Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezután most jössz azzal, hogy abban hibádzik, hogy nem vagy elfogult.zsuni, tessék ezt írtad ekkor: 2009.07.01. 23:28:17 írta:azért vagyok elvakult mert xavi nálam nem top10es. hát akkor elvakult realos vagyok.
te aztán nagyon megmondtad a frankót, ügyes gyerek vagy!Még mindig értelmesebben magyarázta, mint te az elfogultságodat... Rolling Eyes legalábbis ennek a kettőnek több köze van egymáshoz, mint a te elfogultságodanak, Xavi "toptizességéhez"...
Örülök, hogy néha még átjársz leckéket adni mindenkinek... Rolling Eyes
Ha most arról kezdenénk el beszélni, hogy mekkora nullák voltatok tavaly és a Tricampeones csapat lealázott titeket, akkor egyből az igazolásokról dumálnátok, mondván az csak tavaly volt. Ennyi erővel az igazolások hatása megy csak jövőre lesz. Szevasz...
Még mindig értelmesebben magyarázta, mint te az elfogultságodat...zsuni írta:ó, így már érthető. jobb mert jobb és csak és kész. akkor legyen jobb. decembert meg még meglátjuk, van még kemény fél év addig.Messi jobb mint Ronaldo.
Ronaldonak van aranylabdája Messinek decemberig még nincs.
Tehát nem bizonyít semmit.
ó, így már érthető. jobb mert jobb és csak és kész. akkor legyen jobb. decembert meg még meglátjuk, van még kemény fél év addig.Messi jobb mint Ronaldo.
Ronaldonak van aranylabdája Messinek decemberig még nincs.
Tehát nem bizonyít semmit.
a mostanában lehet az elmúlt 10 évben is.Tudod, ott volt az a szó, hogy mostanában... Ezzel első felvetésedre válaszoltam is.
zsuni írta: 2:nem bizonyít semmit az, hogy az egyik focista aranylabdás a másik meg nem, hogy kettőjük közül melyik a jobb? hát ez meg nocomment
Tudod, ott volt az a szó, hogy mostanában... Ezzel első felvetésedre válaszoltam is.zsuni írta:ekkora badarságot régen ovlastam. már nem azért de 1: egyéni címek gólra? akkor most forlán lesz az aranylabdás? hogy lett figo zidane cannavaro nedved kaká aranylabdás? mind 42 gólt lőttek? aranycipősők voltak? nem hiszem.
2:nem bizonyít semmit az, hogy az egyik focista aranylabdás a másik meg nem, hogy kettőjük közül melyik a jobb? hát ez meg nocomment
ekkora badarságot régen ovlastam. már nem azért de 1: egyéni címek gólra? akkor most forlán lesz az aranylabdás? hogy lett figo zidane cannavaro nedved kaká aranylabdás? mind 42 gólt lőttek? aranycipősők voltak? nem hiszem.z egyéni címek pedig köztudottan mostanság arra mennek, ki hány gólt lő. Cé lőtt 42-őt, övé lett. Azzal, hogy most ezt felhoztad, nem bizonyítottál semmit.
mrjoe írta:Hagyjátok már ezt, hogy emberileg milyen Ronaldo. Úgy beszéltek róla, mintha ismernétek. Érdekes, hogy akikkel eddig együtt dolgozott azok mind jó véleménnyel voltak róla. De nem baj biztos neked van igazad. Gondolom jó sokat beszélgettél már vele, hogy megítéld az emberi tulajdonságait...
Minden rosszindulat nélkül mondom!ferninho írta:szerk, ami itt megy az nevetséges... annyira elfogultak vagytok és krixkrax se nézitek a realt...
így nem lehet normálisan fórumozni...
A fél világon kívül, SAF is nyilatkozott róla, még mikor náluk játszott, hogy visszavehetne az arcából, nem kellene annyit színészkednie, meg úgyviselkednie 1-2 esetben mint valami hímringyó...mrjoe írta: Hagyjátok már ezt, hogy emberileg milyen Ronaldo. Úgy beszéltek róla, mintha ismernétek. Érdekes, hogy akikkel eddig együtt dolgozott azok mind jó véleménnyel voltak róla. De nem baj biztos neked van igazad. Gondolom jó sokat beszélgettél már vele, hogy megítéld az emberi tulajdonságait...
Megnyugtatlak h a történelem azóta számtalanszor ismételte önmagát.adrenalin88 írta:A sors nagyon úgy akarta, hogy én beégjek akkor este
én mint divatdrukker(...) mindig is azon a véleményen voltam hogy jobb ronaldo mint messiHaggyuk már... amíg Ronaldo nem volt Real játékos ti is utáltátok... most meg hirtelen minden divatdrukker megszerette. Természetesen nem ismerjük Ronaldot szermélyesen de a nyilatkozataiból, az állandó fetrengéséből és a bunkóságából az jön le, hogy nem egy szimpatikus játékos.
Milyen furcsa, hogy amint valaki a Madriddal szóba kerül ő lesz az Isten, lásd Xabi Alonso, CR, L.Diarra(világlegjobbközéppályása).
Hagyjátok már ezt, hogy emberileg milyen Ronaldo. Úgy beszéltek róla, mintha ismernétek. Érdekes, hogy akikkel eddig együtt dolgozott azok mind jó véleménnyel voltak róla. De nem baj biztos neked van igazad. Gondolom jó sokat beszélgettél már vele, hogy megítéld az emberi tulajdonságait...emberileg is sokkal jobb kvalitásokkal bír
ennek aztán nincs értelme...Messi jobb, mint CéGenya! Wink Iniesta, Kakánál jobb! Wink
hallod... azt nehezen hittem el én is. A sors nagyon úgy akarta, hogy én beégjek akkor esteMichaaBee írta:A legjobb az egészben, hogy az illetőnek igaza volt. Nem csak az a jó futballista, aki a Realba igazol.adrenalin88 írta:Henry is verekedett már majdnem egy rajongójával ha jól tudom... Mindent megragadtok hogy cinkelni tudjátok a Realt?![]()
Mondjuk a legjobb amit itt olvastam eddig az ez volt: "Iniesta jobb mint Ronaldo" hát ez készsírva nevettem
:D
![]()
Én meg azon röhögök sírva (ősz óta), amikor azt írtad, hogy Eto'o egy népművészeti cserépedény ..... lúzer és nem tud 1 meccsen 4 gólt lőni, mint Higany, erre másfél óra múlva berámolt 4-et egy fél idő alatt...
Messi jobb, mint CéGenya!adrenalin88 írta:Henry is verekedett már majdnem egy rajongójával ha jól tudom... Mindent megragadtok hogy cinkelni tudjátok a Realt?![]()
Mondjuk a legjobb amit itt olvastam eddig az ez volt: "Iniesta jobb mint Ronaldo" hát ez készsírva nevettem
:D
Nemcsak hogy jobb, de emberileg is sokkal jobb kvalitásokkal bír. Ez nem szubjektív téma, ez tény.adrenalin88 írta: "Iniesta jobb mint Ronaldo"
Ez egy Barca fórum, mit vársz? Ha nem tetszik ne gyere ide, pont.adrenalin88 írta:Mindent megragadtok hogy cinkelni tudjátok a Realt?![]()
![]()