Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tim írta:Caesar, hogy a germánokat megfélemlítse, kétszer kelt át a Rajnán, melyen Andernach és Koblenz közt ő épittetett először hidat. Rövid időre visszaszorította is őket, aztán megint előbújtak az erdőkből, sőt átkeltek a Rajnán is, mint a sugamberek az 53. év őszén, s kirabolták a római tartományt.Demonhunter írta:Julius Caesar a gallok ellen harcolt![]()
A germánok pedig fiatalabbak mint a magyarok (szkíta-hun-avar-sumér-perzsa)
Bár való igaz hogy a gallokkal többet háborúzott.
Sokan emlegetik a sumér rokonságot,meg még egyebet is..Ezen viszont végképp nem értem mi titkolnivaló lenne. Kinek lenne érdeke erőltetni a finn-ugor rokonságot?!
U.I:A hoax (angol eredetű vándorszó, jelentése: „beugratás”, „megtévesztés”, „átverés”, „álhír” vagy „kacsa”) leggyakrabban az e-mailben terjedő álhírek, kacsa-lánclevelek különféle változatait jelöli, bár az átverés gyakran kiegészül honlapokkal, illetve nemritkán az írott sajtó vagy a tv is hajlamos átvenni.
Caesar, hogy a germánokat megfélemlítse, kétszer kelt át a Rajnán, melyen Andernach és Koblenz közt ő épittetett először hidat. Rövid időre visszaszorította is őket, aztán megint előbújtak az erdőkből, sőt átkeltek a Rajnán is, mint a sugamberek az 53. év őszén, s kirabolták a római tartományt.Demonhunter írta:Julius Caesar a gallok ellen harcolt![]()
A germánok pedig fiatalabbak mint a magyarok (szkíta-hun-avar-sumér-perzsa)
Előbb szerkesztettem hozzá kicsit későn, elkerülte sztem a figyelmedet.Demonhunter írta: Én azt hallottam hogy a sumér írás a rovásírásból fejlődött.
MaxK írta:Bizonyított tény, hogy a ezer éves sumer írásra hasonlító írást találtak egy Tatárlakai (erdélyi) agyagtáblán. Csak erről nem igen akarnak tudomást venni. Milyen is lenne, ha kiderülne, hogy az eddigi feltételezések miszerint az az első írás, hamisnak bizonyulnának.Tim írta:Az viszont tényleg érdekelne hogy milyen ősmagyar feliratokat találtak a világban.
Ja, és a lényeget nem mondtam. Arrol a tábláról, több jel is erősen hasonlít a ma székely-magyarnak nevezett rovásíás jeleihez.
![]()
Ő az
Bizonyított tény, hogy 7 ezer éves sumer írásra hasonlító írást találtak egy Tatárlakai (erdélyi) agyagtáblán. Csak erről nem igen akarnak tudomást venni. Milyen is lenne, ha kiderülne, hogy az eddigi feltételezések miszerint az az első írás, hamisnak bizonyulnának.Tim írta:Az viszont tényleg érdekelne hogy milyen ősmagyar feliratokat találtak a világban.
Ez valószínűleg egy hoax...Szerepel is az urban legends oldalán.Demonhunter írta:...
Figyelj, maximálisan egyet értek veled, aki tud, menjen! Erre való a nyár!MeNnOn írta:áá sziasztok bocs muszáj leírnom mert már nem bírom:D
nagyon szánalmas hogy nemtudom hány éves létetekre a gép elött élitek életetek, bassszus nyár van menjetek ki a strandra vagy csajozzatok bulizzatok:D
nehogy már 20éves létetekre az legyen a legnagyobb gondotok hogy kit igazolt a sporting gijonjéé .na m1
peace
Nincs állam, nincs király.Demonhunter írta:Mondj egy szlovák királyt!
Magyarországot értem. Közép-Ázsia megint okés. Japán szintén. Indián vidékek és Skócia szintén. De Közép-Afrikai?Demonhunter írta:. Magyarországon és Közép Ázsia Ural környékén, de nem a szláv területeken, 2. A Távol Keleten Kínában és Japánban, 3. Közép Afrikában, 4. Az amerikai Indián vidékeken és 5. Skóciában." Hát majdnem leültem! Ezek a foltok ugyan is hajszálra azonosak a pentatonikus zene 5 nagy foltjával és a Penfield Bizottság féle vércsoport foltokkal!"
Na, akkor ezt is megbeszéltük.csababarca írta:MaxK írta: Nem, félreértetted. Ha nem foglalkoztat, egy dolog.
Aki azt mondja, hogy nem kell, nincs esély, minek. Ezekről az emberekről van szó....
Értem amit mondani akarsz...
Azt én sem mondom hogy nem kell,azt pláne nem hogy minek,viszont ahogy telik az idő,egyre kevesebb esély marad.és ez tény.
p.
MaxK írta: Nem, félreértetted. Ha nem foglalkoztat, egy dolog.
Aki azt mondja, hogy nem kell, nincs esély, minek. Ezekről az emberekről van szó....
Nem, félreértetted. Ha nem foglalkoztat, egy dolog.csababarca írta:Hittek benne persze...most is lehet benne hinni,és kell is...
Én csak azt mondom hogy nem rosszabb magyar az,akit ez nem annyira foglalkoztat
Várj... nem mindegy, hogy akaratuk ellenére kerültek más országhoz vagy őseik beköltöztek Magyarországra. Magyarország 1000 évig fennált, 100 év ehhez képest semmi. Folytatom privátban, nem akarok itt politizálni.MichaaBee írta:MaxK én téged maximálisan megértelek és átérzem mondandód lényegét, ugyanúgy, mint a határontúli magyarság helyzetét. És igenis magyar vagyok és fáj trianon, de objektívan nézve vica verza a románok, szerbek és szlovákok szorulnának határon túlra és nekik lenne fájó ez az egész. (jóval több, mint 6 millió ember, de ez részlet kérdés, nem szeretnék bele menni.) Azzal nem jutunk előre, ha még mindig azon vesződünk, hogy mi volt lassan 100 éve. Inkább építsük a jövőnket!
peace![]()
Két világháború között hittek benne, mindenki. A llegbaloldalibb ember is.MichaaBee írta:
DE! nem fogják visszacsatolni a területeket,sem akkor ha petíciókat töltögetünk ki,sem más cselekvéssel sem.
Pláne a mostani gazdasági helyzetben,amikor az ország a 10 millió lakosát nem tudja eltartani normális szinten...
szerk.: MishaaBee-nek igaza van,mostmár nehéz lenne visszacsatolni azokat a területeket,hiszen azért a magyarság egy része bizony keveredett a románokkal,szlovákokkal...elszúrták a magyar politikai vezetők ezt még anno...
MaxK írta: Erdélynek 20%-a magyar (Nem, nem ennyi. Ennyi vallja be.) És csak 73-4% román.
Ez közel másfél millió magyar. Tudod mit jelent ez?
Körülbelül 6 millió magyar él határon túl. Fel tudod te ezt fogni, hogy mit jelent nekik? Tudod mit kell türniük minden nap? És szerinted ki fog segíteni nekik, ha nem mi, csonkahoni magyarok?
Netes petíciók valóban nem érnek semmit, de kiút igen is van, addig amíg nem adjuk fel.
Egyébként meg, "Az a magyar, akinek fáj Trianon"
szerk. Megkérdezhetem egyébként a korodat? persze csak ha publikus...
Erdélynek 20%-a magyar (Nem, nem ennyi. Ennyi vallja be.) És csak 73-4% román.MichaaBee írta:Mintha ettől visszaadnák az elvett területeket... Nincs értelme az egésznek, Erdély is gyakorlatilag több, mint 80% román, Szlovákia meg 90% szlovák, nem sok értelme van mostmár. Szerintem már késő, sajnos![]()
Nem tartom sokra a netes petíciókat, semmit nem érünk el velük, ebben teljesen igaza van Taibinak. Nincs kiút az egészből, azzal foglalkozzunk, ami van, nem azzal ami volt, a gazdaságot kell rendbe rakni.
bocs, ha túlpolitizáltam![]()
A kirekesztés az első lépés a rend felé.Varga Tamás írta:Az öntudat kétségbe vonása azon magyaroknál, akik ezzel nem értenek egyet, vagy feleslegesnek tartják, megalapozatlan és kirekesztő.
Amíg az emberek többsége úgy érzi, hogy nincs értelme az egésznek, és nincs kiút, addig nem is lesz...MichaaBee írta:Mintha ettől visszaadnák az elvett területeket... Nincs értelme az egésznek, Erdély is gyakorlatilag több, mint 80% román, Szlovákia meg 90% szlovák, nem sok értelme van mostmár. Szerintem már késő, sajnos![]()
Nem tartom sokra a netes petíciókat, semmit nem érünk el velük, ebben teljesen igaza van Taibinak. Nincs kiút az egészből, azzal foglalkozzunk, ami van, nem azzal ami volt, a gazdaságot kell rendbe rakni.
bocs, ha túlpolitizáltam![]()
Én is magyar vagyok, és ez jutott elsőre eszembe erről:Demonhunter írta:Magyarok!
Aki érez magában némi öntudatot, az írja alá ezt a petíciót! Igazságot Magyarországnak! Nem! Nem ! Soha!
http://www.petitiononline.com/trianon/p ... -sign.html
![]()
![]()
Ahogy Lui is említi lentebb, az ilyen netes petíció 10millió aláírással is egyenlő a nullával. Kutyát se érdekli.faithnomore írta:az a baj hogy túl sok embernek ilyen a hozzáállása az ilyen dolgokhoz mint neked Taibi
ezért nem vagyunk sehol
sztem Taibi csak arra gondolt, hogy ilyen netes bohóckodásból nem lesz semmi.faithnomore írta:az a baj hogy túl sok embernek ilyen a hozzáállása az ilyen dolgokhoz mint neked Taibi
ezért nem vagyunk sehol