Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Romario azért nem az a kategória........a sérülés elötti Ronaldo pedig jobb volt a mostani Ronaldinho-nál...Boixos írta:ronaldo rendkívül jó zsugás, még így 100 kilósan is. elég volt látni, amikor 2 méteren 4et vert rá a cannavarora a bl visszavágójukon. kb. az a kategória sztem, mint a romario volt.
ronaldinho viszont zseni.
hát akkor:Swineherd írta:játékosaVito írta: ...legjobb mije???:
csatára![]()
v. játékosa?
ha nem sérül meg, lett is volna
játékosaVito írta:...legjobb mije???:Swineherd írta:
többé kevésbé én egyetértek.....bár szerintem még mindíg lehet minden idők legjobbja
csatára![]()
v. játékosa?
durván a háromnegyedébe igazad van...Charlie írta:sződliget![]()
![]()
Henry rúg 30gólt 1 idényben minden fronton,Ronaldo is 30at minden fronton,énneghasonlítgatnám össze ezt a 2játékost,mert mind2 hatalamas császár,Ronaldo pedig mindenidők legnagyobbja lehetett volna ha elkerüli a súlyos sérülése,és megpróbál a játékkal foglalkozni,nem csak a maccáival!Henrynak az előnye hogy ő magának is megcsinálja a helyzetet,Ronaldot általában pedig kiugratják,régen ő is magának megcsinálta.
C.
Abszint?redlions írta:Nem iszol... Te vedelsz!LG írta:Te nekem ilyet nemongyá h én iszokEn nem iszok alkoholt, mert nem szeretem. En csak A-betus italokat szeretek: asort, abort, apálinkát
![]()
![]()
Nem iszol... Te vedelsz!LG írta:Te nekem ilyet nemongyá h én iszokEn nem iszok alkoholt, mert nem szeretem. En csak A-betus italokat szeretek: asort, abort, apálinkát
![]()
idézet: "az a kitfista az eurobarca szégyene" látom itt téged szeretnek nagyon ki leszel bannolva!!!!Kitfisto írta:Takarodj te kutya!
két külön kaliberű............én csak beszálltam a vitába!!!Charlie írta:sződliget![]()
![]()
Henry rúg 30gólt 1 idényben minden fronton,Ronaldo is 30at minden fronton,énneghasonlítgatnám össze ezt a 2játékost,mert mind2 hatalamas császár,Ronaldo pedig mindenidők legnagyobbja lehetett volna ha elkerüli a súlyos sérülése,és megpróbál a játékkal foglalkozni,nem csak a maccáival!Henrynak az előnye hogy ő magának is megcsinálja a helyzetet,Ronaldot általában pedig kiugratják,régen ő is magának megcsinálta.
C.
többé kevésbé én egyetértek.....bár szerintem még mindíg lehet minden idők legjobbjaCharlie írta:sződliget![]()
![]()
C.
te biztos okos vagy nagyonKitfisto írta:Takarodj te kutya!
Az Arsenalban tényleg ő a király, de más csapatban soha, de soha nem bizonyított....A tavaszi teljesítménye Ronie-nak pedig simán volt olyan, mint Henry-é bármikor a szezonban...LG írta:Az igaz, h Henry a válogatottban 0, de az Arsenalban o a királySztem jelenleg jobb mint Ronaldo, de a régi Ronnienak a kozelében sincs. Amugy sztem jelenleg Adriano a legjobb csatárposzton, ráadásul még csak nemrég toltotte be 23. életévét