Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bátorítsd a játékosokat, ne szidd le őket egy-egy rosszabb eredmény miatt, illetve próbálj néhány szerződést is megkötni, hogy jobb legyen a kedve. A csapat morálja az egész csapat hangulatát jelzi, azaz a játékosok hangulatának összessége.messideco írta:Helo. 3 napja játszok a játékon. A csapatom morálja nagyon alacsony(nem a játékosoké). Mit lehet csinálni, hogy jobb legyen?
varnagykrisztian írta:Sziasztok!Már nagyon "untam" a Barcás mentésemet ezért kiváncsiságból kezdtem egy szezont a Boca Juniors-al!2001-től játszom manageres játékokkal de még argentinában sosem edzősködtem!Az apertura-t megnyertem 1 pontal a San Lorenzo, és kettővel a River Plate elött pedig mindkettötől kikaptam, begyüjtöttem a Copa Sudamericana-t a Pelmeiras ellen 4-2-re, két 2-1 sikerrel!A csapatban kiemelkedően teljesít Battaglia, Riquelme, Palacio, de a veterán Abbondanzieri és Palermo is jól teljesít!A legjobb 3 góllövőm Palacio (21 mérk./16 gól), Palermo (21/10), Riquelme (23/9), most jön a clausura!SZURKOLJATOK!!![-o<
FOLYT.KÖV.
hát oks csak visszanéztem már több mint 10 oldalt de sehol nem találtam még szót se róla...fcbarca0827 írta:Olvass vissza 1-2 oldalt (lehet, hogy többet)! Sokaknak ez a baja a játékkal, de végül mindenkinek sikerül feltelepítenie! Sog segítség van itt leírva, csak olvass vissza!!!Barcaádám írta:....
Olvass vissza 1-2 oldalt (lehet, hogy többet)! Sokaknak ez a baja a játékkal, de végül mindenkinek sikerül feltelepítenie! Sog segítség van itt leírva, csak olvass vissza!!!Barcaádám írta:....
Torghelle "AIR" Sanyisoadroli írta:Gera.Dzsudzsák,Hajnal,...LipcseialbicelesteX írta:Kössz!Értem!Most az Ajax-al kezdtem egy új szezont és arra gondoltam hogy viszek ki pár magyart magamhoz!Köteles lesz a kapusom,Juhász az egyik védőm,Huszti is jön valamint Tisza és Priskin és kölcsönbe elhozom Németh-et a Pool-ból!Kicsit magyar lesz a gárda de kell az ember mivel el is passzolok jó néhány játékost aki szinte mind légiós!Egyébként tudnátok ajánlani magyar játékost még akit érdemes lenne vinnem?
www.fmhungary.hufcjoc írta:esetleg vmi adatbázis frissítés van a gamehez? előre is kösz
Elvileg elfut rajta, nekem 512 RAM-al és 1.6-os Celeron procival is ment az FM.csabooo írta: A számítógépem:
Rendszer:
Microsoft Windows XP
Profesional
2002-es verzió
Szervízcsomag 3
Számítógép:
AMD Semnpron(tm) Processor
2800+
1.61 GHz,1.25 GB RAM