Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:'allergiásak' vagyunk a sporthirado.hu-ra többek között.![]()
Azaz tiltólistán van, róla idézni, tartalmát átfogalmazva forrásmegjelölés nélkül beírni, róla linkelni stbstb tilos.
nem pont ellenkezőleg!Varga Tamás írta:
Nem vagyok modi.
Szerintem azért, mert jogilag támadható dologhoz kértél segítséget! Programok illegális letöltését a törvény bünteti. Ehhez "jelkulcs" kérése az oldal szabályaival ellentétes.
Azt hiszem, jól gondolom.
Nem vagyok modi.Puyol05 írta:a kedves modikhoz és adminokhoz fordulnék.
azt szeretném kérdezni, hogy miért tűnt el a hsz-em a Segítség kéne topicból? szerintem nem volzt benne semmi szabályellenes...
tudom, hogy azt hozza be, csak egy kicsit furcsállottam, hogy miért van kettő. de sztem is igazad van. további szép napot!Bányász írta: Szerk:megvan de nem tudom mi lehet az oka.
Illetve valószínűleg az lehet az oka,h eredetileg ott volt a topik ahol most az árnyék van,mert már akkor kapott topikot amikor csak a b-be focizott.Viszont aztán az egész átkerült a Barca sztárokhoz.Mást nem tudok elképzelni.
Viszont ettől függetlenül ha az árnyékra nyomsz akkor is az üzemelő Bojan topikot hozza be.
Ne haragudj de én nem találom a topikot amiről beszélszPuyol05 írta:az a kérdésem lenne, hogy miért van Bojan Krkic topikból 2? van egy normális, meg egy Árnyék: Bojan... na szóval ez miért van? tudtommal nem adtuk el, ugyhogy nem értem.
Nálam már minden okés.Bár egy percig itt is fent állt a hiba.Varga Tamás írta:Ezt a hsz-t este 22,25h-kor írom.
Miért dátumozza vissza 15,25h-re?
Valaki?
Help me!
Azt nem tudom miért lett törölve (bár picit OFF OTTBarcaádám írta:Azt szeretném megkérdezni hogy amit írtam hszt az igazolásos topicba az miért lett kitörölve?
Annyit írtam hogy eszembe mien Dos Santos-ról van szó.(Jonathan)
Meg megkérdeztem hogy jó játékos-e milyen posztokon játszik és hány éves
Ezt miért kellett kitörölni?
pedig kíváncsi voltam a válaszokra és nem szoktam badarságokat írni igyekszek megfelelni hogy ne sértsek meg senkit meg vannak a szabályok stb..
szóval erre kíváncsi lennék hogy ebbe mi volt a rossz..
Azzal csak az volt a baj h offoltál és azért lett törölve az átigazolásba természetesen átigazolási híreket kell írni és nem azt h ő milyen játékos arra ott vannak az európa játékosai topicBarcaádám írta:Azt szeretném megkérdezni hogy amit írtam hszt az igazolásos topicba az miért lett kitörölve?
Annyit írtam hogy eszembe mien Dos Santos-ról van szó.(Jonathan)
Meg megkérdeztem hogy jó játékos-e milyen posztokon játszik és hány éves
Ezt miért kellett kitörölni?
pedig kíváncsi voltam a válaszokra és nem szoktam badarságokat írni igyekszek megfelelni hogy ne sértsek meg senkit meg vannak a szabályok stb..
szóval erre kíváncsi lennék hogy ebbe mi volt a rossz..
Az eset nem csak nálad fordult elő! Nekem is volt már ilyen problémám.nexam írta:nekem az lenne a problémám hogy ha feljövök az oldalra nem vagyok bejelentkezve de amikor akarok írni hsz-t akkor átrak a fórum kezdőlapjára és máris be vagyok jelentkezve![]()
ez mitől lehet???
Nos, ez le is van oda írva...Livia Drusilla írta:Viszont, a tapasztalatom az, h ha konkrétan amikor egy-egy hozzászólást írok, és ott, a hsz elküldése előtt kikapcsolom, vagyis kiveszem a pipát (ez az: Értesítés, ha válasz érkezik rubrika), h ne küldje ezeket az értesítéseket, akkor nem küldi...![]()
Szóval, már nem kapok napi 100 levelet, csak kb. huszat...![]()
Ahogyan szép lassan hozzászólok ugyanazokban a topicokban, szépen fogy a küldött emilek mennyisége...
Szerintem nem a Pü értesítésekkel van a gond, hanem az adott téma dolgokkal. Nálam is hiába van kikapcsolva a profilomban, ennek ellenére küldi rendületlenül az emileket, emiatt új fiókot is kellett nyitnom...Drigo írta:Most konkrétan a pü-kel van a gondod, hogy küld egy mailt, ha kapsz egyet, vagy úgy általában.
Csak mert amit kikapcsoltál az egy adott témánál küld mail-t, ha oda érkezik post. Míg a pü-s értesítést egyel alatta tudod kikapcsolni.