Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te miről beszélsz?Fernando írta:Ez "picit" sokkolt...
Nagyon sajnálom őt. Én nagyon tehetségesnek tartottam. De így lesz a legjobb. Nem kell még egy halál eset. Elég! Vannak neki szülei, lesznek gyerekei felesége. Nem érdemes az élvezetért meg a sok pénzért erről lemondani.
Talán szezon után kellene besorolni edzői képességét, amit az utóbbi években Villarreal padján csinált,az nagyon jó volt, nem hiszem,h más edző többre lett volna képes azzal a csapattal.Varga Tamás írta: Kérdés, hogy a közepes képességű Pellegrini erre képes lesz-e.
Én csak azt nem értem hogy benneteket miért zavar ennyire a madridista. Sokkal, SOKKAL többet foglalkoztok ti a madridistával mint mi az eurobarcával.Ha már Ribéry vesz egy üveg Sangriát Münchenben, akkor azt 2 óra múlva magyarul olvashatod a madridistán, hogy: "Ribéry Sangriát vett, hogy szokja a spanyol nemzeti italt!" "Ribéry ezek szerint a Reálé!" De nincs ezzel semmi gond, ők ezt szokták meg, ezt szeretik.
köszi-köszi, sajnálom, de én a magam részéről, többet adok az nso-ra, mint a madridista gyors híreirezsuni írta:nyílván valóan a madridista mindig mindent rosszul tud. hülyeségeket beszél, az nem zavar senkit, hogy amit a marca az elmúlt 1 hónapban lehozott, az úgy is alakult. (kivéve Villa szerződtetése).Tudom, hogy a madridista csak továbbadja a többi pletykalap "szennyét", de kicsit válogathatna a sok brutális pletyka körül, amit ott néha olvasni.
Ha megjelenik vmi a madridról és az negatív azt készpénznek veszitek, ha vkit igazolnak az meg kacsa.
persze a barcás az csak az igazat mondja, lásd: de la red-et elküldte a klubb..
Lol Dani!gekkodan írta:...
nyílván valóan a madridista mindig mindent rosszul tud. hülyeségeket beszél, az nem zavar senkit, hogy amit a marca az elmúlt 1 hónapban lehozott, az úgy is alakult. (kivéve Villa szerződtetése).Tudom, hogy a madridista csak továbbadja a többi pletykalap "szennyét", de kicsit válogathatna a sok brutális pletyka körül, amit ott néha olvasni.
Erről kaptál valami faxot? Vagy te tanúztad le a megállapodást? Netán ott voltál? Van egyáltalán megállapodás?-Prince- írta: És a pénz érdekli Riberyt is, mivel a Real Madriddal évi nettó 6 millióban állapodott meg, míg a Bayern 8-at ajánl neki. Ez nem pénz kérdése
Látom, hogy már megbeszéltétek, ezért sokáig nem is firtatnám: a Real Madrid állást ajánlott az öltözőben neki, lényegében megkapja majdnem azt a fizetést, amit játékosként kapott, és ott lehet a többiekkel. Az orvosi kar így látta, De la Red családapa, a családja a legfontosabb neki, érthető döntés, hogy nem akarja az életét kockáztatni.mindössze annyit szólnék hozzá, h NSO-n most írják, h De La Redet most küldte el a reál...
Írtam vagy 20 mondatot ide, de kitöröltem, nem fogok vitatkozni, mert nem éri meg. RendbenCasillas, Villa, Ibarahimovics, Gerrard, Xavi, Rooney, Messi, Terry, Iniesta, Kaka
Fecooo a pénz érdekli őket, az már nem baj, ha játékostemetőbe mennek.
amit írtam zsuninak szólt, nem neked....marci. írta:elnézést,ha megsértettem valakit!Nem unod még ?
top10. messi iniesta xavi eto'o henry touré alves valdés puyol övrebö. csak hogy mindenki örüljön
ez tényleg elég viccestiszteljük egymást emberek!
![]()
én is leirnám hátha érdekel valakit:(nem sorrend be)
cronaldo,messi,xavi,iniesta,ibrahimovic,kaka,casillas,eto'o,talán villa,gerrard
Ez nálam is hasonló. Csak Villa helyett nálam Torres szerepel. Meg talán még beraknám Essient, és Eto'o-t kivenném, de ebben nem vagyok biztos. Nehéz ügy.cronaldo,messi,xavi,iniesta,ibrahimovic,kaka,casillas,eto'o,talán villa,gerrard
Sőt Dél-Afrikában még egy Real mezt is aláírt. Az most már mehet a kukába.És Villa-ról mi a véleményed? Ő 2hete még azt mondta,hogy a Real az álma,ma pedig olyan újságcikkek jelennek meg,hogy: "Csak a Barca".
elnézést,ha megsértettem valakit!Nem unod még ?
top10. messi iniesta xavi eto'o henry touré alves valdés puyol övrebö. csak hogy mindenki örüljön
És Villa-ról mi a véleményed? Ő 2hete még azt mondta,hogy a Real az álma,ma pedig olyan újságcikkek jelennek meg,hogy: "Csak a Barca".lopakodo írta:A Chelseatől és a MUtól is kapott ajánlatot.Pár hete meg ot viccelődőzz, hogy ki az a Perez?
Sztem simán ilyen kétszínű.
nem unod még???még a saját kollégáid is kiröhögtek a tegnapi baromságaid után!zsuni írta:top10. messi iniesta xavi eto'o henry touré alves valdés puyol övrebö. csak hogy mindenki örüljön
Úgy gondolod? Nekem nagyon nem szimpatikusa Ribery,de azért nem hinném,hogy ekkora kétszínű lenne.lopakodo írta:Fecooo a pénz érdekli őket, az már nem baj, ha játékostemetőbe mennek.