ezt kifejtenédÓriási gond van ott

ebből a három jelzőből egyedül az érdeklődés jellemző a fórumra,hiszen;torrestoni írta: Szóval valahol számomra bizarr az itteni izgatottság, félelem, érdeklődés...
az,h hogy alakult ki ez a csapat,valóban nem követendő,és helyeselendő, viszont ha már kialakult, nem értem mi abban a bizarr,hogy kíváncsiak vagyunk elég sokan mit tudnak produkálni látványban, csapategységben a pályán. én szeretem nézni a játszó csapatokat,és ha a madrid ilyen lesz, nézni fogom, ahogy sok madridi nézte idén és máskor is a BARCÁT,mert szeretik a Focit.torrestoni írta: Szóval valahol számomra bizarr az itteni izgatottság, félelem, érdeklődés...
Csütörtök 9kor! Remélem ott már megjeleni a kopasz zseni is...nem tudom miért nincs ott sehol!Vki nem tudja Benzemát mikor mutatják be a Realnál?
Baromság, már bocs...kb mindenki lenyilatkozta már az MU-nál is, hogy CR dolgozik a legkeményebben az edzéseken, tovább marad még gyakorolni, stb. És most jót tett neki a váltás szerintem, új célok jöttek. Az első 2-3 évben biztos nem fog kiereszteni, aztán utána majd meglátjuk.Ez így van, bár van egy olyan érzésem, hogy CR kb. olyan már, mint ronaldinho, többet foglalkozik minden mással(zselézés, mosolygyakorlás, a megfelelő rózsaszín ruci kiválasztása ) , mint a futballal, és ez meg fogja bosszúlni magát.
Ez így van, bár van egy olyan érzésem, hogy CR kb. olyan már, mint ronaldinho, többet foglalkozik minden mással(zselézés, mosolygyakorlás, a megfelelő rózsaszín ruci kiválasztásasocio66 írta:azért mondjuk itt,hogy nagy az arca ronaldonak,meg hogy egoista,no de hát akire egy egész bernabeu kiváncsi..
annak talán lehet is mire..elképesztő felhajtás és parádé egy játékos bemutatásán..hihetetlen,megadják a módját a dolgoknak,az biztos.
egyébként üdv a la ligában,cr,reméljük itt is lenyűgöző dolgokat fogsz mutatni,mint tetted azt anno manchesterben.
azért ha mást nem is,annyit már elért perez,hogy le fogok ülni real meccset nézni-ahogy ti is-mert érdekes lesz nézni együtt ezeket a sztárokat.
azért mi jobbak leszünk
Ez így van. There is only one Ronaldo!Bányász írta:Engem csak annak a nyamvadt C betűnek a hiánya zavar...
A foci világának már volt/van egy R9-e...
ezzel egyetértek.socio66 írta:azért mondjuk itt,hogy nagy az arca ronaldonak,meg hogy egoista,no de hát akire egy egész bernabeu kiváncsi..
annak talán lehet is mire..elképesztő felhajtás és parádé egy játékos bemutatásán..hihetetlen,megadják a módját a dolgoknak,az biztos.
egyébként üdv a la ligában,cr,reméljük itt is lenyűgöző dolgokat fogsz mutatni,mint tetted azt anno manchesterben.
azért ha mást nem is,annyit már elért perez,hogy le fogok ülni real meccset nézni-ahogy ti is-mert érdekes lesz nézni együtt ezeket a sztárokat.
azért mi jobbak leszünk
Egyetértek veled, Kaka kicsitt a háttérbe szorult, pedig szerintem ő fontosabb és hasznosabb tagja lezs a Madridnak, mint a szépfiúBarcagirl24 írta:Lehet sokan nem fognak velem egyetéreteni, de mióta tény Ronaldo érkezése a sajtó meg ugy mindenki alig foglalkozik Kakával..![]()
Amugy nem értem mér vannak annyira oda érte a lányok, én is lány vagyok de mégis, egyáltalán nem tartom helyesnekmax egy kicsit
![]()
Ez a hisztéria, meg a telt ház nem más, mint a madrid szurkolók által kiállított szegénységi bizonyítvány a tavalyi keretükről. Már az is elég, ha céer kimegy a pályára. Ez már több, mint amit letettek tavaly az asztalra-még akkor is ha tavasszal remek sorozatuk volt.socio66 írta:nem semmi azért az az érdeklődés,ami cr-t övezi mostanság,ahogy olvasgatom a híreket odaát,már most nagy tömeg van a stadion előtt és még hol van a hivatalos műsor..
kaká első 'fellépésén' is 50 ezren voltak..
perez ezekkel az igazolásokkal nagyon felébresztette,maga mellé állította a drukkereket,akik nyilván vevők a szupersztárokra.
kíváncsi leszek pl. nálunk mennyien lesznek,meg milyen felhajtás lesz egy villa-bemutatáson mondjuk,aki azért hasonló kaliber,mint az előbb említett két játékos..
Igen, Madridban júliusban ünnepelnek, Barcelonában pedig május körül.Boixos írta:nekem az tökéletesen megfelel, ha ők a bemutatások körüli cirkuszban "jobbak", a pályán viszont nekünk menjen a bugi.