolni akar. Szerintem július végére mire indul a felkészülési szezon, Pep szeretne már egy kész csapatot. De legfeljebb augusztusra szeretne egy kész keretet mielött jönnek a kupameccsek.mindorokke_barca írta:Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni. Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége. Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
Jajjj... Komolyodjunk már egy kicsit. Mire ez a kétségbeesés?! Eurotízmilliókkal játszadoznak.... NEM LEHET a transzfereket 2-3 nap alatt lebonyolítani.Ez nem fifa,nem Pes, nem football manager. Még van 2 hónap. Lazítsatok már.
Igy van!mindorokke_barca írta:Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni. Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége. Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
Jajjj... Komolyodjunk már egy kicsit. Mire ez a kétségbeesés?! Eurotízmilliókkal játszadoznak.... NEM LEHET a transzfereket 2-3 nap alatt lebonyolítani.Ez nem fifa,nem Pes, nem football manager. Még van 2 hónap. Lazítsatok már.
Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni. Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége. Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
Azért erre nem reckirozzunk,nagyon sok meccs lesz az idényben és sérültünk biztos hogy lesz ,nem is egy ,ritka az amikor nincs sérült egy csapatban.Persze nem kell esztelenül költekezni de egy ekkora csapat mint a barca nem teheti meg hogy ne igazoljon senkit .hau30 írta:Laporta érára mindig is jellemző volt a skótoskodás,de nem is kell madridot játszani.Pluszba még a stadion felújítás sem lesz két fillér! Jó ez így ahogy van.Van egy kész csapatunk.Motíválással nem lesz gond,sőt most mindenki a Madridra fog utazni,hogy megállítsák őket majd.Talán kicsit háttérbe is szorulunk és surranó pályán behuzunk annyi kupát amennyit csak lehet.pityi írta:Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni.Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége.
Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
Ezt úgy mondod, mintha egy hét volna hátra az uborka szezonból.barca2010 írta:Ha így folytatjuk nem fogunk igazolni senkit és az kudarchoz is vezethet!
Én is hasonló véleményen vagyok. Sztem ha azt mondaná a Barca hogy adunk 11 milliót Filipéért pár nap múlva már alá lenne firkantava a szerződés. Ennyit simán -sőt még többet is- megér az elmúlt szezonja alapján. És még ha nem is válik be teljesen sem buktunk olyan hatalmasat. De amúgy erre kevés esélyt látok, ismeri a spanyol ligát, és nagyon tehetséges, fiatal így könnyebb beilleszkednie mint például Hlebnek aki már teljesen felvette az angol liga ritmusát.barca2010 írta:Laporta Úr mindig azt nyilatkozza, hogy nem akar olyan hibába esni, mint a Riijkard csapatnál!!Ha nem nyúl bele a zsebébe és így garasoskodik, akkor könnyen oda juttathatja a Barcát megint.Van egy kész csapatunk ez tény de a vérfrissítés mindig kell!Ha így folytatjuk nem fogunk igazolni senkit és az kudarchoz is vezethet!Nem mindig fognak jönni Xavik,Messik,Iniesták az akadémiáról, hiába várja.Valamikor venni kell!
Laporta érára mindig is jellemző volt a skótoskodás,de nem is kell madridot játszani.Pluszba még a stadion felújítás sem lesz két fillér! Jó ez így ahogy van.Van egy kész csapatunk.Motíválással nem lesz gond,sőt most mindenki a Madridra fog utazni,hogy megállítsák őket majd.Talán kicsit háttérbe is szorulunk és surranó pályán behuzunk annyi kupát amennyit csak lehet.pityi írta:Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni.Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége.
Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
Ez nem olyan biztos, hisz lehet, hogy Keirrison nem csak kölcsönbe megy a Valenciába(HA MEGY!), hanem örökbebarca0417 írta: gondolom Filipére gondolsz. amúgy Ibra se biztos hogy igazán tudná pótolni. Villa nem lesz rossz ide. Aztán lehet hogy 2 év múlva Keirrison lesz az elsőszámú csatárunk. Ibra meg nagyon drága, és emberileg sem idevaló.