Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.07. 17:42:11

piton írta::o :o
0 másodperc! Armstrong megérdemelte volna már most a sárga trikot. Hihetetlen. Már a kerékpározásba is lassan a tizedek,századok döntenek. :roll:
Miért érdemelte volna meg jobban mint mondjuk Cancellara?

Egyébként csütörtökön kötelező néznie mindenkinek.Igen szép szakasz lesz.Lloret de Mar,Tossa de Mar és BARCELONA-i befutó!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
piton
Capitá del Barça

2009.07.07. 17:39:43

:o :o
0 másodperc! Armstrong megérdemelte volna már most a sárga trikot. Hihetetlen. Már a kerékpározásba is lassan a tizedek,századok döntenek. :roll:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.07. 17:32:43

omg :shock: picit szoros lesz a sárga trikós ügy,de a legmegfelelőbb helyre kerülhet...az más kérdés,h a hegyeket hogy fogja bírni.

GO LANCE!

lol megőrizte :lol: 0 másodperc Armstrong hátránya,na de ez van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.07. 17:31:39

Wow de meleg futam volt. :)

Volt itt minden,esések,izgalom nagy hajtás.Minden.

Remélem Armstrong nem szerzi meg a sárga trikót. :twisted: :)

Szerk:
Jó.Bravó Fabian. :) Igazából már kicsit besokalltam Armstrongtól.Armstrong így,Armstrong úgy.És ez még csak a negyedik nap...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.07.07. 17:33:23-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.07. 15:24:40

csapatidőfutam már tart,. boox telecomos csapatból egyik kanyarnál 4en is árokba kötöttek ki :shock: :D

a nagy csapatok még hátra vannak.

GO ASTANA, GO LANCE!

ha eléggé nyernek a csapatidő futamban, Lance sárga trikós 8)
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.07.06. 23:27:24

Ma elkezdődött a Római Teniszakadémia ezévi WTA-versenye!
Most csak bejelentem, de holnap kicsit több infóval jövök!
A szállásadóim mennének már aludni...
Ja, az MTV és a Sport1 közvetíti!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.06. 21:55:56

erről most lemaradtam,de gondolom még mostanában lesz hosszabb összefoglaló eurosporton, azt meglesem mindenképp.

GO LANCE!

Pedrosa szépet ment tegnap, viszont Rossinak bőven jó ez az eredmény is.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.07.06. 21:41:05

kanty írta:Bennem Armstrong azzal, h megszökött azt keltette, h nem olyan erős és h Contadornak semmi fénivalója.

Régen sose csinált ilyet akkor hagyta a döntést a hegyekre, de most minden másodpercért nagyon hajt :wink:

Szerintem Contadornak nem lesz ellenfele

:wink:
Nem. Contador elaludt, Lance meg résen volt, ennyi.
Az amerikainak céljai vannak, még szép, hogy nem akart lemaradni.
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.06. 20:24:13

Frank Rijkaard írta:Mekkora szakasz volt már így az elején is a Touron. :) A mezőny két részre szakadt, az esélyesek nagy része a második részében volt. Lance ennek köszönhetően most 20 mp-cel vezet Contador előtt. Popovich és Zubeldia valami félelmeteset dolgozott Armstrongnak.
Hajrá Popovich és Armstrong! :P
Bennem Armstrong azzal, h megszökött azt keltette, h nem olyan erős és h Contadornak semmi fénivalója.

Régen sose csinált ilyet akkor hagyta a döntést a hegyekre, de most minden másodpercért nagyon hajt :wink:

Szerintem Contadornak nem lesz ellenfele

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2009.07.06. 20:13:12

Mekkora szakasz volt már így az elején is a Touron. :) A mezőny két részre szakadt, az esélyesek nagy része a második részében volt. Lance ennek köszönhetően most 20 mp-cel vezet Contador előtt. Popovich és Zubeldia valami félelmeteset dolgozott Armstrongnak.
Hajrá Popovich és Armstrong! :P
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.06. 19:29:26

http://www.youtube.com/watch?v=xFwRh-N- ... re=related

Hát ez hatalmas, még 1 ok, hogy kedveljem a srácot :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
miihii
KHAL

2009.07.06. 15:05:08

G-Jay írta:
(Bár ha van még egy kör... Razz )
Ömm, ti miről is beszéltek? Azért elég egyértelmű volt, hogy Dani teljesen kiengedett a végén, majdnem el is számolva ezzel magát, ez nem Rossi zsenialitása volt. Most nem.
Azért raktam oda ezt :arrow: :P ,mert csak szórakoztam :wink:
Teljesen nyilvánvaló volt,h Danit tegnap nem lehetett megverni,max ő saját magát,ha elteszi a vasat.Spórolt a motorral a végén,azért dobálta el körönként azt a 3-4-5 tizedet.De hozzáteszem elég nagy marha (már bocs),h így centizget,amikor VALENTINO ROSSI jön mögötte!Nem biztos,h a helyében ennyire közel engedtem volna magamhoz az olaszt az utsó körre.A legminimálisabb hiba és ugrott volna a győzelem.De ő tudja,végülis bejött a dolog.Mégha elég cinkesen is végül.
Pedig segítettem a Dokit,ahogy tudtam,én is úgy csavartam a párnámat az utsó karikábam,mint Ő a gázkart :lol:
Kevés lett,de sebaj!A lényeg az,h már 9 pont az előny Jorgéval és 16 Kézivel szemben 8)
VALE második helyénél jobban bosszant,h Gaborino esetében bejött,amitől tartottam.Mivel itt még nem ment sosem,féltem,h nem fogja bírni.De azért továbbra is elég bíztatóan jön fel az új géppel!Csak így tovább,Talma!

Stoner valóban igen cudarul nézett ki,amikor bement a boxba :? Bár kifejezetten nem szeretem,de akkor is jobbulást neki!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.06. 08:52:36

a végén amit csinált nem volt semmi Rolling Eyes
(Bár ha van még egy kör... Razz )
Ömm, ti miről is beszéltek? Azért elég egyértelmű volt, hogy Dani teljesen kiengedett a végén, majdnem el is számolva ezzel magát, ez nem Rossi zsenialitása volt. Most nem.

Amikor beírtam hogy remélem beleszól a győzelembe, akkor ezt nem gondoltam hogy így alakul :lol: Nagyon örülök, mert az egyik legjobb pályán mutatta meg mit tud, olyan igazi Pedrosa-s rajt + előnyépítés volt. Ez is egy klasszikus futam volt, jót mentek a srácok.
Lorenzonak még fejben kell utól érnie Rossit. Remélem Stonernek nincs baja, megint a hasát fogta a végén...

FoRCA DANI PEDROSA :!:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.06. 00:25:54

Izgalmas futam volt, Pedrosa megérdemelte a győzelmet végig nagyon koncentráltan versenyzett.Rossinak jó a második hely igy is növelte az elönyét az összetettben... a végén amit csinált nem volt semmi :roll:

Talmán látszik, h kezdi megszokni a motort és egyre gyorsabb :) az elkövetkező versenyeken már stabil pontszerző lesz szerintem.

Izgalmas a bajnokság... a végén szerintem a Doktor lesz a világbajnok.Lorenzo nagyon gyors, de még nem elég higgadt. ezért sok pontot veszithet.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2009.07.06. 00:16:10

Sajna nem tudott körbeérni Talma az első Laguna Seca-i versenyén :cry: Na de semmi baj,dolgozni kell tovább és ha ilyen ütemben fejlődik Gábor,akkor sok szép pillanatot okozhat még nekünk.
Az eleje nem ment rosszul,bár az igazán nagy pengeváltások ma elmaradtak.Egyrészt Pedrosa nagyszerű futamának,amivel sikerült behúznia.(Bár ha van még egy kör... :P )
Lorenzonak meg itt lett volna egy nagy esély,h esetleg megfogja a Doktort,de elkapkodta.Annyira mondjuk én nem bánom,mivel gyoraabbnak tűnt az olasznál.ROSSI újra dobogós,fontos pontokat szerezve,így továbbb növelte az előnyét összetettben 8)
Krojf

2009.07.05. 23:28:37

mindorokke_barca írta:
Talma kiesett!!!
Pedig egész jó köröket ment. Nagy kár!

Fenéért kell beírni a topikba... hihetetlen... Nehéz lett volna hallgatni?? ezért maradok fent, hogy megnézzem Talma versenyét erre.... ](*,) ](*,)
Igen, én is kérek arra mindenkit, hogy addig amíg "hivatalos" televízió
nem sugározza a versenyt, addig hírzárlat legyen!
Tudom hogy az elsőség izgalma és varázsa különleges, de legyetek
tekintettel a többiekre is!
Nőljünk fel végre!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.05. 23:26:40

Nana!

Azért ebben nem hibás a kollega, minden relive közvetítésnél erre számítani kell,és nem benézni ide, főleg a net világában,ahol lehet élőben követni ilyenkor is. számtalan F1es,és Bl es (amikor ugye egy élő egy felvételről ment a szitu) példa volt rá, ez a topik erre való,aki nem akar értesülni róla,nem néz addig be, nem jó érzés így megtudni,de én is egy ilyen után tanultam meg,hogy addig nem nézek olyan topikot ahol lelőhetik a poénokat :wink:
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.05. 23:22:35

Talma kiesett!!!
Pedig egész jó köröket ment. Nagy kár!

Fenéért kell beírni a topikba... hihetetlen... Nehéz lett volna hallgatni?? ezért maradok fent, hogy megnézzem Talma versenyét erre.... ](*,) ](*,)
piton
Capitá del Barça

2009.07.05. 23:14:41

Talma kiesett!!! :( :( :?
Pedig egész jó köröket ment. Nagy kár! :(
Kép
Krojf

2009.07.05. 22:55:11

Ha már teleteniszeztük a topikot, akkor folytatom.
Holnap megyek egy hétre a Római partra, aholis az ezévre esedékes
WTA-versenyre kerül sor és ahol a Szávay Ági Fan Club elnökségi
tagjaként is hivatalos vagyok.
Az MTV és a Sport1 élőben közvetít minden napról, a műsorokat
a http://port.hu felől ki lehet bogarászni!
Az MTV versenypromójában már ezen a héten láthattatok párszor,
de a jövő héten ez sokszor elő fog fordulni velem/velünk.
Ági holnap Blanka húgával párosban, kedden pedig Marosi Kati ellen
egyesben kezd.
Szóval vigyázó szemeteket reánk vessétek!
Hajrá Ági!
K.
miihii
KHAL

2009.07.05. 22:45:05

G-Jay írta:
G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner :!:
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=k-P8XQId ... re=related
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
Na látom a tenisz erről elvette a figyelmet...
Valaki fennmarad megnézni a futamot :?: Remélem minimum olyan jó lesz mint a tavalyi...remélem ezúttal Dani is beleszól a győzelembe...
Én valszeg a TV-s közvetítést fogom nézni.
Szal tuti fent maradok.A tavalyi verseny is óriási volt.Hasonló ütközetre számítok,persze hasonló befejezéssel 8)
Bízom benne,h Talma végigmegy és akár több helyet is jön előre [-o< Ez nagy fa lesz a fejszéjének,hisz' korábban még sosem ment itt.De folyamatosan javított az időkön,ez pedig naon bíztató...
FOCA VALE ÉS HAJRÁ TALMAAA!! =D>
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.05. 22:31:44

Replay minden betűjével egyetértek, párszor hasonlókat megfogalmaztam, hogy egy Sampras,és egy Agassinak milyen ellenfelei voltak, míg Federer GS halmozó időszakában egy ennél jóval gyengébb Roddick volt,és később egy tinédzser salakmenő Rafa,aki más borításon még kevés volt. (persze akkor kaptam az ívet,h Rafa drukker vok,és csak azért írom, de már Rafa előtt is ez a véleményem volt)

Dani is jól összefoglalta az én gondolataimat is, azért annyit megjegyeznék,hogy Roddick nem olyan fiatal már, kicsit úgy írtál róla,mint aki előtt nagy jövő áll, kétségkívül képes lehet egy másodvirágzásra,de nem hiszem (sajnos),hogy lenne sansza jóval előrébb lépni. 4.hely talán meglehet.

Blake-t is említetted, Roddick még ő előtte robbant be picivel,aztán érte el sikereit, sose felejtem el pl Ausztrál Openen, azt hiszem El Aynaoui elleni maratonját, ahol döntő szett 21-19 re nyert Andy.
ugye megnyerte 2003ban az US opent,aztán jöttek fel a többiek szép lassan, ő meg beleszürkült úgy ahogy, míg tavaly,és most is voltak felvillanásai,ez a mostani elég szép:)

szóval Roddick egy üde színfolt,és egy szerethető játékos Amerika számára,és elég sok szurkoló számára,de azt az űrt még nem mostanában fogja betölteni se ő,se más szerintem. jelét se igen látni vmi amerikai zseninek...de persze Roddick eredményei,és még az előtte álló pályafutása is biztató lehet,gondolom ennyi év után,már az amcsik is lejjebb adták az igényeiket.

Federer eredménye egyedülálló(eddig), jelentősen nagy siker, ahogy Krojf írta, nem lehet megkerülni,történelmi figura lett méginkább, de azért nem véletlen hogy jó páran kesergünk azon,hogy az adott időszak zsenijei nem mérhetik össze a tudásukat pályájuk csúcsán, ez lehetetlen, pedig csodákat láthatnánk,vagy lehet,h meglepetéseket
:P
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.05. 22:20:08

Én meg ezt nyomom be:
http://www.youtube.com/watch?v=4-1qYRqf ... re=related

Mondjuk úgy, volt egy-két szép megoldás! :wink: A 2 legnagyobb! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
piton
Capitá del Barça

2009.07.05. 22:18:48

G-Jay írta:
G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner :!:
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=k-P8XQId ... re=related
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
Na látom a tenisz erről elvette a figyelmet...
Valaki fennmarad megnézni a futamot :?: Remélem minimum olyan jó lesz mint a tavalyi...remélem ezúttal Dani is beleszól a győzelembe...
Én is nézni fogom,de neten. Az m1 csúsztatva adja, 23:20-tól! :evil: :?
Remélem Talmának sikerül a pontszerzés és meg tud vkit előzni. Canepát el lehet kapni.
élő ingyenes video, a verseny előkészületeiről: http://www.motogp.com/en/Live+Video/
Kép
piton
Capitá del Barça

2009.07.05. 22:14:38

Most nem nyomom tele a fórumot képekkel,mert ez itt nem jellemző,de azért ezt a 2-őt beteszem. Még is csak egy történelmi pillanatnak lehetünk tanui!

Kép

Kép
Kép
Válasz küldése