Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért érdemelte volna meg jobban mint mondjuk Cancellara?piton írta:![]()
![]()
0 másodperc! Armstrong megérdemelte volna már most a sárga trikot. Hihetetlen. Már a kerékpározásba is lassan a tizedek,századok döntenek.
Nem. Contador elaludt, Lance meg résen volt, ennyi.kanty írta:Bennem Armstrong azzal, h megszökött azt keltette, h nem olyan erős és h Contadornak semmi fénivalója.
Régen sose csinált ilyet akkor hagyta a döntést a hegyekre, de most minden másodpercért nagyon hajt![]()
Szerintem Contadornak nem lesz ellenfele
Bennem Armstrong azzal, h megszökött azt keltette, h nem olyan erős és h Contadornak semmi fénivalója.Frank Rijkaard írta:Mekkora szakasz volt már így az elején is a Touron.A mezőny két részre szakadt, az esélyesek nagy része a második részében volt. Lance ennek köszönhetően most 20 mp-cel vezet Contador előtt. Popovich és Zubeldia valami félelmeteset dolgozott Armstrongnak.
Hajrá Popovich és Armstrong!
Azért raktam oda eztG-Jay írta:Ömm, ti miről is beszéltek? Azért elég egyértelmű volt, hogy Dani teljesen kiengedett a végén, majdnem el is számolva ezzel magát, ez nem Rossi zsenialitása volt. Most nem.(Bár ha van még egy kör... Razz )
a végén amit csinált nem volt semmi Rolling Eyes
Ömm, ti miről is beszéltek? Azért elég egyértelmű volt, hogy Dani teljesen kiengedett a végén, majdnem el is számolva ezzel magát, ez nem Rossi zsenialitása volt. Most nem.(Bár ha van még egy kör... Razz )
Igen, én is kérek arra mindenkit, hogy addig amíg "hivatalos" televíziómindorokke_barca írta:Talma kiesett!!!
Pedig egész jó köröket ment. Nagy kár!
Fenéért kell beírni a topikba... hihetetlen... Nehéz lett volna hallgatni?? ezért maradok fent, hogy megnézzem Talma versenyét erre....![]()
Talma kiesett!!!
Pedig egész jó köröket ment. Nagy kár!
Én valszeg a TV-s közvetítést fogom nézni.G-Jay írta:Na látom a tenisz erről elvette a figyelmet...G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner![]()
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=k-P8XQId ... re=related
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
Valaki fennmarad megnézni a futamotRemélem minimum olyan jó lesz mint a tavalyi...remélem ezúttal Dani is beleszól a győzelembe...
Én is nézni fogom,de neten. Az m1 csúsztatva adja, 23:20-tól!G-Jay írta:Na látom a tenisz erről elvette a figyelmet...G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner![]()
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=k-P8XQId ... re=related
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
Valaki fennmarad megnézni a futamotRemélem minimum olyan jó lesz mint a tavalyi...remélem ezúttal Dani is beleszól a győzelembe...