Morminho írta:A State of Trance-ről kérdeznék. Én most az iTunes-ban subscribeoltam a State of Trance Podcastra, és a 87-es epizódot töltötte le nekem. Ezt Armin van Buuren dobta össze, 5 számból áll, 17 perc. Ez a Stat of Trance ez mindig csak ennyi? Mintha én valami olyasmit hallottam volna, hogy abból volt már 400-ik epizód is. Akkor most hogy van ez?

De még mennyire, hogy volt...micsoda egy mix volt az atyavilág.
Ez Armin van Buuren mixműsora ami már elég régóta fut. A legjobb trance zenéket válogatja össze Armin és mixeli össze (kiválasztja a számára legjobbat:ez a Tune of the week, valamint a közönség által legjobban kedvelt zenét: a Future Favourite-t), általában egy 20-22 számból álló mixet szokott csinálni, ami kb. 2 órás szokott lenni. Minden csütörtök este 10 órától (asszem) hallható az egész világon (Hollandiából sugározza a DI.fm), Magyarországon csak Budapesten a Roxy Radio adja. Azt még jobb ha tudod, hogy ez a világ leghallgatottabb mixműsora.
Én is imádom, minden péntek reggel már szedem is lefele, így jól telik minden pénteki munkanapom!
Tegnap este volt a 411. adás (pont most hallgatom

), elég sok kedvencem van eközött is.
Pl:
Armin van Buuren vs. Cosmic Gate - F.A.V. Rain (Armin van Buuren Mashup)
vagy
John O’Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)
vagy
Dennis Sheperd - Black Sun (Ronski Speed Remix)
és még sok más jóó zene! Én körülbelül a 365. résztől hallgatom folyamatosan minden héten és nem tudom megunni!
Armin 4ever