Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lopakodo
Capitá del Barça

2009.07.02. 12:30:18

Fecooo a pénz érdekli őket, az már nem baj, ha játékostemetőbe mennek.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.02. 12:28:58

http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/fr ... 44208.html

nem láttam belinkelve még...

nem értem mi lelte a "sztárokat", mindenki oda akar menni hirtelen...
lopakodo
Capitá del Barça

2009.07.02. 12:27:18

Sorry csak afk volt de jöhet top 10:
Casillas
Villa
Ibarahimovics
Gerrard
Xavi
Rooney
Messi
Terry
Iniesta
Kaka
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.02. 12:23:45

velemenyem szerint a realnal ugyanakkorat tevednek ezzel a sok draga igazolassal mint amikor ezelott felipitettek a galaktikus csapatot!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
BraunA
Jugador del Barça

2009.07.02. 12:23:35

Értem, így akkor elnézést, mindenesetre, a mostani rálból, számomra Casillas és Raul mellett ő volt akit igazi reálosnak tartottam, éppen ezért sajnálom, hogy nem folytatthatja. (bár játszon akárhol is, ilyen eset miatt abbahagyni az nehéz)
Barca més que un club
mrjoe
Barça B

2009.07.02. 12:18:56

mindössze annyit szólnék hozzá, h NSO-n most írják, h De La Redet most küldte el a reál...
Na nem azért mert BARCÁNAK szurkolok mióta az eszemet tudom, de ez az én számomra egy nagyon unkorrekt emberi döntés volt, szegény sráccal szembe. Sztem Ő mindent megtett,h szeretett csapatába játszhasson, és elvileg esélye is lett volna jövőre, de most hogy jöttek gazdagék nincs szükség arra aki egész életében madridista volt... minek is az... nem az ilyen emberek adhatnak az öltözőben pluszt vagy emberileg..
Sajnálom őt, többet érdemelt volna
:shock: :shock: :shock:
Ne olvass NSO-t. :D
:arrow:
HIVATALOS: "Az elmúlt hónapokban végzett szigorú orvosi vizsgálatok eredményei alapján De la Red nem erősítheti tovább az első csapatot. A végig példásan viselkedő játékosról szóló jelentés a nem tanácsolja a sportkarrierje folytatását. A klub mindenben támogatja a játékost, minden döntést a kezébe helyez."
Senkinek nem hiányzik, hogy összeessen, és meghaljon a pályán a szíve miatt. Volt már róla szó, hogy ha nem folytathatja a focit az egészségi állapota miatt, akkor is kap vmi állást a Real-nál. Pl fiatalokkal foglalkozhat, vagy hasonlót. Tehát nem küldte el a Real. Sajnálom, mert szerettem a srácot, és igazi Madridista, de inkább vonuljon vissza, mint hogy meghaljon.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.02. 12:18:31

1.Messi
2.Ronaldo
3.Ibrahomovic
4.Xavi
5.Van der Saar
6.Vidics
7.Gerrard
8.Iniesta
9.Lampard
10. Rooney

Szvsz!!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
BraunA
Jugador del Barça

2009.07.02. 12:12:32

elég szépen összevesztek Ti még itt... :lol: ( jogosságot nem ítélném meg) :)
mindössze annyit szólnék hozzá, h NSO-n most írják, h De La Redet most küldte el a reál...
Na nem azért mert BARCÁNAK szurkolok mióta az eszemet tudom, de ez az én számomra egy nagyon unkorrekt emberi döntés volt, szegény sráccal szembe. Sztem Ő mindent megtett,h szeretett csapatába játszhasson, és elvileg esélye is lett volna jövőre, de most hogy jöttek gazdagék nincs szükség arra aki egész életében madridista volt... minek is az... nem az ilyen emberek adhatnak az öltözőben pluszt vagy emberileg..
Sajnálom őt, többet érdemelt volna
Barca més que un club
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.02. 12:11:02

marci. Nem unod még ? :roll:
mrjoe
Barça B

2009.07.02. 12:10:08

Úristen erről még komolyan nem tudtál leakadni.
Fölösleges szócséplés volna leírni a véleményünket.
Olvass vissza a topicokban ha érdekel a téma.
Egyszerűen szánalmas.
Meg sem említettem volna, ha nem vetődik fel ez a "hátszél nélkül" téma újra. Bocsi, de nem fogok visszaolvasni, mert azért a Barca szurkolók véleménye természetesen elfogult a saját csapatukkal szemben. De miután Övrebö is elismert, hogy hibázott sztem felesleges ezen vitatkozni.
Igen?? Azt miért nem említed, meg, h ha a bírok nem segítették volna többx is a Madridot, akkor is ilyen szoros lett volna a bajnokság egy ideig? Alig várom, h jövőre a clasico-n szétverjük a "2. Galaktikus érát"
Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem... :roll:

Amúgy én is várom már az el classicot, de nem feltétlenül azért, hogy azt lássam, hogy az új Madrid (ahogy te nevezed 2. galaktikus éra) hogyan alázza szanaszét a Barcát, mert ez sztem nem fog bekövetkezni (mint ahogyan fordítva sem), hanem azért mert kiváncsi vagyok, hogy ez a 22 ember mit művelne egy pályán.
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.02. 12:09:42

Van amit nem lehet pénzért megvenni.
meg fogsz lepődni :wink: (ezt nem csak realra értem!)
A Barcelona triplája tény és hátszél nélküli.
:)
Egyszerűen szánalmas.
nem hiszem,hogy akárki is leszánalmasozott volna!te se tedd :wink:

a top10et várjuk!
csakamadrid
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.02. 12:06:57

-Prince- írta:A 20. század legjobb csapata a Real Madrid minden hátszél nélkül, és ehhez azért nem egy bajnoki cím, valamint egy BL-trófea is hozzájön az új évszázadban. Nem hiszem, hogy ez a 8-9 év alatt bármelyik klubcsapat is megfordította volna a mérleget. De ehhez speciel nem is a Barcelona áll a legközelebb, ismételten csak puszta tények alapján :)
És ez kit érdekel?
Nem erről volt szó :wink:

Esküszöm próbálok, de egyszerűen ezekre muszáj reagálni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-Prince-
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.02. 12:02:56

Felsoroljam, h szvsz kik tartoznak a top10be?
Igen :)
Nyilván Messi nyer mindent Laughing
De ne áruld el senkinek!
Erre nem is vonatkozott hozzászólás :roll: Arról volt szó, hogy Cristiano Ronaldo nem tartozik a világ legjobbja közé.
A 20. század legjobb csapata a Real Madrid minden hátszél nélkül, és ehhez azért nem egy bajnoki cím, valamint egy BL-trófea is hozzájön az új évszázadban. Nem hiszem, hogy ez a 8-9 év alatt bármelyik klubcsapat is megfordította volna a mérleget. De ehhez speciel nem is a Barcelona áll a legközelebb, ismételten csak puszta tények alapján :)
Igen?? Azt miért nem említed, meg, h ha a bírok nem segítették volna többx is a Madridot, akkor is ilyen szoros lett volna a bajnokság egy ideig? Alig várom, h jövőre a clasico-n szétverjük a "2. Galaktikus érát" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
A bíró témát hagyjuk, tudtommal a madridisták kicsit másképpen emlékeznek az első félévre, mint a Barcelona-drukkerek.

A "2. Galaktikus érát", ha már így nevezik, nem egy mérkőzésen fogják szétverni. De ilyen alapon a "2. Galaktikus éra" is szét fogja verni a "ValahavoltlegjobbBarcelonát", mivel a következő évek összes El Clasicóját nem fogják megnyerni a katalánok :)
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.02. 12:00:04

mrjoe írta:Erre a hátszél témára egyetlen szóval reagálnék: Övrebö :wink:
Úristen erről még komolyan nem tudtál leakadni.
Fölösleges szócséplés volna leírni a véleményünket.
Olvass vissza a topicokban ha érdekel a téma.
Egyszerűen szánalmas.
:roll:
LM10
Director del Fútbol

2009.07.02. 11:56:17

Erre a hátszél témára egyetlen szóval reagálnék: Övrebö
Igen?? Azt miért nem említed, meg, h ha a bírok nem segítették volna többx is a Madridot, akkor is ilyen szoros lett volna a bajnokság egy ideig? Alig várom, h jövőre a clasico-n szétverjük a "2. Galaktikus érát" :twisted: :twisted: :twisted:
mrjoe
Barça B

2009.07.02. 11:53:03

Erre a hátszél témára egyetlen szóval reagálnék: Övrebö :wink:
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.02. 11:49:16

-Prince- írta:Nem utánozhatatlan :) A szép labdarúgást nem a Barcelona találta fel, és a futball történelme során sem végig kizárólag a katalán csapatot jellemezte, nagy tévedésben él, aki ezt elhiteti magával. Tavaly gyakran szemet gyönyörködtető volt a játéka a Barcelonának, de egyáltalán nem utánozhatatlan. Sőt, felül is múlható.
Van amit nem lehet pénzért megvenni.

-Prince- írta:Ez a lufi a labdarúgás történetének a legnagyobb és legsikeresebb klubcsapata. Ezt Barcelona-drukkerként is el kell ismerned, ha azt várod el, hogy elismerjük a Barcelona tripláját is.
Én abban sem vagyok bisztos, hogy Pepe kezdő lesz, Perez azt nyilatkozta Calderonról, hogy a viselkedése nem összeegyeztethető a madridizmussal...hát ilyen alapon Pepe viselkedése meg az emberi normákkal nem összeegyeztethető. Annak az állatnak nem kéne többet focipályára lépnie ha ennyire gyenge idegileg.
-Prince- írta:Sok labdarúgónak el tud borulni az agya, nem is kicsit, ellenben attól még lehetnek klasszis játékosok.
"Sportszerűség, ellenfél tisztelete, teljes elkötelezettség és természetesen a tehetség. Ezek a mi értékeink."
Ott a helye :!:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
mrjoe
Barça B

2009.07.02. 11:47:31

Ronaldo emberileg 1hitvány féreg.Azt viszont nem tagadom, hogy jó játékos, de jelenleg a top10hez elég messze van.Túlsztárolt játékos, és Ferguson nem azért adta el, mert jó pénzt kapott érte, hanem azért, mert tudta, h még 1 olyan szezonja nem lesz, mint a 2007-2008as.Max harmad annyit ér, mint amennyiért megvették.De tudom, hogy most mindjárt, azzal jöttök, hogy barcafan vok, és nem látom a fától az erdőt.Mezeladásból meg nem fog annyi bejönni, mint ahogy azt gondolják..30millió mezt nem fognak 3 hónap alatt megvenni... Rolling Eyes De majd az idő megmutatja, h nekem volt igazam, és akkor legyetek okosak, amikor kacsingat a kispad felé, hogy milyen szépen kihagyta a tizit.
Sejtettem, hogy ezzel vitát fogok indítani. :D Pedig direkt odaírtam kisbetűvel. Na mind1. Viszont erre muszáj reagálnom. Azt nem érzed egy kicsit viccesnek, hogy tegnap itt oltotta mindenki zsunit (amúgy jogosan), hogy hogyan lehet ennyire vak, hogy szerinte nem fér be Xavi a top 10-be? Ez kb fordítva ugyanennyire igaz. Azért azt állítani, hogy Ronaldo túlsztárolt, és a top 10-től baromi messze van több mint nevetséges. A mezeladásos részhez meg annyit, hogy ki beszélt 3 hónapról? Évi összegről volt szó a Weber Shandwick szerint, amibe amúgy nem csak a mezek tartoznak bele, hanem a játékos szponzori szerződései is, ami a szakértők szerint évi 54 milliót hozna Ronaldo esetében. Ne haragudj de nekik valahogy jobban hiszek, mint annak, hogy te most a hasadra ütöttél, és azt mondtad, hogy úgysem fog annyi összejönni. A másik meg, hogy azért vette meg Perez ennyiért, mert ennyi volt az ára a Calderon által kötött szerződés miatt. Nem tehetett mást. De ha jól emlékszem ez már ki lett tárgyalva. Azt meg megint csak így kijelenteni, hogy még egy olyan szezonja nem lesz, mint amikor BL-t nyert a MU-val megint csak nevetséges. Ha jól tudom itt még senki nem időutazó, és nem is jós, ugyanis még csak 24 éves. Akármi megtörténhet. Persze most nem azt állítom, hogy lesz még egy ugyanolyan szezonja, mint az volt, vagy még jobb, de nem lehet kizárni ezt sem.
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.02. 11:46:15

Ronaldo emberileg 1hitvány féreg
jaa?haverod nem? :lol:
kiváncsian várjuk.. :wink:
csakamadrid
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.02. 11:43:40

-Prince- írta:Majd meglátod a FIFA Év játékosa és az Aranylabda szavazás végeredményét. :roll:
Nyilván Messi nyer mindent :lol:
De ne áruld el senkinek!
lopakodo
Capitá del Barça

2009.07.02. 11:41:54

LM10
Director del Fútbol

2009.07.02. 11:40:35

lopakodo írta:Ronaldo emberileg 1hitvány féreg.Azt viszont nem tagadom, hogy jó játékos, de jelenleg a top10hez elég messze van.Túlsztárolt játékos, és Ferguson nem azért adta el, mert jó pénzt kapott érte, hanem azért, mert tudta, h még 1 olyan szezonja nem lesz, mint a 2007-2008as.Max harmad annyit ér, mint amennyiért megvették.De tudom, hogy most mindjárt, azzal jöttök, hogy barcafan vok, és nem látom a fától az erdőt.Mezeladásból meg nem fog annyi bejönni, mint ahogy azt gondolják..30millió mezt nem fognak 3 hónap alatt megvenni... :roll: De majd az idő megmutatja, h nekem volt igazam, és akkor legyetek okosak, amikor kacsingat a kispad felé, hogy milyen szépen kihagyta a tizit.
Ezzel én is így vagyok. A MU nagyon jól döntött ennyiért eladni...sztem sem lesz jobb éve annál mikor BL-t nyert a MU-val. Sajna az élete miatt ő is sztem a "rövid" távú focistákhoz tartozik. Tipikusan olyan a stílusa mint Ronnienek volt. Ha szabálytalankodnak vele szemben egyből leáll, vagy színlel, és a kemény éjszakai élete....szvsz 26-27 éves korában már nem tud annyit hozzátenni a játékhoz amennyit kellene.
-Prince-
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.02. 11:37:10

Ronaldo emberileg 1hitvány féreg
Ismered? :) Érdekes módon a csapattársai egészen máshogy vélekednek róla, de nyilvánvalóan ők nem ismerik eléggé.
a jelenleg a top10hez elég messze van. Túlsztárolt játékos
Akkor szívesen meghallgatnám a világ jelenlegi Top10 játékosát. Eto'o, Messi, Iniesta, Xavi, Henry, Dani Alves, Puyol, Touré, Valdes és Keita. Nyert? :wink: Abban még lehet igazad, hogy nem ő a legjobb játékos, ez elég szubjektív. Viszont hogy Top10-ben sincsen, az felettébb érdekes. Majd meglátod a FIFA Év játékosa és az Aranylabda szavazás végeredményét. :roll:
lopakodo
Capitá del Barça

2009.07.02. 11:28:58

Ronaldo emberileg 1hitvány féreg.Azt viszont nem tagadom, hogy jó játékos, de jelenleg a top10hez elég messze van.Túlsztárolt játékos, és Ferguson nem azért adta el, mert jó pénzt kapott érte, hanem azért, mert tudta, h még 1 olyan szezonja nem lesz, mint a 2007-2008as.Max harmad annyit ér, mint amennyiért megvették.De tudom, hogy most mindjárt, azzal jöttök, hogy barcafan vok, és nem látom a fától az erdőt.Mezeladásból meg nem fog annyi bejönni, mint ahogy azt gondolják..30millió mezt nem fognak 3 hónap alatt megvenni... :roll: De majd az idő megmutatja, h nekem volt igazam, és akkor legyetek okosak, amikor kacsingat a kispad felé, hogy milyen szépen kihagyta a tizit.
BraunA
Jugador del Barça

2009.07.02. 11:22:56

mrjoe írta:
Igen, de más a feladata a két játékosnak!!!!!!!!!!!!! Nem ugyanaz a poszt. Ahogy Xavi úgy Messi is húzóember volt. A posztjukon a legjobbak.
Messi nem a legjobb, mert van egy bizonyos C. Ronaldo is. :D

Nem akarok vitát indítani, de ezt nem hagyhattam ki.
90forintos ronaldo, talán ez előző év legjobbja volt (talán :roll: ) az idei év Messié mindenképpen- legalábbis CR-el szemben :lol:
Barca més que un club
Lezárt