Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek veled. Nekem is megszakadna a szívem, ha nem kapná meg Messi, de Xavit is nagyon sajnálnám. Nehéz ügy.Ticsi 23 írta:Szerintem mindkettő hihetetlenül fontos része a csapatnak, és én szívem szerint ketté vágnám a trófát. Messit egy kicsivel jobban kedvelem, mint Xavit, de Xavi igazán kemelkedőt nyújtott a szezon során, és talán az utolsó lehetősége, hogy kapjon egy ekkora díjat. Másrészről pedig a szívem megszakadna, ha Messi megint csak 2. lenne.mrjoe írta:Nem is arra akartam hivatkozni, hogy azért ne kapja meg, mert fiatal és ráér még.Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.De én szívem szerint Xavinak adnám, mert szerintem ő fontosabb eleme volt idén a Barca sikereinek, mint Messi. Nem csak a gólokat kell nézni, hanem azt is, hogy hogyan jutnak el a gólig. Ebben pedig Xavinak meglátásom szerint nagyon fontos szerepe van.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Messi nem a legjobb, mert van egy bizonyos C. Ronaldo is.Igen, de más a feladata a két játékosnak!!!!!!!!!!!!! Nem ugyanaz a poszt. Ahogy Xavi úgy Messi is húzóember volt. A posztjukon a legjobbak.
Szerintem mindkettő hihetetlenül fontos része a csapatnak, és én szívem szerint ketté vágnám a trófát. Messit egy kicsivel jobban kedvelem, mint Xavit, de Xavi igazán kemelkedőt nyújtott a szezon során, és talán az utolsó lehetősége, hogy kapjon egy ekkora díjat. Másrészről pedig a szívem megszakadna, ha Messi megint csak 2. lenne.mrjoe írta:Nem is arra akartam hivatkozni, hogy azért ne kapja meg, mert fiatal és ráér még.Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.De én szívem szerint Xavinak adnám, mert szerintem ő fontosabb eleme volt idén a Barca sikereinek, mint Messi. Nem csak a gólokat kell nézni, hanem azt is, hogy hogyan jutnak el a gólig. Ebben pedig Xavinak meglátásom szerint nagyon fontos szerepe van.
Igen, de más a feladata a két játékosnak!!!!!!!!!!!!! Nem ugyanaz a poszt. Ahogy Xavi úgy Messi is húzóember volt. A posztjukon a legjobbak.mrjoe írta:Nem is arra akartam hivatkozni, hogy azért ne kapja meg, mert fiatal és ráér még.Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.De én szívem szerint Xavinak adnám, mert szerintem ő fontosabb eleme volt idén a Barca sikereinek, mint Messi. Nem csak a gólokat kell nézni, hanem azt is, hogy hogyan jutnak el a gólig. Ebben pedig Xavinak meglátásom szerint nagyon fontos szerepe van.
Nem is arra akartam hivatkozni, hogy azért ne kapja meg, mert fiatal és ráér még.Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.
..és ti várjátok el ,hogy mi elismerjük xavi-t,a jó zsugát,meg mindent..szerintem mi is megadjuk a tiszetelete ,hogy nem igy beszélünk a csapatotokról!nem hasonlitjuk holmi lufikhozReal Madridnak nevezett lufitokba.
xavi kiváló játékos!aki ezt nem ismeri el az egyszerüen hülyeLegyen ah gondolod, de Xavi volt a motorja ennek a csapatnak.
500-ról hallottam...megint elköltenek 250 milliót
Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.mrjoe írta:Ezt én is osztom. Sőt továbbmegyek. Én nem Messinek adnám a soron következő aranylasztit annak ellenére, hogy mindenki szerint ő fogja megkapni, hanem egy másik Barca játékosnak. Lehet találgatni.Legyen ah gondolod, de Xavi volt a motorja ennek a csapatnak.
Nem utánozhatatlanA joga ott kezdődik, és ott is végződik, amit mi mutattunk. Utánozhatatlan.
A 21. századból hány év telt el és hány maradt?Egyetértek Rivaldoval, mi már megéltük a lehetetlent és a megismételhetetlent! A 21. század totális futballjában amit az idei Barcelona véghez vitt egyszerűen elképesztő, igazolhat akárkit a Madrid, nem hinném, hogy bárkivel, bárhol és bármikor ilyen magasságokba emelkedhetne!
Nem teljesen igaz, ugyanis érkezett Ezequiel Garay is, aki igaz számomra zsákbamacska, de a számokat tekintve ez már kettő. És két napon belül meglesz a harmadik is.Amugy még most nézem hogy a real már költött 216 milliót és vett egy védőt
De azokat a Barcelona-szurkolókat sem értem, akik szerint ez a csapat csak gálázhat. Nem igaz. Évekig nekünk volt a világon a legjobb keretünk, de az eredmények nem jöttek. Ha sikerül csapatot kovácsolni, nos, akkor talán jöhet a nagy gálázás. De anélkül sokkal keservesebb lesz az idény, mint bárki is gondolná. Egyébként attól félek, hogy a spanyol liga megint kétpólusú lesz, és az fog dönteni, hogy a Real vagy a Barca veszít-e több pontot, és közel sem az, hogy valamelyik csapat be tud-e előzni...az a baj, hogy ez a kezdő tizenegy, egyszerűen nem fog tudni másképp játszani, mint szenzációsan.
Szerintem megint rosszul látsz. Egyetlen emberből nem szabad kiindulni. Ha egyetlen embert kipécéznék a fórumotokról, akkor állíthatnám azt, hogy minden katalán drukker egy tuskó, pedig ez nem így van!egy realosnak Xavi nem top10-es játékos.... náluk a top10 a reklámszereplések száma alapján alakul ki...(már ne is haragudj, de a véleményed alapján erre lehet könnyedén következtetni...)
Xavi egy fantasztikus játékos. Ha nem is a felkapott világsztárok közé tartozik (a Barcelonából ezt a szerepet inkább Iniestának adnám Messi mellett), de hogy a világon az egyik leghasznosabb játékos, abban biztos vagyok.Senki nem mondja, hogy Xavi feltűnő játékos, de neki nem is az a dolga.
Felvették pályamunkásnakPepe kiásta már magát a föld alól, vagy úgy tervezi, hogy örökre ott marad?
Ez a lufi a labdarúgás történetének a legnagyobb és legsikeresebb klubcsapata. Ezt Barcelona-drukkerként is el kell ismerned, ha azt várod el, hogy elismerjük a Barcelona tripláját is.valami fociszerű dolgot tudjatok vásárolni a Real Madridnak nevezett lufitokba
Sok labdarúgónak el tud borulni az agya, nem is kicsit, ellenben attól még lehetnek klasszis játékosok. Aki szerint Zidane nem volt klasszis, mert csak a fejesére emlékszik, az vak. A két dolog valamelyest összekapcsolódik, de alapvetően külön is kell kezelni. Nem megyek bele a részletekbe, mert emlékeim szerint már éppen elégszer kitárgyaltátok.Én abban sem vagyok bisztos, hogy Pepe kezdő lesz, Perez azt nyilatkozta Calderonról, hogy a viselkedése nem összeegyeztethető a madridizmussal...hát ilyen alapon Pepe viselkedése meg az emberi normákkal nem összeegyeztethető. Annak az állatnak nem kéne többet focipályára lépnie ha ennyire gyenge idegileg.
Igen, de az a lényeg h miért küldték ki. ha csak rossz ütemben csúszott volna oda, és pirosat kap akkor azt mondom hogy megesik mindenkivel.nagyitomi írta: pepe jó védő,egyszer kiküldték,istenem....
nyilván mert akit egyszer kiállítanak,az egész életére vérengző állat marad,lásd zidane,mostis fejelgeti az utcán a népetBarcaLove írta:Pepével jól járnak.
Ráépítik szinte az egész csapatot, jóra...megint elborul az agya és vége
ilyenkor felmerülhet a kérdés minden épeszű emberben, h te meg miről beszélsz?BarcaLove írta:Pepével jól járnak.
Ráépítik szinte az egész csapatot, jóra...megint elborul az agya és vége
De én az eredményre gondoltam, a 8-5 renagyitomi írta:szépnek szép,de a real nem ilyen stílusban fog játszani,ezt pellegrini is mondta,2belső kp,2szabadon mozgó támadó kp és 2 csatár,guti max padozik és szerintem így néz majd ki:BarcaLove írta:Egész jó értékelés![]()
---------------iker----------------
arbeloa--pepe----ramos----albiol
-----------lass-----xabi------------
---cé/robben------------kaka-----
-------------cé/higu---------------
--------------------benzema---------
pellegrini szavaiból úgy vettem ki,hogy egy ilyen stílusú csapatot képzel el(bár természetesen lehet h tévedek)
szépnek szép,de a real nem ilyen stílusban fog játszani,ezt pellegrini is mondta,2belső kp,2szabadon mozgó támadó kp és 2 csatár,guti max padozik és szerintem így néz majd ki:BarcaLove írta:Egész jó értékelés![]()
Attól még ő lesz az alap kezdő, de addig meg helyettesíti Garay.De Pepe, az első 4 fordulóban még nem lesz ott
Madrid: Casillas
Ramos..........Albiol...........Pepe/Arbeloa.............Marcelo
Lass/Gago/Xavi Alonso
C.Roni..........Guti (?)...........Kaka.....................Higany(?)
Benzema
Teljesen igazad van!Sanama írta:miihii!
Nehogy már mi kezdjük el magyarázni,hogy Xavi miért zseniális játékos,ha 1-2 madridista nem veszi észre.
Engem nem érdekel,hogy itt le akarják páran húzni a teljesítményét.
Sokkal fontosabb,hogy meccsről-meccsre a passzolási statisztikát ő vezeti,akár a MU akár a Real az ellenfél.
Illetve,hogy az egyéni díjaknál top5ben van. Kell ennél több?