Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát... Messinek nem a védekezés a feladata, nem is tud jól szerelni, akkor meg fölöslegesen fusson utána teljes erőből? Ha megpróbálja szerelni, akkor lehet, hogy rosszul sikerül és pirosat kap.menczel írta:http://www.indavideo.hu/video/Argentina_-_Brazilia
egykérdésem van: Kaká miért futja le Messit?
Mert Messinek kavics ment a cipöjébe...tisztán látszik a felvételről.menczel írta:http://www.indavideo.hu/video/Argentina_-_Brazilia
egykérdésem van: Kaká miért futja le Messit?
A gondolatmenetem szerint, azért ilyen magas, hogy más klubbok ne próbálkozzanak megvenni Messit.bojankrkic27 írta:Szerinted jelzik??? Szerintem meg nem kell mit jelezni... ki adná el Messi-t???vkinga írta: Szerintem meg jelzik, hogy Messi nem eladó, és ezért ennyi az ára. Nehezen tudom elhinni, hogy Messi elmenne. A city magas összeget mondott, de nem ment.
Amúgy meg egyértelmű hogy nem fog elmenni, hiszen mint már ő is mondta csak abban az esetben távozna ha a klub akarná...
Ha rajtam múlna 5000millióeuró felett lenne a kivásárlási ára..![]()
Szerinted jelzik??? Szerintem meg nem kell mit jelezni... ki adná el Messi-t???vkinga írta: Szerintem meg jelzik, hogy Messi nem eladó, és ezért ennyi az ára. Nehezen tudom elhinni, hogy Messi elmenne. A city magas összeget mondott, de nem ment.
Szerintem meg jelzik, hogy Messi nem eladó, és ezért ennyi az ára. Nehezen tudom elhinni, hogy Messi elmenne. A city magas összeget mondott, de nem ment.ozsimiki írta:az egész kivásárlási árnak annyi a jelentősége,hogy ha valaki azt kipengeti és a játékossal is megegyezikakkor a klubnak köteles elengednie a játékost, bár lehet tévedek.
szóval azért szoktak nagyon magas kivásárlási árakat szabni, mert ha vki mégis leteszi,akkor a klub csak figyelő üzemmódra válthat,és a játékoson múlik az egész. de természetesen Messinél ilyesmitől nem kell tartani, meg többieknél se igen.
szóval ezzel csak azt akartam leírni,hogy lehetne 50milla is a kivásárlási ár csak, ha egy olyan játékosról van szó mint Messi,aki biztos hogy nem akar elmenni.
Messike írta:Köszi!Fernando írta:150.Messike írta:Mennyi is Messi kivásárlási ára???![]()
Szerintem ez eléggé kevés........nem??Ahooz képpest, hogy Messiről van szó.........
Már Valdes is ennyibe kerül............
És ha kifizetik akkor mi van?elbandi írta:Szerinted a city nem tudná kifizetni?bojanfan írta:nem mindegy hogy mennyi? úgyse fizetik ki azt az összeget. 95 millára is levihetnénk, úgyse fizetné ki senki.
Szerinted a city nem tudná kifizetni?bojanfan írta:nem mindegy hogy mennyi? úgyse fizetik ki azt az összeget. 95 millára is levihetnénk, úgyse fizetné ki senki.
Köszi!Fernando írta:150.Messike írta:Mennyi is Messi kivásárlási ára???
A döntőbeli fejese tény és való hogy nagyon nehéz volt, ennek ellenére nagyon is kétlem hogy a fejeseket gyakorolná magas számban edzéseken!!! Biztos hogy nem így van!! Ez egy ösztönös megoldás volt! Ebből látszik hogy zseni. Ez nem gyakorlott fejes....... szerintem....vkinga írta:
Nézzétek meg a góljait. Megfigyeltem, hogy Xavi és Messi is hihetetlenül jól együtt tudnak dolgozni, meg Eto'o-nak mennyi gólpasszt adott. Eddig csak Xavi labdáját sikerült a hálóba fejelnie. A döntőn a fejese nehéz volt. Biztos sokat gyakorolta.
Meg nemrég volt a sport klubbon, mikor még tényleg kicsi volt. Hát tényleg törpe. Remélem, ki tudja most magát pihenni, mert kemény szezon lesz.
A buszon még Danin volt az a sapka. Nekem is bejött. Aranyos volt benne. Nem bírja az italt. De hát még mindig ez legyen a téma, hihetetlen.bojankrkic27 írta:Egyáltalán nem volt gagyi a sapkájamessideco írta:Tenyleg hogy berugott... S milyen gagyi sapkaja volt...nagyon is jól állt neki.. főleg az egyéniségéhez passzolt... a kis földönkívüli manó
és mi a legjobb benne?!
hogy a MI MANÓNK!![]()
ElBartimaeus írta:Rendesen elkésve kívánok neki boldog születésnapot!
Amúgy nagyon tisztelem, hogy sokat jár vissza a családjához! Ritka sztem az ilyen, de ez nagyon tetszett, újabb jó pont az emberi oldalán!![]()
Egyáltalán nem volt gagyi a sapkájamessideco írta:Tenyleg hogy berugott... S milyen gagyi sapkaja volt...
hát bizony ő is csak emberből van, mint mindenki más...Capon írta:Neten néztem élőben az ünneplést Barcelonából. Feltünt mikor a buszok még a városban mentek, hogy Messi elég visszafogottan ünnepelt a többiekkel. Itt ott vigyorgott de semmi extrát nem láttam tőle. Aztán a záró kép ez volthttp://www.youtube.com/watch?v=BKz3I38P ... re=related egy pillanatig lehetett látni, hogy Messit a busz hátuljából húzzák többen és nagyon kész a srác aztán kapcsoltak a stadionba.
De végre megtaláltam azt a jelenetet. Biztos már sokan láttátok de akkor is be kellet linkelnem. Gudi vigyázott rá végig