Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bevallom férfiasan,elkerülte a figyelmemet...Replay írta:Ha kicsivel lentebb olvasol, irtam egy kis kedvcsinálótBányász írta:Holnap kezdődik a Tour de France!
Armstronggal és egy nagyon erős Astanával.Szerintem egy nagyon jó tourt nézhetünk.Kíváncsian várom.
Go Andy Schleck és Menchov!Meg a spanyolok!
Régóta nézem a Tour-t, de ennyi nagy név egyszerre még sosem volt a mezőnyben, óriási csata várható.
Igen én is vártam, hogy jöjjön a hozzászólás yelwaztól. De nem kell előröl kezdeni, majd rá ér amikor Lancet sárgába látomozsimiki írta:jelwaz írta:Hát nem tudom van-e épeszű ember, aki Lance Armstrong győzelmét elfogadhatónak találná ezen a Touron. Ha megnyerné az még a legnagyobb fanatikusainak is fel kellene nyitnia a szemét, hogy bizony [auto_cenzúra] van a palacsintában... Nem baj, én csak azért örülök a "szertáros" indulásának, mert nagyon reménykedem, hogy lebukik végre. Persze lesznek mások is, de azokból legalább nem lesz "isten"...
De bizom egy jó Tourban, legyen jó fordulatos, és boldog leszek. És legyen egy kolumbiai szakaszgyőzelem KÖNYÖRGÖM!!!![]()
![]()
már hiányzott is a kis eszmecserénk, majd lesz rá két hetünkszerintem sem nyeri meg a bicajsport egyik legnagyobbja
öreg már hozzá, még jó,h pár most elemében lévő gyerek ilyen korára kocsival se fog annyit levezetni,mint most Lance elkerekezik,és azért nem a mezőny közepén végez az is biztos.
jelwaz írta:Hát nem tudom van-e épeszű ember, aki Lance Armstrong győzelmét elfogadhatónak találná ezen a Touron. Ha megnyerné az még a legnagyobb fanatikusainak is fel kellene nyitnia a szemét, hogy bizony [auto_cenzúra] van a palacsintában... Nem baj, én csak azért örülök a "szertáros" indulásának, mert nagyon reménykedem, hogy lebukik végre. Persze lesznek mások is, de azokból legalább nem lesz "isten"...
De bizom egy jó Tourban, legyen jó fordulatos, és boldog leszek. És legyen egy kolumbiai szakaszgyőzelem KÖNYÖRGÖM!!!
Roddick rengeteget fejlődött, nem lenne egyszerű dolga Federernek, de talán igazad van és Murray jobban megnehezíthetné a svájci dolgát.lluisllach89 írta: Roddicknak kijárna ez a döntő, csak szerintem akkor 3 szettes döntő lesz megint, mert játékban csak Murray venné fel vele a versenyt
Roddicknak kijárna ez a döntő, csak szerintem akkor 3 szettes döntő lesz megint, mert játékban csak Murray venné fel vele a versenytKluivertinho írta:Roddick és Murray nagyon nagyot játszanak egymással, aki teheti nézze!
1-1 az állás és a 3. szettben éppen most brékelte Roddick Murrayt. 3-1 az amerikainak és ő adogat.
Nézz meg egy hegyi szakaszt ahol 1millió ember van a helyszinen és a szurkol a kedvencének és akkor TALÁN ráébredsz, h hogyan lehet szeretni ezt a sportot.socio66 írta:és ezt Te komolyan is gondolod..?kanty írta:és az fog végül nyerni aki tisztességes módszerekkel éri el, h a legjobb legyen.![]()
abszolút tiszteletben tartom egyébként azt,hogy itt néhányan várják a tourt, de én tényleg nehezen hiszem el,hogy hogyan lehet tiszta szívből szurkolni itt a versenyzőknek,vagy egyáltalán szeretni ezt a sportot.
annyi versenyző bukott már meg és annyira de annyira nyilvánvaló tény,hogy tisztán nem lehet az elején végezni..
az én szememben ez a sport már annyiszor leírta magát,hogy egyszerűen képtelen vagyok érdeklődéssel figyelni.
csak csalódnék szvsz.
Tiebreak-ben ez kevés szokott lenni Federer ellen,1szerűen klinikai pontossággal hozza őket pl Söderling ellen isozsimiki írta:
Wimbledon:
Federernek ez simábban lesz meg sajnos,mint a Garoson,azért még Tommy tartja magát,de mit sem ér,ha Tiebreakben nem teszi oda magát nagyon.
és ezt Te komolyan is gondolod..?kanty írta:és az fog végül nyerni aki tisztességes módszerekkel éri el, h a legjobb legyen.
Ha kicsivel lentebb olvasol, irtam egy kis kedvcsinálótBányász írta:Holnap kezdődik a Tour de France!
Armstronggal és egy nagyon erős Astanával.Szerintem egy nagyon jó tourt nézhetünk.Kíváncsian várom.
Go Andy Schleck és Menchov!Meg a spanyolok!