Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez aztan igen... Ha megmondod mikor kapott Aranylabdat mar asz is leszelvillabarca írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/im ... 44461.html
Ez érdekes! MU másodosztályból igazol?
Kellemes nézelődést!lui1698 írta:Hy,
Egy hete nem ültem netközelben, meg újságot se nagyon olvastam, így aztán szépen lemaradtam átigazolások terén.
Valaki összefoglalná a hét fontosabb eseményeit röviden?
Kössz
Miért nem olvasol vissza?lui1698 írta:Hy,
Egy hete nem ültem netközelben, meg újságot se nagyon olvastam, így aztán szépen lemaradtam átigazolások terén.
Valaki összefoglalná a hét fontosabb eseményeit röviden?
Kössz
Én nagyon szeretem Owen-t. Madridba igazolása volt élete hiába így igaz.Fernando írta:Bár úgy lenne. Akkora hiba volt Madridba igazolnia. Ott eléggé tönkre tette a karrierjét.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/va ... 44381.html
érdekes fordulat...nem szeretem a MU-t( enyhén szólva...), de kíváncsi vagyok, ha valóban leigazolják mit fog alkotni ott...
Szerk: Már átesett az orvosi vizsgálatokon is.
www.atigazolasok.gportal.huCsoppy írta:mondjatok valami siteot ahol rendszerezve vannak az igazolások pls
Bár úgy lenne. Akkora hiba volt Madridba igazolnia. Ott eléggé tönkre tette a karrierjét.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/va ... 44381.html
érdekes fordulat...nem szeretem a MU-t( enyhén szólva...), de kíváncsi vagyok, ha valóban leigazolják mit fog alkotni ott...
Hát pont ez az....ebbe bukik majd Perez. Ha nemjön össze ez az év megint kicseréli a fél csapatot, és nem lesz összeszokás...márpedig én sem hiszem, h ebben az évben a Real úgy teljesít, ahogyan sokan várják.Szerintem ez a Madrid jobb lesz mint az idei.
Viszont szerintem csak a 2010 év lesz az övéjük.
Legalább is szerintem minimum egy fél év míg összeszoknak.
Ebből kifolyólag szerintem a Barca lesz a bajnok.
10/11 szezontól már jobban félek.
Ámen!Lionel85 írta:Majd rájön, hogy mégis az utánpótlás a fontosabb, mint az újabb "galaktikusok" megvétele, és akkor jön számára az isteni szikra: megveszi a Barça Atléticet.
Végülis nincs más alternatíva Alvés cseréjének? Saltorról lemaradtunk, más csere-jobbekk neve nem merült fel?Titinho írta:Bruno Saltor is a Barca kiszemeltje volt, de ő is elfogadta a Valencia 3 éves szerződéstervezetét, ingyen került a Valenciához.
Majd rájön, hogy mégis az utánpótlás a fontosabb, mint az újabb "galaktikusok" megvétele, és akkor jön számára az isteni szikra: megveszi a Barça Atléticet.Ticsi 23 írta:Azért arra már most kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Perez barátunkal, ha idén se nyernek semmit a fiai.
Én is kíváncsi vagyok. Remélem nem nyernek semmit, de akkor aztán már nem tudja majd ráfogni, hogy gyenge a keretTicsi 23 írta:Így van! Had igazoljanak nyugodtan akit akarnak, majd úgyis a pályán dől el minden cím sorsa, és a játékosoknak nem a neve, hanem a mutatott játéka fog dönteni. Azért arra már most kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Perez barátunkal, ha idén se nyernek semmit a fiai. Nagyon mást már nehéz lesz igazolnia, de persze tuti megpróbáljaKatalán88 írta:Na BenzemaReal Madrid
(ha volt bocsi)
Ez már kezd idegesíteni, hogy minden nagy sztárt leigazolnak. Csak azzal tudom magam nyugtatni, hogy a Barca utánpótlásával nem tudják felvenni a harcot SOHA!![]()
![]()
!
Hajrá FC BARCELONA!!!
Így van! Had igazoljanak nyugodtan akit akarnak, majd úgyis a pályán dől el minden cím sorsa, és a játékosoknak nem a neve, hanem a mutatott játéka fog dönteni. Azért arra már most kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Perez barátunkal, ha idén se nyernek semmit a fiai. Nagyon mást már nehéz lesz igazolnia, de persze tuti megpróbáljaKatalán88 írta:Na BenzemaReal Madrid
(ha volt bocsi)
Ez már kezd idegesíteni, hogy minden nagy sztárt leigazolnak. Csak azzal tudom magam nyugtatni, hogy a Barca utánpótlásával nem tudják felvenni a harcot SOHA!