Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mindössze annyit szólnék hozzá, h NSO-n most írják, h De La Redet most küldte el a reál...
Na nem azért mert BARCÁNAK szurkolok mióta az eszemet tudom, de ez az én számomra egy nagyon unkorrekt emberi döntés volt, szegény sráccal szembe. Sztem Ő mindent megtett,h szeretett csapatába játszhasson, és elvileg esélye is lett volna jövőre, de most hogy jöttek gazdagék nincs szükség arra aki egész életében madridista volt... minek is az... nem az ilyen emberek adhatnak az öltözőben pluszt vagy emberileg..
Sajnálom őt, többet érdemelt volna
Senkinek nem hiányzik, hogy összeessen, és meghaljon a pályán a szíve miatt. Volt már róla szó, hogy ha nem folytathatja a focit az egészségi állapota miatt, akkor is kap vmi állást a Real-nál. Pl fiatalokkal foglalkozhat, vagy hasonlót. Tehát nem küldte el a Real. Sajnálom, mert szerettem a srácot, és igazi Madridista, de inkább vonuljon vissza, mint hogy meghaljon.HIVATALOS: "Az elmúlt hónapokban végzett szigorú orvosi vizsgálatok eredményei alapján De la Red nem erősítheti tovább az első csapatot. A végig példásan viselkedő játékosról szóló jelentés a nem tanácsolja a sportkarrierje folytatását. A klub mindenben támogatja a játékost, minden döntést a kezébe helyez."
Meg sem említettem volna, ha nem vetődik fel ez a "hátszél nélkül" téma újra. Bocsi, de nem fogok visszaolvasni, mert azért a Barca szurkolók véleménye természetesen elfogult a saját csapatukkal szemben. De miután Övrebö is elismert, hogy hibázott sztem felesleges ezen vitatkozni.Úristen erről még komolyan nem tudtál leakadni.
Fölösleges szócséplés volna leírni a véleményünket.
Olvass vissza a topicokban ha érdekel a téma.
Egyszerűen szánalmas.
Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem...Igen?? Azt miért nem említed, meg, h ha a bírok nem segítették volna többx is a Madridot, akkor is ilyen szoros lett volna a bajnokság egy ideig? Alig várom, h jövőre a clasico-n szétverjük a "2. Galaktikus érát"
meg fogsz lepődniVan amit nem lehet pénzért megvenni.
A Barcelona triplája tény és hátszél nélküli.
nem hiszem,hogy akárki is leszánalmasozott volna!te se teddEgyszerűen szánalmas.
És ez kit érdekel?-Prince- írta:A 20. század legjobb csapata a Real Madrid minden hátszél nélkül, és ehhez azért nem egy bajnoki cím, valamint egy BL-trófea is hozzájön az új évszázadban. Nem hiszem, hogy ez a 8-9 év alatt bármelyik klubcsapat is megfordította volna a mérleget. De ehhez speciel nem is a Barcelona áll a legközelebb, ismételten csak puszta tények alapján![]()
IgenFelsoroljam, h szvsz kik tartoznak a top10be?
Erre nem is vonatkozott hozzászólásNyilván Messi nyer mindent Laughing
De ne áruld el senkinek!
A 20. század legjobb csapata a Real Madrid minden hátszél nélkül, és ehhez azért nem egy bajnoki cím, valamint egy BL-trófea is hozzájön az új évszázadban. Nem hiszem, hogy ez a 8-9 év alatt bármelyik klubcsapat is megfordította volna a mérleget. De ehhez speciel nem is a Barcelona áll a legközelebb, ismételten csak puszta tények alapjánA Barcelona triplája tény és hátszél nélküli.
A bíró témát hagyjuk, tudtommal a madridisták kicsit másképpen emlékeznek az első félévre, mint a Barcelona-drukkerek.Igen?? Azt miért nem említed, meg, h ha a bírok nem segítették volna többx is a Madridot, akkor is ilyen szoros lett volna a bajnokság egy ideig? Alig várom, h jövőre a clasico-n szétverjük a "2. Galaktikus érát" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Úristen erről még komolyan nem tudtál leakadni.mrjoe írta:Erre a hátszél témára egyetlen szóval reagálnék: Övrebö
Igen?? Azt miért nem említed, meg, h ha a bírok nem segítették volna többx is a Madridot, akkor is ilyen szoros lett volna a bajnokság egy ideig? Alig várom, h jövőre a clasico-n szétverjük a "2. Galaktikus érát"Erre a hátszél témára egyetlen szóval reagálnék: Övrebö
Erre a hátszél témára egyetlen szóval reagálnék: ÖvreböA Barcelona triplája tény és hátszél nélküli.
Van amit nem lehet pénzért megvenni.-Prince- írta:Nem utánozhatatlanA szép labdarúgást nem a Barcelona találta fel, és a futball történelme során sem végig kizárólag a katalán csapatot jellemezte, nagy tévedésben él, aki ezt elhiteti magával. Tavaly gyakran szemet gyönyörködtető volt a játéka a Barcelonának, de egyáltalán nem utánozhatatlan. Sőt, felül is múlható.
A Barcelona triplája tény és hátszél nélküli.-Prince- írta:Ez a lufi a labdarúgás történetének a legnagyobb és legsikeresebb klubcsapata. Ezt Barcelona-drukkerként is el kell ismerned, ha azt várod el, hogy elismerjük a Barcelona tripláját is.
Én abban sem vagyok bisztos, hogy Pepe kezdő lesz, Perez azt nyilatkozta Calderonról, hogy a viselkedése nem összeegyeztethető a madridizmussal...hát ilyen alapon Pepe viselkedése meg az emberi normákkal nem összeegyeztethető. Annak az állatnak nem kéne többet focipályára lépnie ha ennyire gyenge idegileg.
"Sportszerűség, ellenfél tisztelete, teljes elkötelezettség és természetesen a tehetség. Ezek a mi értékeink."-Prince- írta:Sok labdarúgónak el tud borulni az agya, nem is kicsit, ellenben attól még lehetnek klasszis játékosok.
Sejtettem, hogy ezzel vitát fogok indítani.Ronaldo emberileg 1hitvány féreg.Azt viszont nem tagadom, hogy jó játékos, de jelenleg a top10hez elég messze van.Túlsztárolt játékos, és Ferguson nem azért adta el, mert jó pénzt kapott érte, hanem azért, mert tudta, h még 1 olyan szezonja nem lesz, mint a 2007-2008as.Max harmad annyit ér, mint amennyiért megvették.De tudom, hogy most mindjárt, azzal jöttök, hogy barcafan vok, és nem látom a fától az erdőt.Mezeladásból meg nem fog annyi bejönni, mint ahogy azt gondolják..30millió mezt nem fognak 3 hónap alatt megvenni... Rolling Eyes De majd az idő megmutatja, h nekem volt igazam, és akkor legyetek okosak, amikor kacsingat a kispad felé, hogy milyen szépen kihagyta a tizit.
Nyilván Messi nyer mindent-Prince- írta:Majd meglátod a FIFA Év játékosa és az Aranylabda szavazás végeredményét.
Ezzel én is így vagyok. A MU nagyon jól döntött ennyiért eladni...sztem sem lesz jobb éve annál mikor BL-t nyert a MU-val. Sajna az élete miatt ő is sztem a "rövid" távú focistákhoz tartozik. Tipikusan olyan a stílusa mint Ronnienek volt. Ha szabálytalankodnak vele szemben egyből leáll, vagy színlel, és a kemény éjszakai élete....szvsz 26-27 éves korában már nem tud annyit hozzátenni a játékhoz amennyit kellene.lopakodo írta:Ronaldo emberileg 1hitvány féreg.Azt viszont nem tagadom, hogy jó játékos, de jelenleg a top10hez elég messze van.Túlsztárolt játékos, és Ferguson nem azért adta el, mert jó pénzt kapott érte, hanem azért, mert tudta, h még 1 olyan szezonja nem lesz, mint a 2007-2008as.Max harmad annyit ér, mint amennyiért megvették.De tudom, hogy most mindjárt, azzal jöttök, hogy barcafan vok, és nem látom a fától az erdőt.Mezeladásból meg nem fog annyi bejönni, mint ahogy azt gondolják..30millió mezt nem fognak 3 hónap alatt megvenni...De majd az idő megmutatja, h nekem volt igazam, és akkor legyetek okosak, amikor kacsingat a kispad felé, hogy milyen szépen kihagyta a tizit.
Ismered?Ronaldo emberileg 1hitvány féreg
Akkor szívesen meghallgatnám a világ jelenlegi Top10 játékosát. Eto'o, Messi, Iniesta, Xavi, Henry, Dani Alves, Puyol, Touré, Valdes és Keita. Nyert?a jelenleg a top10hez elég messze van. Túlsztárolt játékos
90forintos ronaldo, talán ez előző év legjobbja volt (talánmrjoe írta:Messi nem a legjobb, mert van egy bizonyos C. Ronaldo is.Igen, de más a feladata a két játékosnak!!!!!!!!!!!!! Nem ugyanaz a poszt. Ahogy Xavi úgy Messi is húzóember volt. A posztjukon a legjobbak.![]()
Nem akarok vitát indítani, de ezt nem hagyhattam ki.